הפרק היומי- אז ככה חברים..

הפרק היומי- אז ככה חברים..

יכול להיות שזה בגלל שאני מרגישה לא כ"כ טוב אבל הפרק היה ממש לא מעניין. אפשר להגיד אפילו משעמם. יכול להיות שזה רק נדמה לי כי שבוע שעבר היה יותר מידי מעניין. שמחתי שהצבע חזר ללחיים של מאק ושמחתי לראות את בילי קורן מאושר ואת בריטני אוממלה... ואני קצת חוששת להגיד את זה (סליחה שחר) אבל אני ממש שמחה שפיליס לא היתה היום. אני כבר לא יכולה לראות אותה מסכסכת בין כולם באתר. כאילו לא מספיק שיש למקנזי את ג'יל על הראש אז גם את מצטרפת לחגיגה?! שתרד מהם כבר ותתן להם לעבור את חוויות גיל ההתבגרות הכואבות מבלי לבחוש בקלחת. ואם כבר פתחתי את פי בקשר לגב' סאמרס, אז זאת רק אני או שמאז שהיא חזרה היא לא אותה פיליס?! ואני מדברת על רמת המשחק שלה. לא יודעת, אבל נראה לי שפעם היא שיחקה הרבה יותר טוב. כאילו שהיא נשחקה. יכול להיות שזה רק נדמה לי ואני טועה?...

sergew2

New member
לא נעים לי לפגוע אבל אני מסכים..

הרמוני, אני נאלץ להסכים איתך-פיליס יקירתנו הפכה להיות לא ממש דמות אהובה, לפני שהיא באה היו לי ציפיות אבל עכשיו היא הפכה להיות קצת מעצבנת ולא טקטית והיא לא ממש מה שציפיתי. העלילה שסיפקו לה היא לא משהו בכלל ואפילו די משעממת ותרצו או לא היא כבר לא אותה פיליס!
ככה הפרק היה לא משהו בכלל, קצת משעמם.. לא משנה מחר יהיה מתח. נ.ב היום צפינו בחזרתה (המאכזבת) של טרישה דניסון והאבא הפתאטי שלה שמנסה לקבוע לה את החיים.

KOBEMANIA

New member
פרק על הפנים

הפרק היום נראה בערך כמו כל היום שעבר עליי - על הפנים מהזיבולי מוח של ויקטוריה ועד לזיוני מוח של האב לבית דניסון שכל פעם שאני רואה אותו אני מרגיש שמשהו לא בסדר במסך הטלוויזיה ממשיכים לשדיים של קריקט עם כל הכבוד כבר ראיתי דברים טובים יותר ומסיימים בראול האטום שלא רואה את עצמו ממטר! כדאי שיתחיל לשטוף את העיניים בבוקר כי הוא ממש ממש עיוור אה ומה ג'ון יעשה כבר לויקטור אם הוא יפגע באשלי ירביץ לו? איפה הוא היה בעשרת אלפים פרקים האחרונים שויקטור בעט בכל מי שהרים את הראש מולו? הרמוניקה - אין צורך לבקש סליחה משחר זאת דעתך וזאת מדינה חופשית אני יפתיע אותך נכון שאנחנו חלוקי דעות בקשר למקנזי אבל בכל מה שקשור לפיליס אין ספק שהבחורה לא פוגעת ממטר מאז שהיא חזרה היא כבר נמרחה על ג'ק ועל מייקל שלא ממש זורקים לה אצבע היא נכנסה יותר מידי לתפקיד של המנהלת הקמפיין של ז'בו ולעניינים של הצעירים בקיצור היא מתבזבזת אנחנו דורשים את פיליס המהממת של פעם שכל סצינה שלה אוטומטית הייתה נכנסת לוידאו פיליס הנוכחית מאכזבת עד עכשיו ונקווה שהיא תתעורר בזמן

b o t t e n

New member
../images/Emo88.gifצודקת../images/Emo45.gif

נחמד היה לראות את בריטני סובלת. הופעת האורח של טרישה, לפחות הפעם סידרו לה את הגבות כמו שצריך
באמת זה היה מרענן, לראות פרק בלי פיליס, שאני בכלל לא מבינה למה החזירו את הדמות מלכתחילה,ממש לא הייתה חסרה. שחר, גם אם אתה מחליט להפגע, אז זבש"ך, לא הבנתי אף פעם מה הקטע שלך איתה
חוץ אולי מזה שמישל סטאפורד נחשבת לכוסית
, או, לפחות נחשבה. ביום שישי אחה"צ היא שיחקה תפקיד אורח, בדרמה המשפט של איימי, הייתה נראית שם ממש גרוע, כמו איזה דודה זקנה, ושיחקה, ממש לא היא. אולי משהו עובר עליה
מסכנה
. אולי עכשיו יתפוצץ כל הרומן של בילי ומאק, הרי הם חושבים שג'יל נסוגה, וככה יבוטל הריאלטי ופיליס תדהה לה בין שאר הדמויות שנחמד יותר להתגעגע אליהן, מאשר לראותן על המסך
בכל אופן, איזה כיף שיש אייקונים לחנוכה
. וגם לא הבנתי ת'קטע עם ה

dviridit

New member
אני כל כך מסכימה איתך...

