הפרק היומי- אז ככה חברים..

אהההההההההההההההההההה....

פיספסת אהו אהו..... שחר, זאת הרמוני ואני כבר לא יכולה יותר לתת לך לסבול... אתה יכול להרגע!!! כל החברים כאן פשוט מותחים אותך! תיכננו את זה במשך כל הסופ"ש איך שנשמיץ את פיליס כולנו כאילו אין מחר... אנחנו לא באמת חושבים ככה!!! פיליס תותחית וסקסית מתמיד! ושום בננה לרוחב... אז מה אתה אומר? וכל הכבוד לכל מי שהשתתף כאן!!!

אני גיליתי לשחר ה-כ-ל../images/Emo70.gif

מה נראה לכם שאני מתחזה
שסתם אני זאת שמנהלת את האתר שך GBJ
אני פשוט מאסטרית במחשבים ואינטרנט, אז עשיתי קצת האקינג לפורום הזה, ומה גיליתי
שזה מה שאתם מתכננים לעשות לשחר שלי
תתבישו
יש לכם כזה מנהל אתר
, רק לתת לו
ו
וזה מה שאתם עושים
פירחחים
נו נו נו לכם, אותכם לויקטור
שחר אני איתך
מכל ה
מישל

Dawn12

New member
הקטילה הכי טובה

היתה כמובן "ומה עם החיוך הגדול הזה שלה? היא אכלה בננה לרוחב!"
נקרעתי מצחוק אבל אני מוכרח להודות שגם כשידעתי - ההערה הזאת הפריעה לי.
בכל מקרה - נחמד לראות שהעסקתם את עצמכם בזמן שאני פטרלתי בקור!
אחלה רעיון הרמוני, ויפה שבאמת הצלחת לגייס כל כך הרבה משתתפים.

עכשיו אתה הרגת אותי..../images/Emo6.gif

אני מתארת אותך יושב מול המחשב ומכין את עצמך לכל הדברים הנוראים שנגיד ופתאום אתה רואה את ה"בננה לרוחב" וצוחק ואז נרגע ואומר לעצמך "רגע, כשהמתיחה תגמר החיוך שלה ישאר אותו הדבר...
..."

dviridit

New member
חבריה הצחקתם אותי........

הקטע נעם הבננה... הרמוני הקימי צמד עם אלי יצפאן. מאיפה הבאת את זה???????????????? אולי באותו רגע חשבת על קופים והאמת שזפעיליס שחקנית תיותחית.

dviridit

New member
כן, מימ גילה לך? אבל אתהחייב להודות

שיש להרמוניקה את זה.

Dawn12

New member
../images/Emo24.gif

אני עדיין מחכה שמישהו יקפוץ עכשיו ויגיד משהו כמו: "אבל אני באמת חושב ככה על פיליס!"
ואז אנחנו נראה מה זה סתימת פיות.

אני באמת חושב ככה על פיליס ../images/Emo8.gif

הרמוני ממש התלהבה מהמחשבה למתוח אותך, אז איך יכולנו לסרב לה? (מבחינה נימוסית זה פשוט לא יפה, יש מבין?
) אבל אם באמת ידעת שזאת מתיחה .... למה לא לקחת את זה לכיוון אחר - למשל היית מסכים לגמרי ואומר שנמאס לך ממישל ואז המותחים היו המומים במקום הנמתח... כי אז בעצם התגובה הרצוייה של המותחים לא היתה מושגת...

אור2221

New member
גם ככה ההשלמה הנינוחה שלו

עם מה שאמרנו היתה די Anti Climax עכשיו השאלה הגדולה היא - מי הלשין?

