האמת שכן......עלית על הנקודה הנכונה.....
חייו של לבנוני בהחלט שווים פחות.......נורא מצער שכל אדם באשר הוא מת,במיוחד בנסיבות שכאלה,אבל במלחמה[במיוחד אחת שנכפתה עלינו,אלא אם כן אתה מסכים עם חטיפת חיילים משטח ישראל ללא התגרות]נלחמים.... אני לא חושב שלזה שהחיזבאללה ניסה לטווח את אזרחי ישראל כמו ברווזים בעזרתו האדיבה של בשארה[ואני לא אתפלא אם היו עוד שעזרו]יש קשר לפצצות המצרר,אני חושב שאותם תושבים בכפרים בדרום לבנון יכלו להחליט בכל רגע שלא מתאים להם ולזרוק משם את החיזבאללה,היו להם יותר מחמש שנים לעשות את זה.....אם הם נתנו לחיזבאללה להתחמש להם בחצר הבית הם חלק פעיל ממערך המלחמה של החיזבאללה. כל חוקי המלחמה טובים ויפים בתיאוריה,מלחמה אינה דבר יפה,אנשים נהרגים...חלקם מסיבות טובות וחלקם לא. כמו שאומרים על טעויות משלמים.... אני הייתי רוצה לראות את צה"ל משתמש בסוגי הנשק הכי גרועים שנמצאים בארסנל שלו,כמו שאני רואה את זה,זה רק ימנע מלחמות בעתיד....הרי מי יתעסק עם משוגע שכשדוחפים אותו הוא מכניס אותך לאשפוז ממושך בבית חולים? חשוב לציין שלי זה לא משנה אם זה לבנוני,כורדי,בריטי,שוויצרי או יפני.... מי שחוטף חיילים ללא התגרות ויורה על אוכלוסיה אזרחית עם כוונה לפגוע,סופו צריך להיות מוות!! בשביל זה יש לנו צבא,בשביל זה לכל מדינה בעולם יש צבא,חבל שאנחנו מהיחידים בעולם שצריכים להשתמש בו..