הפרק השבועי

randomguy

New member
כנראה גם האוס בעצמו התרשם מזה!

לפי מה שהבנתי, הקטע במדרגות היה הקטע שגרם להאוס לחשוב על זה שמארק מוכן לעשות הכל בשביל להישאר עם סטייסי, והוא לעומת זאת לא מוכן או לא יכול להשתנות בשבילה, ולכן הוא הגיע למסקנה שעדיף לה להישאר עם מארק מאשר לחיות איתו שוב. הוא לא ממש פעל ממניעים אלטרואיסטים (טובת סטייסי במקום טובתו האישית) אלא פשוט הוא הבין שהוא, בניגוד למארק, לא מוכן לעשות הכל בשבילה, ולא ישתנה, ולכן אם הם ינסו לחיות ביחד שוב, זה יגמר רע כמו בפעם הראשונה. בכל מקרה, אשמח לשמוע דעות נוספות למה האוס ויתר על סטייסי

lovely max

New member
אז למה האוס ויתר על סטייסי?

אפשרות ראשונה היא מה שאמרת, האוס טוב הלב שלנו רואה שמארק מוכן לסבול הכל בשביל אהובתם המשותפת, ולכן נסוג ומשאיר את שדה הקרב ליריב הראוי, בעוד ליבו המוזהב נשבר בקרבו ומכירות הויקודין בניו ג'רסי מוכפלות. אפשרות שניה היא לפי הניתוח של ווילסון, האוס לא יכול להיות מאושר, ואם יש משהו שמאיים על הסבל הקדוש שלו הוא נבהל ומתרחק. (למשל, הכמעט-החלטה לפטר את קמרון). אפשרות שלישית קרדיט לי, האוס רדף אחרי סטייסי חודשים כמו שהיא אמרה, ועכשיו ברגע שהוא השיג אותה... הוא יכול לוותר עליה. לא כי הוא אוהב אותה פחות, אבל זהו, הוא השיג אותה. אפשרות רביעית: איימו על התסריטאים שבשום פנים ואופן אסור להם להפסיק לאמלל את האוס. "בסוף הוא יידרדר לאמץ כלבלב, לחלק מחמאות חמות לצ'ייס ולדלג עם סטייסי על גבי ענני אושר ורודים לעבר השקיעה. מסוכן מדי!."

randomguy

New member
האפשרות השנייה שהצעת + מה שכתבתי!

אני לא כתבתי שהאוס פעל מטוב לב, כתבתי במפורש שהוא לא פעל מתוך מניעים אלטרואיסטים, לא היה אכפת לא טובתה של סטייסי ובטח לא טובתו של מארק, אלא מתוך ניתוח ריאלי של המצב, שהקטע עם מארק במדרגות רק גרם לו לחשוב ולהבין אותו. דרך אגב, אני חושב שהאוס לוקח ויקודין בעיקר מתי שהוא מעוצבן ולא כשהוא עצוב.. כמו שהוא אומר לחולים ב "Hello sick people" המיתולוגי: "if you're particularly annoying, you may see me reach for this" ומראה את הויקודין
אז האפשרות הראשונה שהצעת היא אלטרואיזם והאוס אף פעם לא פועל כך. האפשרות השנייה היא באמת טובה אבל היא מסבירה את הפעולה ברמה של תת-מודע, ולכן היא יכולה להיות נכונה בכל מקרה, גם בשילוב עם סיבה אחרת ברמת המודע. האפשרות השלישית מתאימה בדרך כלל להתנהגות של האוס שהוא מצליח להשיג את מה מנסה להשיג (כמו דיאגנוזה נכונה) הוא מאבד עניין. אבל ברור שהאוס באמת אוהב את סטייסי ולכן ברור שהוא לא איבד בה עניין גם כשהוא הצליח להשיג אותה. האפשרות הרביעית היא נכונה כנראה אבל היא לא רלוונטית. אנחנו מנסים לנתח את הדמויות כאילו הם אנשים אמיתיים וצריך לתת הסברים שיחזקו את הפנטזיה שהם אנשים אמיתיים. לסיכום אני חושב שההסבר הכי טוב לוויתור של האוס על סטייסי הוא ברמת המודע, ההסבר שלי, וברמת התת מודע האפשרות השנייה שהעלת, ההסבר של ווילסון. שילוב של שניהם

randomguy

New member
פרק מאוד מאוד SWEEPSy !