Dawn12

New member
חשבתי שאם אני אסכים לגמרי

זה ייראה חשוד, וזה באמת היה נראה מגוחך, במיוחד אחרי שבפרק האחרון היללתי ושיבחתי את פיליס ומישל כמו שמזמן לא עשיתי.
ואגב, גם הקטע של פיליס השנייה שתחזור היה טוב. לא משנה מה - השחקנית האיומה הזאת תמיד תהיה אצלי נקודה רגישה. שתדעו לעתיד

ים כחול

New member
../images/Emo24.gifשחר עמדת בזה יפה ../images/Emo23.gif

ואני התעניתי מכל מילה לא נעימה שכתבתי על האשה הכי מתוקה בסדרה

KOBEMANIA

New member
איזה פאקינג בדיחה

טוב אחרי שניצחתי היום בדרבי אני רוצה לציין עוד ניצחון 55 תגובות לטופיק אחד אני חושב שזה עוד לא היה אני מרגיש חייב להתנצל על כל מילה שלילית שכתבתי על מישל אני פשוט מת עליה היא מדליקה ומהממת יש לה דם חם ויש לה עוד דברים חמים שעליהם נדבר בפורומים אחרים פשוט אין מילה רעה להגיד על הפצצה הזאת והשחקנית המצויינת מישל! יישר כח!

taish

New member
פששש... הפורום הולך ומתרחב:

הפורום הזה הולך מתרחב מאו"פס לתכנית מתיחות. אפשר לחשוב שאנחנו בז'אנר אחר לגמרי: לא או"פס אלא איזה יגאלים שילונים וונאביז... מתיחות, עניינים, בלאגנים... שמייח פה! הרמוניק, זו הדרך שלך להגיד לנו "חג חנוכה שמח"?
טוב, זה עוד מוקדם מדי בשביל חנוכה... אבל then again, אף פעם זה לא זמן רע בשביל הדברים האלה...
(עשיתי פרצוף שמח כבר פעם שנייה - אני במצוקת אייקונים נוראית...) ולגבי הפרק... טוב... כעקרון, הייתי אמורה להיות בבית בשעה של הפרק, אבל דחו לי היום איזשהו שיעור והגעתי הביתה יותר מאוחר. אבל היה חבל לי להפסיד - מפני שלפי מה שכתבתם פה בשבוע שעבר (שבו ממש בקושי יצא לי לראות צח"מ), זה נראה כאילו זה ממש נהיה אדיר. אז ביקשתי שיקליטו לי (לפחות חצי פרק, כי ביקשתי רק ב-19:20). ואני רוצה להדגיש משהו: זו הפעם הראשונה (!!!) שאני מבקשת שיקליטו לי צח"מ. בדר"כ אני פשוט רואה אם יוצא לי, ולא רואה אם לא יוצא לי (הרי כידוע, בז'אנר הזה ההתעדכנות בפרקים שלא רואים כורכת מאמץ מינימלי ביותר...) ואז אני מגיעה הבייתה, כולי מחכה בהתרגשות לפרק, לא יכולה לראות אותו כי הטלוויזיה מקליטה משהו אחר בינתיים, עושה בינתיים סידורים, טלפונים, לימודים... ואז סוף-סוף מתיישבת לראות בציפייה דרוכה... ו... אנשים, אני התאכזבתי ברמות מטורפות. פשוט גלולת שינה היה הפרק הזה. (ואם כבר החלטנו להיות קומיים ומשעשעים בפורום בעקבות המתיחה של הרמוניקה, תנו לי לצטט את הומר סימפסון המשעשע ומשובב הנפש: b-o-r-i-n-g). משעמם ביותר. ו..אוח! שוב, היו לי ציפיות כ"כ גדולות אחרי מה ששמעתי שהיה בשבוע שעבר. למה אני תמיד מפסידה רק את הפרקים הטובים? ולמה אני לא מצליחה למצוא איזשהי רשימת אייקונים, כך שאוכל לצייר עוד משהו חוץ מאייקון של פרצוף שמח? ולמה אני ממשיכה לכתוב? למה אני לא ישנה עכשיו? טוב חלאס, לישון, אני צריכה לקום מחר מוקדם ללימודים... היה ממש כיף עם המתיחה - הרמוניקה, תודה רבה! לילה טוב לכולם.

Dawn12

New member
"כאבי השדיים של כריס" ../images/Emo5.gif

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...
ובאמת שאני לא מבין מה הבעיה עם ויקטוריה. אולי זאת עוד מתיחה בהפוך על הפוך על הפוך? הרמוני, נראה לי שהצלחת לשגע אותי סופית

למעלה