ציטוטים מהפרק ../images/Emo26.gif
קדי : " הוא ממש הגיע בזמן " וילסון : " הקדים ב 6 דקות " קדי : " משהו קורה " וילסון : " אני מטפל בזה "
וילסון : " גיהצת את החולצה ? "
האוס : " חשבתי להתגלח אבל לא מצאתי את הסכין גילוח "
האוס : " מי חיסל את המציות ? אם גמרתם משהו אל תחזירו את האריזה ריקה, תזרקו לפח. "
האוס לפורמן : " אני מצטערת. זאת הלימוזינה שלך , מה אתה אומר 'מיס דייזי' ? "
וילסון נכנס המום למשרד של סטייסי; וילסון : " מה עשית לעזאזל ? היה לך קר והיית בודדה ? "
פורמן : " חשדנות יתר, התעצבנות פתאומית... " האוס בצחוק : " היא אכלה ארוחת צהריים עם קדי ? "
האוס : " אני יודע שאתה שם, אני שומע אותך דואג " ( אלוהים, זה נשמע רע בעברית )
פורמן להאוס : " אני עדיין חותם על תיקי המטופלים אז עד מחר לא תורשה להרוג אף אחד "
האוס לפורמן : " אתה חייב לי 100 דולר "
האוס : " קמרון, אני אוהב אותך " קמרון :
האוס : " תקבלי את תוצאות הבדיקה מחר ".
האוס מסתכל על השעון פורמן : " מה ? " האוס : " שקט " קמרון : " אם יש לך עניין אישי שמפריע לך .. " האוס : " שקט " פורמן : " למה אנחנו מחכים ? " האוס : " 4 השבועות שלך הסתיימו. שלטון האימה שלך נגמר, שלי עתה החל "
צ'ייס : " HOHO ? "
סטלה : " מה קרה לרגל שלך ? " האוס : " נפצעתי במלחמה "
קדי : " הנה מה שהיא תגיד; אוי, אני אוהבת את גרג אבל אם תפעלי נגד רצונה של המטופלת, תכני אותה שקרנית, ואם משהו ישתבש אמצא את עצמי בבית משפט, מגנה על הרופא הגדול והרע בכעל העיניים היפות כי הוא לא האמין לאמא מהפרוורים. ואף שהמקל שלו ממיס אותי תעברי את הניתוח הארור הזה "
קמרון : " אתה לא מוכן לקרוא את הדואר שלך, אך את דברי הדואר שלי אתה פותח ? "
האוס : " היה כתוב על זה 'אישי', הייתי מוכרח לדעת " קמרון : " זה המכתב הכי חשוב בחיי, ואתה עדיין מניאק " האוס : " זה מנחם, נכון ? "
וילסון להאוס : " אתה לא אוהב את עצמך, אבל אתה מעריך את עצמך " " האומללות לא עושה אותך יותר טוב מאחרים, האוס. היא רק עושה אותך אומלל יותר " הקטע עם מארק וגרג בחדר מדרגות ממש הבהיל אותי.. איזה מקסים מארק
זה הכל עד ליום שבת הקרוב, לפרק הבא
HAVE A GREAT WEEK