הפרק השבועי

השפיצי

New member
שמתם לב למשהו..

הפרק כלל המון פרטים שמתייחסים לעבר. שמתי לב לזה כי אחותי המטורללת החליטה שהיום היא מתתחילה לראות האוס (?! איז ילדה תקועה1) ומצאתי את עצמי מליון פעם מסבירה לה דברים שהיא לא ידעה... מכמו זה שפורמן סיים להיות מנהל ופתאום קמרון והאידס ומה היה להאוס וסטייסי בחו"ל לי זה היה נורא מוזר בהתחשב בעובדה שלרוב הם מסיימים תוכנית בלי קשר לאחרת .. נמנמנ

בולטימור זה לא "חו"ל" ../images/Emo6.gif

זו עיר אחרת (במדינה אחרת בארה"ב, אמנם, אבל זה לא חו"ל).

Hieros Gamos

New member
זה גם לא כזה "עבר"

פורמן כמנהל זה הפרק השלישי שזה קרה בעצם לפני ארבעה פרקים (אם סופרים את 11 ואת 8) . קמרון והאיידס זה פרק 7, לפני 5 פרקים. האוסטייסי בבולטימור זה פרק קודם וזה היה כביכול יום או יומיים אחרי. גם כל הסיפור עם פורמן הוא, בזמן של האוס, מלפני חודש.

השפיצי

New member
ובכל זאת,

אם נעזוב שנייה את העיקרון של פורמן כמנהל... בד"כ הדברים סגורים בפרקים של האוס. רק אמרתי בד"כ. האמ, נמ.

Hieros Gamos

New member
את תמיד יכולה למצוא קישורים בין

הפרקים, בדרך כזו או אחרת. נכון, זו לא עלילה מתמשכת כמו, נניח, האנטומיה של גריי או בנות גילמור או משהו, בעיקר כי יש פה התייחסות מאוד רצינית לקטע הפרוסידורלי (חיחי) בנוסף לכל ההתמקדות בדמויות, בניגוד לסדרות הנ"ל זה בעיקר הדמויות וזה, והחולה מתחלף כל פרק אבל אפשר למצוא קישורים. סתם לדוגמה, כל הסיפור עם סטייסי זו עלילה מתמשכת אחת ארוכה. וסטיב
ועוד כל מיני זה פשוט לא מודגש כל כך ויחסית באמת אין כל כך הרבה

זה היה טוב

אבל הקטע האהוב עלי דווקא היה עם ה"פלישה" של האוס לחדר של ווילסון.

randomguy

New member
../images/Emo6.gif|כן אכן קטע ענק!

הממממממ...אני בחופשה מהפורום אבל קפצתי לביקור
האוס היה גדול בקטע הזה (מסכנה קמרון! זה לא יפה מה שהוא עשה לה!) זה הזכיר לי את הקטע של האוס עם האיש האילם: - *האוס מסתכל למעלה כאילו על משהו* - *האיש האילם מסתקל למעלה גם* - *האוס תוקע לו זריקה בצוואר למתרי הקול!*
ואם כבר אני כאן אז אנתח את ההתנהגות של קמרון: יש לה דפוס התנהגות שבמצבים שבהם יש אפשרות לגזר דין מוות כמו במקרה הזה, תוצאה חיובית של HIV זה בערך גזר דין מוות, היא מנסה ככל יכולתה להאחז בתקווה ומתחמקת מבדיקה וודאית שעלולה לאשר את גזר הדין. זה קרה בפרק הזה, אבל גם במקרים אחרים כמו הפרק הראשון של העונה כשהיא נמנעה מלבצע ביופסיה שהיתה עלולה לתת תוצאה של %100 וודאות לסרטן קטלני אצל המטופלת שלה. זה קרה גם בפרק 4 של עונה 1 כשהיא דיברה עם הנשים הקרובות של התינוק שנדבק במגפה ולא אמרה להן שהוא הולך כנראה למות. ווילסון ראה שהנשים מחייכות בסוף השיחה ושאל אותה למה היא לא אמרה את האמת והיא ענתה בתקיפות "תן לנשים המסכנות האלו עוד כמה שעות של תקווה!". לדעתי ההסבר לדפוס ההתנהגות הזה של קמרון הוא ההתמודדות שלה עם המוות של בעלה שגסס מסרטן והיא היתה לצידו, רואה אותו גוסס, מנסה להאחז בשביב של תקווה שאולי הוא לא ימות. לכן היא מתעקשת לתת תקווה לחולים גם אם הם כמעט בטוח ימותו. במציאות בדרך כלל רופאים אומרים את האמת לחולים, אבל במקרה של גזר דין מוות וודאי, כנראה לא בהכרח. עובדה למשל שאני יודע על מישהו שבטוח ימות מסרטן (לדעת הרופאים שלו), בעוד הוא ובני משפחתו לא יודעים את זה, וחושבים שיש לו סיכוי להבריא.

