הפרק השבועי

danielle23

New member
יאא../images/Emo99.gif היה כזה יפה!!../images/Emo9.gif

והנשיקה!
ראיתי בשבת אבל רק עכשיו יצא לי להגיב.. ובלי קשר, בכלליות היה פרק יפה!
בתחילת הפרק אמרו כזה שהאוס לא בעיר/ארץ (שכחתי איפה הוא היה
) אז אמא שלי דאגה שלא יראו הרבה את האוס אבל הרגעתי אותה שאין האוס בלי האוס..
חח

LOL, אמא שלך דאגה ../images/Emo3.gif?

איזה חמודה היא בטח
. מגניב שגם היא רואה את זה איתך
...

sweet shir

New member
ננממ.. שאלה שהטרידה אותי..../images/Emo4.gif

לא ממש הבנתי את המחלה שלו.. מה הקשר למלריה? כאילו, הניתוח היה לא נקי ומחוטא? אז הוא נדבק בזה?

הוא עשה ניתוח איפשהו בדרום אמריקה

שם רמת ההיגיינה והסטנדרטים בניתוחים אינם כמו בצפון אמריקה. כך, כנראה, הוא נדבק במלריה - מחלה הנפוצה בעולם השלישי.

ראיתי אותו היום שוב ../images/Emo9.gif

כ"כ מצויין
רק דבר אחד שלא הבנתי, וסילחו לי על הבורות - למה האוס אמר לסטייסי "תכיני את האיפור שקנית, אני צריך לשאול אותו ממך" או משהו בסגנון.
למה בדיוק הוא היה צריך את האיפור שלה? כדי לכתוב על הלוח?

כן, הוא השתמש בצבעי האיפור

מן הסתם הליפסטיק האדום, עליו דיבר אחר כך - ע"מ לכתוב על הקיר בטרמינל, במקום הלוח שלא היה לו.

בדיליי קל (של יומיים)../images/Emo26.gif

גם אני אהבתי את הפרק, היה בהחלט מעניין ומרתק. נמאס שפורמן מנסה להיכנס לנעליים של האוס, שהבנאדם יצא מזה - הוא לא מספיק יצירתי ומתוחכם כמוהו
. קמרון
. אני אוהב אותה... היא הייתה טובה בפרק הזה.

אני דווקא די מרחמת

על פורמן. קאדי מזלזלת בו ולא סומכת עליו, קמרון וצ'ייס "מתמרדים" נגדו, ותוך איזה שבוע הוא יחזור להיות כפוף להאוס. זה אולי נראה לצופה מאוד מצחיק אבל אני מתארת לעצמי שזה לא כ"כ נעים שהבוס שלך יורד עלייך כל הזמן בלי סיבה. והירידות על חשבונו מצד האוס בטח רק יתרבו ברגע שהוא יחזור להיות הבוס. בקיצור, אני לא בטוחה אם לא היה עדיף לו ללכת עם המילטון (ככה קראו לו או שאני הוזה?) בעונה הראשונה.

יש משהו במה שאת אומרת,

אני באמת לא אוהב את הצורה בה כל הזמן קאדי משבחת את האוס ומראה לפורמן עד כמה הוא "פחות איכותי/מתוחכם/יצירתי" מהאוס, היא ממש סוגדת לבנאדם.

למעלה