ההסבר לכל מה שקרה בפרק? - הוא שודר בפברואר!
(בפברואר הרייטינג חשוב במיוחד). אפשר לשער שגם שני הפרקים הבאים יהיו "סוויפסיים"...אח"כ הדברים יחזרו להיות יותר נורמליים - עד הפרקים של חודש מאי!
ואת זה אני אומר כשאין לי שום מושג בספוילרים, זאת הנחה שמבוססת על נסיון בצפייה בסדרות אמרקאיות

הוא -ה-פרק של הסוויפס ../images/Emo29.gif

שודר חודש אחרי פרק 10... חוץ מזה, שלדעתי בתור פרק של סוויפס הוא לא משהו. זה היה פרק מאוד "טלנובלי", כשההתעסקות העיקרית שלו היא האוס וסטייסי. כלומר, מתוך הנחה שזה מסוג הדברים שמעניין את האמריקאים. אבל בתור סדרה איכותית הייתי מצפה שלסוויפס הם יעשו משהו כמו שלושה סיפורים, הטעות, או אפילו הפרק הבא (שהולך להיות טוב.) בסוויפס הבא, במאי, יש פרק מעולה.

randomguy

New member
האמת שמאז שסטייסי הגיעה, הסדרה

הפכה להיות מאוד טלנובלה-אית לדעתי, ונכון שהפרק הזה היה כזה במיוחד. זאת חלק מהסיבה שאני לא מחבב את סטייסי. אוקיי, אז אני אחכה לפרק הבא וכמובן אני מחכה בסבלנות לעונת הסוויפס הבאה

DarkMagic17

New member
למה את אומרת את זה??../images/Emo28.gif

לא יפה לספיילר, למה את אומרת שהפרק הבא יהיה טוב
לגמרי הרסתי
אני תכננתי לראות ועכשיו אין טעם אפילו לראות, הרסת לי הכל:-\ אוף.

Hieros Gamos

New member
שתדע לך שהמון פרקים בסוויפס הם פרקי

פילר לקראת הפרק-שניים האחרונים ולאו דווקא בהאוס לא באופן כללי.

randomguy

New member
זה בעיקר נכון לחודש מאי לדעתי כי אז

הם "חוסכים" את כל הדברים המטורפים לקליף-האנגרס של הסיזון-פיינלי. וד.א. גל, אופיר אומרת שהפרק הבא יהיה טוב וקראתי שאת אפילו איימת לשבור את הטלוויזיה של מי שלא יראה אותו
ואני כבר מפתח ציפיות, אבל הפרק הקודם, 10, אמרתם שהולך להיות טוב והציפיות שלי היו גבוהות וקצת התאכזבתי
וחוץ מזה, גם אני רוצה לענות לשאלה של אופיר על הברווז !
אם היה לי ברווז, מה הייתי עושה איתו? הייתי לוקח הרבה כדורי תמי-פלו (נגד שפעת עופות) !

randomguy

New member
חוצמזה, אם היה לי ברווז...

הייתי מוודא שפטר סגר את השער
בעיקר כששומעים בסביבה יללות לירח

randomguy

New member
אופיר, אני מקווה שהבדיחה הנ"ל לא

העליבה אותך. משום מה נזכרתי ב"פטר והזאב" בהקשר לברווז. אני אחשוב על בדיחה יותר מוצלחת עם ברווז וארשום במקום זה

randomguy

New member
זה מה שאני אעשה אם הברווז...

