הצטרפו למטה המאבק!

Woogyman

New member
הצטרפו למטה המאבק! ../images/Emo110.gif

עקב אופנת הכפתורים שפרצה כאן לאחרונה, הכנתי כפתורון משלי. הוא בטח יעורר תגובות והכאות בבגטים זועמים, but i don't care! יומת סוזוקי 4X4 (או איך שלא קוראים לו) לאלתר!
 

SaberTooth

New member
טסוזוקי, סם, טסוזוקי.

ו... אני מצטער לאכזב אותך, סם, אבל הוא כבר די מת...
 

Woogyman

New member
יופי, הקמפיין עבד! ../images/Emo110.gif

תמיד ידעתי שאף אחד לא יכול לעמוד בפני שיטות הפרסום שלי
! (רציתי להגיד שיטות שכנוע, אבל אז זה היה מתפרש לא נכון ע"י חלקכם).
 

HuGo Hell

New member
סם. דיי. ../images/Emo1.gif

הפעם זה עבר כל גבול. כמו שאתם כולם, לא אוהבים שיורדים על הדברים שאתם אוהבים. אני מבקש שתפסיקו עם זה. לא אוהבים שמות ביפנית? תשמרו את זה לעצמם.
 

Woogyman

New member
תן לי לחשוב על זה... לא. ../images/Emo110.gif

זה בצחוק, קודם כל. דבר שני - כמו שכבר אמרתי כמה וכמה פעמים, אתה לא מוכרח להיכנס להודעות שלי. להפך. אם אני לא אוהב משהו ואני רוצה להתלונן על זה (להתלונן זה מאוד משחרר, תדע לך) - אני אתלונן. כמו שתום מתלונן מדי פעם על באפי, כמו שחצי מהפורום מתלונן מדי פעם על אנדרומדה, אני יכול להתלונן על זה, וכמה שבא לי. אם לא נאה לך... איך אמרת? שמור את זה לעצמך. תודה.
 

SaberTooth

New member
אני לא מתלונן על באפי... ../images/Emo12.gif

לא זכור לי שאמרתי משהו רע על באפי, לפחות לא פה בפורום. *משפשף את המכה בראש המזכירה לו את הפעם הארונה שהעז להשמיץ את באפי באוזני חבריו*
 

HuGo Hell

New member
../images/Emo11.gif טוב. ../images/Emo1.gif

איך שאתה רוצה. אבל זה מגעיל. כמו שניצן לא אוהבת שיורדים על טום ווילינג או על הדברים שהיא אוהבת. גם אני לא אוהב. ואני חושב שאף אחד לא אוהב. זה כמו שאני אתחיל לרדת על דבר שאני לא אוהב ואתה אוהב מאוד. אבל איך שאתה רוצה. רוצה לרדת על טסוזוקי? זה מספק אותך? תהנה.
 

Ophel McNeil

New member
אה! *צרחה מבוהלת* ../images/Emo28.gif

כן, אני אשכרה צרחתי כשראיתי את הכפתור. איך, איך אפשר?? טסוזוקי הנהדר והמושלם. איך?! ולא, לא אכפת לי שהוא כבר מת! ;; הוא כזה מתוק, ויש לו עיניים כאלו בוטחות ותמימות ו... איך, איך אפשר לחתוך אותו (כן, הסכין הזאת שליד הראש שלו עושה לי רע) - אלא אם כן אתה מורקי?! *בוכה בהיסטריה* מילא להחרים יפנית, אחלה, אבל מה טסוזוקי עשה לך?! אם אתה כבר רוצה להרוג דמויות מנגה עם שמות של מכוניות - לך על סובארו! גם ככה עם החיים האיומים שלו הוא יודה לך.
 

PopPy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאוחר מדי. הם תפסו אותי סם. אני חסרת אונים. אני שומעת שירים ביפנית. מרצוני החופשי. אין לי אפילו אקדח מכוון לראש, אף אחד לא מנג'ס לי שאני אנסה.. מרצוני החופשי - אני שומעת שירים ביפנית. השיר פתיחה של סליירס רולז!
אבל יש גבול, אני לא אתן להם למכר אותי למנגה! לא!! אני חזקה!!
 

Woogyman

New member
ביום שאת תראי מנגה, ../images/Emo110.gif

אל תתפלאי אם זה יהיה הדבר האחרון שתעשי.
 

Woogyman

New member
ותראי כבר אקסמן! ../images/Emo110.gif

אם אחרי כל ההבטחות שלך לראות אקסמן את הולכת ורואה מנגה לפני זה, לא רק שאני הורג אותך, אני גם מפסיק לדבר איתך!
 

HuGo Hell

New member
היי! ../images/Emo1.gif

אם אני לא טועה האות הראשונה (משמאל) זאת האות "shi" אשר אומרת "מוות" ו"ארבע"
 

eyoko

New member
רק בעיה אחת

מנגה זה קומיקס אם כבר אז היא תראה אנימה -_- ותאמיני לי שיהיה שווה לה ^_^
 
למעלה