פששש... הפורום הולך ומתרחב:
הפורום הזה הולך מתרחב מאו"פס לתכנית מתיחות. אפשר לחשוב שאנחנו בז'אנר אחר לגמרי: לא או"פס אלא איזה יגאלים שילונים וונאביז... מתיחות, עניינים, בלאגנים... שמייח פה! הרמוניק, זו הדרך שלך להגיד לנו "חג חנוכה שמח"?
טוב, זה עוד מוקדם מדי בשביל חנוכה... אבל then again, אף פעם זה לא זמן רע בשביל הדברים האלה...
(עשיתי פרצוף שמח כבר פעם שנייה - אני במצוקת אייקונים נוראית...) ולגבי הפרק... טוב... כעקרון, הייתי אמורה להיות בבית בשעה של הפרק, אבל דחו לי היום איזשהו שיעור והגעתי הביתה יותר מאוחר. אבל היה חבל לי להפסיד - מפני שלפי מה שכתבתם פה בשבוע שעבר (שבו ממש בקושי יצא לי לראות צח"מ), זה נראה כאילו זה ממש נהיה אדיר. אז ביקשתי שיקליטו לי (לפחות חצי פרק, כי ביקשתי רק ב-19:20). ואני רוצה להדגיש משהו: זו הפעם הראשונה (!!!) שאני מבקשת שיקליטו לי צח"מ. בדר"כ אני פשוט רואה אם יוצא לי, ולא רואה אם לא יוצא לי (הרי כידוע, בז'אנר הזה ההתעדכנות בפרקים שלא רואים כורכת מאמץ מינימלי ביותר...) ואז אני מגיעה הבייתה, כולי מחכה בהתרגשות לפרק, לא יכולה לראות אותו כי הטלוויזיה מקליטה משהו אחר בינתיים, עושה בינתיים סידורים, טלפונים, לימודים... ואז סוף-סוף מתיישבת לראות בציפייה דרוכה... ו... אנשים, אני התאכזבתי ברמות מטורפות. פשוט גלולת שינה היה הפרק הזה. (ואם כבר החלטנו להיות קומיים ומשעשעים בפורום בעקבות המתיחה של הרמוניקה, תנו לי לצטט את הומר סימפסון המשעשע ומשובב הנפש: b-o-r-i-n-g). משעמם ביותר. ו..אוח! שוב, היו לי ציפיות כ"כ גדולות אחרי מה ששמעתי שהיה בשבוע שעבר. למה אני תמיד מפסידה רק את הפרקים הטובים? ולמה אני לא מצליחה למצוא איזשהי רשימת אייקונים, כך שאוכל לצייר עוד משהו חוץ מאייקון של פרצוף שמח? ולמה אני ממשיכה לכתוב? למה אני לא ישנה עכשיו? טוב חלאס, לישון, אני צריכה לקום מחר מוקדם ללימודים... היה ממש כיף עם המתיחה - הרמוניקה, תודה רבה! לילה טוב לכולם.