אני אלביש אותו בחולצה שכתוב עליה PRESS -BBC הוא יהיה אשכרה ברווז עיתונאי!

randomguy

New member
בגלל היללות לירח ../images/Emo29.gif בשימוש בהקשר

של זאבים. הכינוי שלך הוא משחק מילים נחמד
אבל אני לא יכול לדעת ממנו אם את מתכוונת שאת כבשה או זאבה או זאבה בעור של כבשה
בכל אופן, אני פשוט נזהר מאוד לא לריב עם אף אחד, you know why. המממממ זה מזכיר לי כשמנסים להתחמק\להתחבא ממשהו באנגלית נראה לי שקוראים לזה "to duck" וואו! כמה בדיחות ברווזים אני יכול להמציא...תני לי שעה אני אתן לך מאה בדיחות. ברווזים במטווח, ברווז צולע, מה שנראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומשמיע קולות של ברווז הוא..., ברווזים שהולכים אחרי הדבר הראשון שהם רואים כשהם בוקעים מהביצה, הקול "קוואק", ברווזים בסרטים מצוירים...אין סוף לזה

randomguy

New member
הברווז הוא ממש עוף אבל גם ../images/Emo32.gif

ולכן לא הייתי צריך לנצל"ש את שרשור הפרק השבועי
. סליחה.

Hieros Gamos

New member
את 10 אני אוהבת רק בגלל הסצינות של

האוסטייסי לא כי הוא פרק כל כך טוב...אה, ואת הסצינה של הכדור
זו הסיבה היחידה שהתלהבתי ממנו. הפרק הבא זה הפרק הטוב באמת הראשון בעונה הזאת. אחרי זה תחכה ל17 למרות ש90 אחוז מהפרקים אחרי הפרק הזה הם פרקים הרבה יותר טובים מהפרקים שהיו עד עכשיו בעונה הזאת

randomguy

New member
בשביל כל מי שבעד האוסטייסי אז ברור

שזה פרק גדול. אולי הכי גדול. אבל אני לא בעד האוסטייסי
בכל מקרה נהנתי לראות את האוס מנסה לפענח למה סטייסי לא ענדה את הצלב שלה, ופענח את ה"קייס" של החולה רק בטלפון. זה בסוף הצליח לו מעל ומעבר
וגם כמובן הקטע של הכדור היה גדול
הפרק היה מיוחד כי הוא היה חריג מבחינות מסויימות, אבל אני דווקא מעדיף פרקים יותר "רגילים". אחת הסיבות שלא אהבתי את הפרק כי העלילה של החולה היתה קצת יותר מדי מיחזור של הפרק "מקולל", עם הילד חולה הצרעת שהאוס גילה שאבא שלו היה באיזה מקום נידח ונידבק שם. לבינתיים רוב הפרקים של עונה 2 לא עולים לרמות של הפרקים מעונה 1, לדעתי. מקווה שזה ישתפר בהמשך כמו שאת אומרת.

Hieros Gamos

New member
שמע, אני ראיתי את כל הפרקים עד פרק

2X10 ברצף תוך שבוע. נהניתי כל כך..היו כמה פרקים בעונה הזאת שמגיעים בערך לרמה אבל אתה צודק, הם לא עולים על עונה ראשונה הם מתקרבים. הבעיה שלי עם עונה ראשונה, שזה חלק מהסיבה שאני כן אוהבת את הפרקים של עונה שנייה היא שאם רואים את כל הפרקים ברצף אתה שם לב שזה לא סתם שיש להם את המבנה המסוים של הפרק אלא שיש כמה פרקים בעונה ראשונה שההתרחשויות שם עם החולה הם פשוט *אותו הדבר*. זה מן כזה- אוי נו, גם בפרק הבא הם נתנו לו את התרופה הראשונה והוא ישר נכנס להתקף. העונה השנייה והעובדה שסטייסי כן נמצאת שם, משנה קצת את מה שקורה, זה מוסיף לסידרה וגם לדמויות עוד קצת נפח ומהבחינה הזאת זה כן טוב. אבל אל תדאג, הפרקים מעכשיו הם אובר טובים (שוב, לדעתי בעיקר 12,17,21,24 אבל גם לשאר יש את הרגעים שלהם. כולם פרקים טובים מאוד אבל לדעתי 18,22 ו-20 שקצת יורדים אחורה ברמה). עוד מעט שבת!

למעלה