הפרק השבועי

(home at last!) ../images/Emo29.gif

(לקח לי רק 6 שעות להגיע הבייתה
) ייאי, פרק 10! ^_^ האוסטייסי, הוריי!
האוס היה כל כך חמוד בפרק הזה ^^ זה אחד מהפרקים האהובים עלי מהעונה הזאת. כבר אמרתי שהאוס + טלפון = ROFLOL?
"don't you ever recharge your batteries?" "they recharge? I just keep buying new phones"​
אוו והקטע עם הכדור הורוד! :- ועוד משהו מצחיק זה הקטע שהאוס מדבר עם החולה אפזיה ואז החולה עונה לו והאוס עונה לו על מה שהוא אמר בלי להבין בכלל. זה כל כך משעשע אותי שהוא כבר יודע מה אנשים הולכים להגיד כך שהוא לא באמת צריך שהם יגידו את זה
. הדאקלינגס לא מסוגלים להסתדר בלי האוס... וצ'ייס ופורמן שניהם מנסיםל היות האוס. צ'ייס: everybody lies. *משחק עם הכדור של האוס*
זה כזה פרק חמוד ^-^ הפרק של שבוע הבא לא כל כך טוב, אבל יש בו את הציטוט האהוב עלי ^^;

Hieros Gamos

New member
אני שונאת את הפרק של שבוע הבא!

ל11 איזה ציטוט? לקחת אותה ביתה כדי שתוכל להתגרש ממנה? חח אוווו ויש את האוס קנדיסטרייפר

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קרעת אותי עם ROFLOL! חחחחח אפעם לא חשבתי על זה..

neurotica

New member
מה שמצחיק באמת

זה שאם תשאלי כל אדם שעובד באורנג' וכו' עם לקוחות - הם יספרו לך שיש מספיק אנשים כאלה (שקונים בטריות במקום להטעין אותן).

היה...היה....מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

האוסטייסי
גררר.....אני כל כך חולה על הנשיקה שלהםםםם!!!! וכל אלה שאומרים שלא.....)*&*#^#$^*$%Y$%*&@#%^%*$%*%^&#$^#$%&^
הם הכי אבל הכי מושלמים בעולם ביחד....
מנט טו בי
והיום חזרתי מבית ספר וראיתי את ההקלטה [כן, אני פתטית, אני מקליטה פרקים למרות שאני רואה אותם בשידור המקורי ביוםשבת וגם את השידור החוזר ביום ראשון (לפעמים את שניהם)...ככה יש לי הזדמנות במשך השבוע לראות שוב ושוב את הפרק....bite me
].... ולא היה לי הרבה זמן אז פשוט העברתי רק לחלקים של האוסטייסי... ופשוט עבור בי צמרמורות...ונזל לי רוק/ריר..ריר נשמע טוב יותר
ובלה. הם כלכך כלכך חמודים ביחד!!! אה, וסתם ליידע אתכם ==>>> על כף יד ימין כתוב לי במרקר סגול, בגדול stacy, ועל כף יד שמאל, כתוב לי במרקר סגול, בגדול house... וכן. העובדה שזה סגול היא עובדה חשובה ומשמעותית ביותר! אה, אם תהיתם. אני רדודה להפליא. ומאושרת

שאלה..

לא הבנתי למה בסוף סוף הפרק האוס לא עלה למטוס עם סטייסי? ומה היה הקטע עם זאת שוילסון דיבר איתה? ומה היה הקטע עם האוס הילד והכדור הוורוד הזה? אוף- אם את/ה שניה מאבד/ת ריכוז בסדרה הזאת- אי אפשר להבין יותר את הניואנסים הקטנים האלה...

האוס וסטייסי הזמינו מקומות בטיסות

שונות ו/או בגלל שהבטחון בשדה התעופה אסר עליו לעלות לטיסה, מפאת היותו אדם מוזר ומסוכן. האחות שווילסון דיבר אתה היא מן הסתם עמיתה שלו. או שהם ידידים בלבד, או שיש לו תכניות לגביה. נראה לי שרוצים לרמוז לנו שהוא מפלרטט עם נשים, כפי שגם נרמז בפרקים קודמים. האוס "העלים" לילד שהפריע לו, את הכדור, ולקח אותו לעצמו.

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif כשהאוס רואה כדור..

הוא מוכרח להיות אנוכי ולקחת לעצמו
עוזר לו לחשוב טוב
ככה אתה מתעלל בילדים קטנים !? חחח אבל וואי הילד הזה כבר עיצבן אותי חח

זה בטוח לא בגלל שהם היו בטיסות

שונות, כי אם זה היה בגלל זה האוס היה עולה לפני סטייסי- כי הטיסה שלו היתה קודם..... לא הבנתי למה עצרו אותו בכלל?????. מה אם אני מבריזה מטיסה יכולים לעצור אותי? מה זה השטויות האלה?

הם לא עצרו אותו בגלל זה

הם עצרו אותו בגלל שהוא כבר הפקיד את התרמיל שלו והוא נמצא כבר בתוך המטוס. בגלל זה המטוס לא יכול להמריא בלעדיו.

Tal2012

New member
אמנם ראיתי אתמול

אוי היה כזה מצחיק. פעם ראשונה שבאמת האוס מטפל במישהו כשהוא לא נמצא במחלקה עצמה. הקטע עם הכדור והילד היה מעולה
איך שהילד הקטן חיפש את הכדור ואז רואים את הכדור בכיס של האוס , ענק
פשוט ענק מי שכתב את התסריט הזה. הקטע עם סטייסי והאוס היה ממש נחמד, ידעתי שהם ייתנשקו באיזשהו שלב ( סטייסי, בוגדת.. נראה אם תספרי לבעלך על מעשייך
). גם הקטע שהאוס דיבר עם החבר'ה בטלפון ואמר " אמא ואבא לא בסביבה אז אתם חושבים שאפשר לחגוג ? " . איי פשוט מעולה
נהנתי מכל רגע

גם אהבתי שהוא שאל את וילסון

איך הילדים? האמת שיש לזה שתי משמעויות ושתיהן ממש הצחיקו אותו.. (יענו האוס ווילסון הם כמו זוג נשוי וגם.. החבר'ה..)

למעלה