הפרק היומי- אז ככה חברים..

../images/Emo6.gif

לפחות בזה הצלחתי...

soapsfan

New member
פרק משעמם

אהבתי רק את הסצינות עם אשלי,והסטירה שבריטני נתנה לג'יי.טי ויקטוריה מעצבנת אותי,היא כזו מרוצה מעצמה כל הזמן וחושבת שהיא מעל כולם.
עניין דיאן לא התקדם בכלל מאז הגילוי המאכזב והלא מסעיר,החזרה של טרישה לא הייתה מעניינת,למי אכפת מפול וכאבי השדיים של כריס שאולי הם סימן להריון *מגלגל עיניים*..כנ"ל הקטעים עם בריטני,שמתכננת לנקום בהם-אני מקווה שלא ימשכו את זה יותר מדי ויתחיל להיות קצת אקשן

תודה ימוש!../images/Emo23.gif, נכון שהיה קשה למתוח

את שחר???! רשמתי דברים ואח"כ הצטערתי עליהם מחשש ששחר המתוק יפגע...

ים כחול

New member
חחחחחחחחח הרמוניק../images/Emo25.gif

החמודה תכננה הכל יפה יפה .....
כל הכבוד הרמוני איזה שרשור היסטרי ומצחיק
יו איך היה לי קשה למתוח אותך
אני יכולה לנשום לרווחה

Jolleen

New member
הפרק היומי

אז ככה, ויקטוריה מעצבנת גם אותי. הכי מעצבן זה איך שהיא נדבקת נון סטופ לריאן :/ לכי חפשי חיים ואל תידבקי כמו קרציה לבן אדם נשוי :/
העניין עם הניסיונות של פול וכריס להיכנס להיריון ממש לא מעניין :/ כל הזמן הם חושבים שהפעם הם בהריון, ובסוף מתברר שאין שום היריון וכריס מתאכזבת וחוששת שפול מאוכזב כמוה ואז הם מדברים על זה 20 פרקים בערך. בקיצור, שיעמום ט-ו-ט-א-ל-י !!! היה נחמד לראות אתמול חיוך על הפנים של מאק, גם אם זה לא היה כל כך משכנע, החיוך הזה. אולי בגלל שאשלי באשיום באמת לא יודעת לשחק
בקשר לפיליס, לא הבנתי ממש את המתיחה שהייתה פה, אבל אני באמת לא סובלת את פיליס, גם המשחק שלה לא משכנע אותי וגם מעצבנת ההתעסקות הבלתי פוסקת שלה בעניינים של הטינס. פיליס, כמו ויקטוריה, צריכה לחפש חיים ו ד-ח-ו-ף!!! ויקטור כרגיל מעצבן אותי עם כל התביעות שלו על כל מי שזז
אה ועוד דמות שצריכה לחפש חיים היא --->> ג'יי טי!!! לך תחפש מישהי שווה, למה דווקא בריטני?! היא לא שווה כלום, סתם אחת. שילך לחפש מישהי אחרת
הוא מספיק חתיך (
) בשביל למצוא מישהי הרבה יותר טובה מבריטני המטומטמת.

b o t t e n

New member
ג'ואלין, ג'ואלין, ג'ואלין,ג'ווואלין

כמילות השיר.... שחר, מנהל הפורום, שרוט לכיוון מישל, השחקנית שמשחקת את פיליס, והייתה פה התארגנות להשמצה קולקטיבית, כדי לעצבן אותו. יש מי שגילה לו...ככה"נ מי שמתחזה למישל בעצמו, עוד לא גיליתי מי זה.... ואז יצא שהוא החזיר לנו בהפוכה, כי הוא התעצבן, ואפילו שיתף פעולה
יצאנו
, אבל מבסוטים. קאפיש

מסכימה איתה לגבי בריטני...

בריטני היא "קלולס" במלוא מובן המילה. אחד הגורמים לכך שאני ב"מחנה מאק" הוא שאני תמיד יעדיף את הקשוחות על הפרינססות שחושבות את עצמן כמתנת האל לגברים... חבל רק שמאק לא יותר פלפלית במיוחד בסצנות עם ג'יל. אני לא יודעת אם מישהו זוכר אבל לפני הרבה מאוד שנים (כשנינה שנאה את כריס וקנאה בה), ג'יל שנאה את נינה יותר מאשר את מאק כי נינה הפרידה בין כריס לבנה פיליפ וג'יל כמובן העדיפה את הנסיכה כריסטין. אבל נינה לא נשארה חייבת, היא עמדה מול ג'יל וקתרין (היו תקופות שהם איחדו כוחות) ולא הנידה עפעף כשג'יל איימה עליה...

Dawn12

New member
רואים? ידעתי שמישהו יקפוץ! ../images/Emo8.gif

אני כמובן ממש לא מסכים עם מה שכתבת על ויקי ופיליס אבל זכותך לחשוב ככה כמובן.

בקשר למתיחה של יגאל...

אתמול נעלמתי די מהר מהפורום אחרי שיגאל יצא עם הסיגר, כי לא הרגשתי כ"כ טוב. ומזלך שחר כי אחרת הייתי יושבת לך על הראש עד שתגיד לי איך עלית עלינו!!!
אבל לא נורא כי עדיין היה מוי כיף!!! אז תודה לכל מי שהשתתף בקטילות,אתם 10! ותודה לך שחר שקיבלת את זה ברוח הספורט...
וסליחה מכל מי שלא השתתף פשוט לא רצינו שכולם ידעו ואז זה באמת היה מוגזם ושחר היה עולה עלינו מהר מאוד וחוץ מזה חשבתי שככה יותר טוב כי מי שלא ידע יכל להגן על פיליס וזה היה תורם לאמינות של המתיחה... אבל כמו שאמרתי היה כיף בכל זאת.. ושחר אל תשכח לשים את השרשור הזה בהודעות הנבחרות...

python 4

New member
תשמעו, פיליס ממש גרועה בזמן האחרון

אוףף.. למה אני מפספס את כל הקטעים הטובים פה??

למעלה