באמת פיליס התחילה להרתיח אותי וממש בלתי אפשרי מצידי לסבול אותה לאחרונה. מצטערת שחר. ההתנהגות שלה באתר עוברת כל גבול וכל הזמן היא מסכסכת בין הצעירים ודוחפת את אפה למקומות לא שלה. לפיה, ג'ק לא צריך לדאוג לאחיו. מי את שתגידי לו מה לעשות? שמחתי עבור מאק שנפתרה סוף סוף מאיומיה של ג'יל. כעצם לא... כשבריטני תספר לה על מאק ובילי... יפה שדוקא ניקי הצליחה לגרום לויקטור להיזכר בהרגשותיו לאשלי ולוו תר על התביעה.

אור2221

New member
פיליס באופן כללי דמות לא רעה

אבל כל הסיפור שלה עם BLOW BY JABOT (לקרוא במבטא צרפתי, כדי שיצא החרוז) עולה לי על העצבים. כמה אפשר לראות אותה מסתובבת סביב הבני-עשרה של GC? אני לא קונה את העניין שלה בהם בכלל, הם לא אמורים לדגדג לה את קצה הזרת. אני יודעת שאמור להיות שיפור מתי שהוא, אבל בנתיים היא מעייפת אותי.

קובי- הרגת אותי... "מדינה חופשית"..

טוב לדעת שאנחנו גם מסכימים לפעמים... זה לא שאני נגדה פשוט אני חושבת שהיא לא מוציאה את המיטב ממה שיש לה ,ואלוהים ושחר יודעים שיש לה!!! ורק עכשיו שמתי
לאייקונים החדשים...

Dawn12

New member
אז ככה

בקשר למשחק של מישל - אני לא מסכים עם הביקורת, ואני דווקא חושב שהשנים שבהן היא היתה מחוץ לסדרה עשו לה טוב מהבחינה הזאת. היא התנסתה בתפקידים אחרים, בז'אנרים אחרים ועכשיו היא שחקנית הרבה יותר בוגרת ממה שהיא היתה אז. לעניין הדמות של פיליס... אני מודה שיש בעיה, ואני נוטה להסכים עם מה שסרגיי כתב - זו לא אותה פיליס. כבר לפני כמה פרקים חשבתי לכתוב את זה ובסוף ויתרתי, אבל ההתעסקות הזאת בצעירים לא ממש הופכת את הדמות שלה לאטרקטיבית במיוחד, ובטח שלא כשזה בא על חשבון בילי ומאק, שהם כרגע בערך הזוג היחיד ששווה לצפות בו. חוץ מזה, ההתרפסויות שלה בפני מייקל מתחילות להטריד גם אותי - איפה פיליס שדרסה אנשים כשהתחשק לה וסיממה אנשים כשזה התאים לה?
בקיצור - לא צריך להצטער, אין מה להתבייש או לדאוג מהתגובה שלי. לא ממש קל לי להודות בזה, כי גם לי היו ה-מ-ו-ן ציפיות מהחזרה שלה אבל רוב הדברים שנכתבו כאן נכונים, אין מה לעשות... אני מקווה שעם הזמן זה ישתפר אבל בינתיים מישל עדיין מושלמת מבחינתי.

b o t t e n

New member
שחר תריסר../images/Emo70.gif(הומאז' לפייתון)

זה בסה"כ fixed idea שיש לך עליה... במציאות היא בטח בכלל לא משהו
מציעה לך בחום לבחור כחול-לבן

אני ממש מאוכזבת ממך../images/Emo10.gif

וגם מכל הפורום המשמיץ הזה
אתם חסרי בושה
נראה אתכם כותביפ תסריט יותר משובח, עם תפקיד יותר טוב בשבילי, וגם מחשקים אותו
אתם חושבים שזה קל לי
אני חייבת להשאר בכותרות, אז אני גם מסכימה לשחק כשלא כותבים לי משהו
אלה החיים. אבל, שחר ככה שתבגוד בי

אם כבר נושא פיליס עלה פה

אני חייב לציין שכבר הרבה זמן יש לי דיעה חזקה בנושא עליה, אבל לא אמרתי כלום כי הרגשתי במיעוט כאן, אבל מס-תבר שלא. מישל סטאפורד באמת לא מספקת את העבודה כמו שצריך. כל קטעי העימותים שלה טרחניים משהו, עם אובר דרמטיזציה... לא אומר שהיא צריכה להיות יבשושית בהבעות הפנים כמו כריס, אבל באמת המשחק שלה מוגזם. וכבר כמה זמן שאני חושב לעצמי שחבל שפיליס השנייה לא חזרה במקום המקורית, אבל אמרתי "עדיף שתשתוק כי יהרגו אותך כאן". מס-תבר שלא אה?

