הפרצןף האמיתי של עינב!

איזה גנוב אתה, זרקו סיגריות והיא לא פתחה

אפילו את הקופסא וישר הביאה לאח הגדול מה אתה משווה בכלל סיפור כזה לזריקת מכתב ?

ואיפה ראית שאמרתי אחרת?

ובכלל לא האשמתי אותה בזה, האשמתי את ההפקה. את עינב אני מאשים אך ורק בהתלכלכות שלה על שפרקה וצבר לחדשים, רגע אחרי שהיא השלימה איתם ואמרה שהיא רוצה שהם יישארו.

אז לא הבנתי אותך, צטערת.. מה היא התלכלכה

עליהם עכשיו? אולי מישהו סיפר לה שהם התלכלכו עליה מיד אחרי שאמרו מי על הגריל? כי רנין ועינב ריכלו כל היום. ואתמול צבר ולאון לא הפסיקו להרעיל את שפרה, ושפרה דווקא הייתה די בסדר

ayalla23

New member
אבל האח הגדול לקח לה את הסיגריות ולרנין השאיר

את המכתב אז ההפקה החליקה לרנין לא לעינב

לא זה לא אמרו דברים יותר גרועים.

הוא לא רק קוף מגודל הוא גם חיית אדם, הוא בא לתוכנית אך ורק לסכסך היה לו משהו נגד שפרה עוד ביום שהוא נכנס לבית,, חכו ותראו איך הוא יתנהג בשבוע הקרוב או השבועות, אם לא אהבתם את שי אתם תתחננו שהוא יחזור כי שי לפחות היה צועק,שחר הזה גם מאיים גם טיפש וגם חושב אך ורק על עצמו, ח כ ו ו ת ר א ו !

diagonal1

New member
שי היה צועק כול הזמן.

שחר צעק רק פעם אחת ומחשיבים אותו לאלים. הוא לא איים על אף אחד. הוא רק אמר שהוא יכול להיות גם לא עדין אם מעליבים אותו.

הסיגריות זה ממש שולי.

הסיגריות זה אפילו לא הנושא, הנושא הוא: שהיא מכרה את שפרה וצבר ועוד למי ל"חדשים" ועוד אחרי שהיא אמרה שהיא לא אוהבת אותם ובאה לצבר ושפרה ואמרה עד כמה היא רוצה שהם ישארו, לא משנה איך תנסו לסובב את זה לטובת עינב זה עדיין יראה כלא אמיתי מצידה ובגידה מגעילה מצידה. נ ק ו ד ה

diagonal1

New member
אני התחלתי לצפות בתוכנית רק בגלל שחר

ואני צופה בתוכנית רק בגלל שחר. בריגע ששחר יודח, אז התוכנית כבר לא תעניין אותי.

אם כך זה אומר שיש לך בדיוק שבוע לצפות בתוכנית

צפייה מהנה!

למעלה