randomguy

New member
נדמה לי שבדיקת HIV של רוק היא לא

מדוייקת במיוחד. כדי לקבל תוצאות בדיקת HIV של %100, חייבים דגימת דם. בכל אופן, האוס צדק ב %100 כשהוא ידע שלהגיד "קמרון, I love you" זה בדיוק מה שיגרום לה לעשות

gavan

New member
ייאי!../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

אחותה של דקוטה פנינג החמודה בפרק...הן ממש דומות...
וטד שהוא ריק בתוכנית "what I like about you" והוא כזה חמודי...

Tal2012

New member
ציטוטים מהפרק ../images/Emo26.gif

קדי : " הוא ממש הגיע בזמן " וילסון : " הקדים ב 6 דקות " קדי : " משהו קורה " וילסון : " אני מטפל בזה "
וילסון : " גיהצת את החולצה ? "
האוס : " חשבתי להתגלח אבל לא מצאתי את הסכין גילוח "
האוס : " מי חיסל את המציות ? אם גמרתם משהו אל תחזירו את האריזה ריקה, תזרקו לפח. "
האוס לפורמן : " אני מצטערת. זאת הלימוזינה שלך , מה אתה אומר 'מיס דייזי' ? "
וילסון נכנס המום למשרד של סטייסי; וילסון : " מה עשית לעזאזל ? היה לך קר והיית בודדה ? "
פורמן : " חשדנות יתר, התעצבנות פתאומית... " האוס בצחוק : " היא אכלה ארוחת צהריים עם קדי ? "
האוס : " אני יודע שאתה שם, אני שומע אותך דואג " ( אלוהים, זה נשמע רע בעברית )
פורמן להאוס : " אני עדיין חותם על תיקי המטופלים אז עד מחר לא תורשה להרוג אף אחד "
האוס לפורמן : " אתה חייב לי 100 דולר "
האוס : " קמרון, אני אוהב אותך " קמרון :
האוס : " תקבלי את תוצאות הבדיקה מחר ".
האוס מסתכל על השעון פורמן : " מה ? " האוס : " שקט " קמרון : " אם יש לך עניין אישי שמפריע לך .. " האוס : " שקט " פורמן : " למה אנחנו מחכים ? " האוס : " 4 השבועות שלך הסתיימו. שלטון האימה שלך נגמר, שלי עתה החל "
צ'ייס : " HOHO ? "
סטלה : " מה קרה לרגל שלך ? " האוס : " נפצעתי במלחמה "
קדי : " הנה מה שהיא תגיד; אוי, אני אוהבת את גרג אבל אם תפעלי נגד רצונה של המטופלת, תכני אותה שקרנית, ואם משהו ישתבש אמצא את עצמי בבית משפט, מגנה על הרופא הגדול והרע בכעל העיניים היפות כי הוא לא האמין לאמא מהפרוורים. ואף שהמקל שלו ממיס אותי תעברי את הניתוח הארור הזה "
קמרון : " אתה לא מוכן לקרוא את הדואר שלך, אך את דברי הדואר שלי אתה פותח ? "
האוס : " היה כתוב על זה 'אישי', הייתי מוכרח לדעת " קמרון : " זה המכתב הכי חשוב בחיי, ואתה עדיין מניאק " האוס : " זה מנחם, נכון ? "
וילסון להאוס : " אתה לא אוהב את עצמך, אבל אתה מעריך את עצמך " " האומללות לא עושה אותך יותר טוב מאחרים, האוס. היא רק עושה אותך אומלל יותר " הקטע עם מארק וגרג בחדר מדרגות ממש הבהיל אותי.. איזה מקסים מארק
זה הכל עד ליום שבת הקרוב, לפרק הבא
HAVE A GREAT WEEK

Tal2012

New member
זה בגלל הפרק..

כל כך כאב לי לראות אותו מנסה ככה לטפס על המדרגות ואז האוס מעיף אותו הצידה... כאב לי נורא לראות את מארק סובל
קורה..

למעלה