הפרק היומי- אז ככה חברים..

ים כחול

New member
לא נראה לי שהיא עד כדי כך נואשת....

היא פשוט עוברת מסך טוב בזכות היופי המהמם שלה . ובצח"מ רוב ה"שחקנים" הלו מוצלחים הם בטוח דוגמנים . לפי דעתי כמובן.

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

עכשיו אני מתחיל להצטער על זה שלא קוראים לי ג'ק סמית'.

אור2221

New member
התסריטאי של הסדרה

אבל שחר מקדים את המאוחר, כי JS עוד לא כותב את הסדרה בפרקים שאנחנו רואים, בעיני תיקח לו עוד שנה להגיע. בנתיים קיי אלדן כותבת, לא שהיא פחות מכה. אני אחוזת געגועים לביל בל, אישית.

Dawn12

New member
ג'ק סמית' הוא כמובן המפיק

ואחד הכותבים הראשיים של צח"מ

dviridit

New member
אוווו שחר... מקוה שהירידות שלנו לא

הטריידו את מנוחתך יותר מדי וביאסו אותך יותר מדי. זו רק דגעתנו לגבי השחקנית. אנא לא לצלקחת באופן אישי.

אהההההההההההההההההההה....

פיספסת אהו אהו..... שחר, זאת הרמוני ואני כבר לא יכולה יותר לתת לך לסבול... אתה יכול להרגע!!! כל החברים כאן פשוט מותחים אותך! תיכננו את זה במשך כל הסופ"ש איך שנשמיץ את פיליס כולנו כאילו אין מחר... אנחנו לא באמת חושבים ככה!!! פיליס תותחית וסקסית מתמיד! ושום בננה לרוחב... אז מה אתה אומר? וכל הכבוד לכל מי שהשתתף כאן!!!

Dawn12

New member
הרמוני עכשיו אכזבת אותי

חשבתי שנמשיך ככה לפחות עוד שעה... כבר לחשוף את התוכנית שלכם? ואם זה לא היה ברור - אני ידעתי את זה כבר מההתחלה... עכשיו נשאר רק לגלות איך זה קרה.

אם לא היתה לי מיגרנה הייתי ממשיכה

עד הבוקר!!! ואיך בדיוק גילית זאת??? איזו ציפור לחשה לך??? ורק שתדע שבתי הקברות מלאים בציפורים שלחשו!!!

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gifאני בשוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Dawn12

New member
אני אף פעם לא ברוגז

כבר אמרתי לך - את מוזמנת להשמיץ את פיליס כאוות נפשך. את ההערות על מישל אני פשוט מסנן.

אני חושבת ש...

פשוט זה היה נראה לך מוגזם מידי שכולם בבת אחת שונאים את פיליס, אבל אני חייבת להודות שהסתרת טוב מאוד את זה שידעת!!! איזה קור רוח!!! לא פלא שרצית להמשיך... בסוף יצא שאנחנו הנמתחים.. אח... איזה עולם הפוך...!

למעלה