הפרק השבועי

PrInCeSs NoFaR

New member
הפרק היומי

איזה פרק יפההההההההההההה האוס & איך שלא קוראים לה
איזה מטופל טיפש מה הוא לא קולט שהוא הולך למות!? בקיצור פרק נדיר

אוי. איכ. הוא התנשק!

בחיי, זה עשה לי את הטרואמות של החיים שלי. החבוב הזקן הזה התנשק! בלעכס. זה היה דיי מגעיל
[מצד שני, אין לי בעיה לראות את ד"ר צייס מתנשק..אם אתם יודעים למה אני מתכוונת..XDD] אגב, אני חדשה [וראיתי האוס מהעונה הראשונה], שלום

Hieros Gamos

New member
אם את קוראת להאוס החבוב הזקן

ואומרת על זה איכס ודי מגעיל את לא תהיי בין האנשים האהובים פה
זאת סתם אזהרה מראש. אני נניח, שונאת את צ'ייס. גאדמט הוא כל כך מעצבן. יש חוקים מסויימים למקומות כאלה, זה כמו שלא תיכנסי לפורום של, לא יודעת, אייל גולן ותגידי איכס אייל גולן שר מגעיל אבל הנגנים שלו טובים! האוס
אני כל כך אוהבת את הפרק הזה!!

המ..אני אוהבת את האוס.

הוא משעשע ^^" אבל אני לא אוהבת אותו בקטעי אמ..נשיקות? זאת אומרת.. הוא זקן, גאדאמט. אני אוהבת את צ'ייס. אבל זה כי אני רדודה, אני יודעת.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

יאייייי!!
האוסטייסי!! יאאאא ורק שתדעי.. זה הספוילר הראשון שקראתי על האוס.. ואני לא מעונינת ביותר! חעחעחע

sweet shir

New member
חחח ../images/Emo6.gif

פוטטו פוטאטו..
בכולופן.. אני מאוד מרוצה מהמסקנות שהסקתי.. חהחה

אוי, תירגעי ../images/Emo4.gif

יש לה זכות מלאה להביע דעה בכל אופן שבא לה. אני לא מסכים איתה, אך בכל זאת מכבד את דעתה, ולא "מזהיר מראש" בצורה כה ילדותית וטיפשית: "את לא תהיי בין האנשים האהובים פה, זאת סתם אזהרה מראש"

sweet shir

New member
לא נכון!!!! האוסי מושלם! ../images/Emo99.gif

הנשקיה מוזרה.... אבל הם מושלמים! [חוץ מהקטע שהנשיקה היתה די זבלית]

Shexy Peanut

New member
:-\

כן זה באמת היה מוזר טיפה שהוא התנשק.. אני חולה על האוס אבל למה הוא התנשק..? ועוד עם סטייסי..? אני לא כל כך אוהבת אותה.. היא מעצבנת... עם אני הייתי היא.. מה זה הייתי קופצת עליו!!! חחחח

1TheOne11

New member
האוס סקסי../images/Emo3.gif

אין על האוס, הוא סקסי אז הל, אבל הנשיקה הייתה מוזרה לדעתי.. לא מתה על סטייסי.

kind of blue

New member
השחקן מבריק, ולא מהיום. דיר באלאק.

יו לורי מבריק כבר שנים, בתפקידים קומיים ודרמטיים. הייתי מופתעת לגלות אותו בסדרה אמריקאית ואני רואה רק מתחילת העונה הזאת. אליל. וגם סקסי...

I am Cornholio

New member
האוס כלי אחושילינג..

ולגבי צ'ייס.. גם כשהוא מנשק ילדות קטנות שסוחטות ממנו נשיקות?

sweet shir

New member
נכוןן! [זה סטייסי ../images/Emo3.gif] פרק מדהים!!

האוסטייסי רולזז!!!
@#%@%
$%$@% גמני רוצה קארי!
הייתי בטוחה שזה יהיה עוד מללא זמן.. חהחה אבל חבל שזה היה קצר! וחבל שהם לא יודעים להתנשק! אולד פיפל שכמותם.. חעחע יוווו כל כך אהבתי את הפרק! אני רואה מחר.. חחחח והפרק סופסוף הבינו שאי אפשר בלי האוס! הוא יותר חכם מכולם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האוסי היה ממש ממש מושלם! מחייך, ואוהב, וקארי שכמותו..
טופ אני בהיי יותר מדי [חע] אז אני אסיים.. טהטה

pink panther 8

New member
מה עובר עליכם אנשים!!

האוס לא כזה זקן ואז מה שאני הייתי מעדיפה להיות סטייסי באותו זמן אבל עדיין הבאנדם מושלם ולא זקן!!!!!

sweet shir

New member
הבנדאם מושלם וזקן! חעחע [בן 47]

לא אמרתי שהוא לא סקסי... וחמוד! אבל הנשיקה לא הייתה משו, ובזה את מוכרחה להוכיח!

למעלה