הפרק השבועי

הפרק השבועי ../images/Emo179.gif

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: צורך לדעת / מידע חסוי
תקציר: הצוות מאבחן אישה שסובלת מאיבוד שליטה על השרירים. האוס וסטייסי מנסים לפתור את הבעיות במערכת היחסים שלהם אחת ולתמיד, קמרון חוששת לקבל את תוצאות בדיקת הHIV [איידס], ופורמן מסיים את תפקידו בתור מפקח על האוס. [קולולו
] פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Need to Know
תקציר: While the staff tries to diagnose a woman suffering from uncontrollable muscle failing and crashes her car, House and Stacy try to resolve their relationship issues once and for all. Cameron refuses to get the results for her HIV test. פרטים נוספים
כתב: Pamela Davis
ביים: David Semel
שודר לראשונה: 7 בפבואר 2006
מס' האנשים שצפו: 22,237,000
מס' הפרק: 11 בעונה השניה, 33 בסדרה כולה שירים בפרק
Serenade - The Student Prince [השיר שהאוס שר] שחקנים אורחים
Currie Graham [מארק]
Edward Kerr [טד]
Elle Fanning [סטלה]
Holly Daniels [דבי]
Julie Warner [מרגו]
Sela Ward [סטייסי] הקטע של האוס עם הילדה היה כה חמוד

חחח... בפרק של היום - קאדי מקנאה!!

(אבל ברצינות... איך כותבים את המילה הזאת?! מקנה, מקנא, מקנאה...)

LoLo16

New member
אהבתי איך שהיא חיקתה את סטייסי ../images/Emo6.gif

"ואפילו שהמקל שלו ממיס אותי"....

sweet shir

New member
פרק חרא.. יותר נכון: סוף חרא! ../images/Emo10.gif

מקווה שבשבוע הבא הפרק יהיה טוב..:] אפילו החולה לא היתה מעניינת! חחחחח טוב חוץ מהבת שלה.... אחות של דקוטה משו?
ממש דומה לה.. בכולופן... האוס היה ממש ממש ממש חמודי שהוא היה איתה...[דקוטה'ס סיס]! מתאים לא שתיהיה לו בת. חהחה
הסוף היה חרא... אבל הוא היה מושלם כל כך........... האוס תפגין רגשות כל חייך! חהחה אהבתי את ה-"בלה בלה בלה הוהו" "הוהו?" "הוא למד בהופקינס!" פליז טל מי ואטס דה קשר.....
[הייתי כותבת קונקשין... אבל זה נשמע משעמם..
] אני חושבת שאני אפנה ל-אהמאהמדרכיםלאחוקיותאהמאהמ- נשבר לי שאני לא יודעת כלום.....אבל רק בחופש.. כי בגלל ערוץ 10 הכל כך נחמדים -נוט- אני צריכה לעשות אותו הדבר עם ורוניקה מארס..
והחרא הוא שיש לי הוט!! [כי יש באסקטרה הוט (ערוץ, לאנשי יס) וברוב טשפותי לא ראיתי את העונה הראשונה שם.... ועכשיו אני לא יכולה לראות את השניה.. כנ"ל גם לגבי אבודים.
]

I know you're in there. ../images/Emo29.gif

I can hear you caring. LOLLLLLLLLL
רק שתדעו לכם שזה הציטוט האהוב עלי מהסדרה
. וול, בקשר לפרק. אחרי שראיתי אותו לקח לי כמה זמן וגם צפייה חוזרת בשביל לגבש את דעתי עליו. בהתחלה אהבתי אותו, אבל אחרי זה הרגשתי שהוא ממש רע. עכשיו אני חושבת שהוא לא זה ולא זה. הבעיה בו היא שנראה שמישהו החליט שצריך לסגור את כל הקצוות בפרק אחד (קמרון והאיידס, פורמן כבוס וסטייסי), וזה היה רעיון ממש ממש רע. הכל יוצא דחוס, יש הרגשה שיותר מידי קורה בלי שיקרה משהו באמת. והעלילה של החולה ממש נדחקת לצד בפעם הראשונה בסדרה, ובנוסף היא ממש מחופפת, והאוס פותר אותה ממש מהר. בנוסף יש גם קטעים ממש הזויים - כשמארק בא לדבר עם האוס, ואז הוא זוחל במדרגות למשל, והזריחה הממש רעה בסוף
אבל זה לא באמת יכול להיות פרק רע, כי בכל זאת יש בו קטעים מעולים - ווילסון והמריחאונה, האוס אומר לקמרון I love you (אחד מהדברים הכי מצחיקים אי פעם
), האוס שר~!, האוס לוקח את הילדה למעלית ואז משאיר אותה
, ובכלל הילדה ממש חמודה (אחות של דקוטה פנינג ^^), או והקטע עם הבלונים
. אז זה מה שקורה כשהיוצרים של האוס עושים פרק לא ממש טוב, הוא הרבה פחות טוב מהפרקים האחרים, אבל הוא עדיין טוב. שבוע הבא פרק מעולה אל תפספסו! ^^

lightanddark

New member
../images/Emo45.gif

מה זה השמיים הסגולים האלה???! אהבתי את הקטע עם קמרון והאוס )i love you( צחקתי במשך שעה.. הסוף היה מאכזב! אבל ממש זה נראה כאילו לא נגמר בכלל הפרק (מה שקורה הרבה עם סדרות בזמן האחרון) ולמה האוס לא יורד על פורמן!!!! חיכתי כל כך הרבה זמן והוא לא עושה או אומר לו כלום :(

Hieros Gamos

New member
הקטע של-תקח אותה הביתה כדי שתוכל

להתגרש ממנה גם נורא הצחיק אותי באיזשהו שלב...אחרי זה עבר לי
אני לא אוהבת את הפרק (למי שעוד לא הבין את זה
) אבל האוס
OMG הוא היה כל כך כל כך חמוווד והיה יחסית הרבה ווילסון שזה תמיד טוב. זה היה הפרק שסימן את ההצטרפות שלי לאמריקאים
את 1X01-2X10 ראיתי בפחות משבוע
מי שמפסיד את הפרק של שבוע הבא אני אישית שוברת לו את הטלוויזיה
חובה. ברצינות. לפי דעתי זה אחד מה4-5 פרקים הכי טובים בעונה הזאת

1TheOne11

New member
אני ממש מסכימה עם

ההודעה של כבשה מייללת לירח. לדעתי באמת ניסו לדחוס כל מיני קלואז'רים לתוך פרק אחד.. למרות שהקטע עם ה"איי לאב יו" היה ענק!! האוס באמת לא נותן לעצמו להיות מאושר, הא? האמת היא שאני לא יודעת איך אני מעדיפה אותו, עם סטייסי או בלעדיה

Hieros Gamos

New member
אני לא מבינה אתכם, אתם לא רואים

בהאוס אנושיות בשאר הפרקים? כאילו, "פתאום היה להאוס איזה ניצוץ של אנושיות בעיניים..." זה כאילו שבשאר הזמן הוא סתם רובוט וזה כל כך כל כך לא נכון.

למעלה