שחר- אני בשוק אני בהלם אני ה-מומה

מהפרק הראשון שהיא חזרה רציתי להגיד את זה אבל הייתי בטוחה שאני היחידה. אז אם כבר אמרת שאתה מבין אותנו אז אני יגיד את מה שבאמת רציתי להגיד וזה שפיליס משחקת ממש חרא !!!! תתעורר בן אדם, היא רחוקה מלהיות מושלמת גם אם זה רק בעיניך!!! ומה זה החיוך הגדול הזה שלה? היא אכלה בננה לרוחב?

dviridit

New member
בננה לרוחב, לפי איך שהיא משחקת היא

שיכורהה ממש. ושכחתי להגיד משהו אבל כבר אמרתם על טרישה המעעצבנת שזכינו לראות בפעם הראשונה.

ים כחול

New member
הפרק היום היה מכה ../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif

ויקטוריה היחידה שהכניסה קצת עניין לפרק
כל השאר שעממו מוות , ההתבכיינות הבלתי פוסקת של דייאן מול ויקי ... ההריון - כן או לא של כריס ממש לא מעניין קאתרין מאק והגולם נראים לי רגועים מוקדם מידיי כי ג"יל הזוממת בטוח עוד לא נרגעה .... פיליס היום לא הייתה אך לא הרגשתי בחסרונה , היא לא מלהיבה כמו שקיויתי
וחבל.... פוטנציאל שהולך לאיבוד ודועך מול עיננו ... כואב !! ויקטור בטח מחר גם לא יסעיר אותי , הפסקתי לקוות לאיזה איבוד שליטה חביב מצידו . כמו ששחר אמר - הכל הוא מסכם בתביעות משפטיות - משעמם !! תודה על ההקשבה , כולם מאוכזבים כמוני והרגשתי נוח לפרוק מה שהרגשתי המון זמן ...
נקווה לימים סוערים יותר בצח"מ

Dawn12

New member
אפשר לחשוב שיש כאן בפורום

מדיניות של סתימת פיות... אולי יש ולא שמתי לב?
בכל מקרה - בג'נואה סיטי אין פרות קדושות, וחשבתי שכבר מזמן הסכמנו שאפשר לשחוט כל אחד (אפילו את פיליס) כל עוד זה לא יורד לפסים אישיים נגד אותו שחקן/שחקנית (והערות על כושר משחק הן בהחלט בגדר המותר). כמו שאמרתי קודם - אני לא מסכים עם הביקורת על המשחק שלה ואני עדיין חושב שהיא שחקנית מוכשרת בצורה בלתי רגילה, וכמובן - כוסית שלא מהעולם הזה, אבל לפיליס יש לא מעט נקודות חולשה - על זה אין ויכוח.

python 4

New member
היי היי רגע,

אני זוכר איזו שהיא "ירידה לעשרייה השנייה שלי" אחרי שהחלטתי להתאהב בפיליס הלא נכונה..

Dawn12

New member
אבל זו לא היתה סתימת פיות

אתה היית (ועדיין) יותר ממוזמן לחלוק איתנו את אהבתך לפיליס 2 (ימח שמה וזכרה) והדבר היחידי שישתנה אם תעשה זאת הוא היחס שלי כלפיך (למשל בדיחות על כיול שלא יתקבלו יותר בברכה) אבל אף אחד לא אומר שאסור.

ריקי5

New member
גם אני אשמח לבוא

למרות שנראה לי שאני הרבה יותר מבוגרת מרובכם. אם עוד מישהו בא מחיפה - אפשר להתארגן יחד

ים כחול

New member
בקשר למישל....

לפעמים ישנם שחקנים שהם טובים עד שיש שאננות כזו והם מתחילים קצת לזלזל במשחק . כמו נהגים בכביש שהם טובים אך עם הזמן מתחילים להיות אדישים לנהיגה. סליחה על הדימוי , כך אני רואה זאת לגבי פיליס , אולי מרוב מחמאות היא החלה לפתח זילזול ואדישות יתר . תקנו אותי אם אני טועה . וכן... היא עדיין יפיפיה , חבל שרק זה מה שנשאר מכל הזוהר. אולי זה מה שמחפשים בצח"מ .

למעלה