הצטרפו למטה המאבק!

HuGo Hell

New member
D: ../images/Emo1.gif

אתייי.. חכי חכי. עד שבוע הבא את תגידי "סליירס
"

HuGo Hell

New member
מקנא? ../images/Emo8.gif../images/Emo1.gif

זה נשמע כמו קינאה. כי כולנו יודעים אפילו אילו ששונאים אנימה. שהדמויות מאוד שוות.

Woogyman

New member
ברור שאני מקנא! ../images/Emo110.gif

הלוואי ואף אחד במציאות לא היה שם עליי אז הייתי חייב להזיל ריר על הומואים מצויירים!

Woogyman

New member
ורק בשביל הפרוטוקול - ../images/Emo110.gif

אני לא חושב שהדמויות שם שוות. הציור עצמו יפה, אבל הדמויות לא שוות. בכלל. ואין לך שום סמכות לקבוע שכולם חושבים ככה כי עובדה שלא.

Magical me

New member
בשמחה.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אנחנו אומנם מיעוט, אך מיעוט זועם

Woogyman

New member
כמובן. ../images/Emo110.gif

אנחנו נהיה ארגון הטרור של המנגה. לאט לאט נחסל את כולם!

Magical me

New member
LOL../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

והצד החיובי-אין צורך לפוצץ את עצמינו כדי להשמיד דמויות מנגה ואנימה. כל מה שעלינו לעשות הוא לקרוע חוברות מנגה לגזרים, או להשחיט סדרות אנימה בעזרת המחשב. מוהאהאהא!

Woogyman

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo110.gif

Magical me

New member
ולקידום המאבק..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

הכנתי גם אני כפתור. אומנם לא בגודל סטנדרטי או יפה כמו של סם, אבל משתדל להיות. הצטרפו גם אתם למלחמה באנימות והמנגות למינהם!

Woogyman

New member
המלחמה החלה! ../images/Emo110.gif

נשתמש גם אנחנו בסכיני הרוע הראשון כדי למנוע מדמויות מנגה נוספות להחליף את אלה שנרצחו! כן, כן, תתפלאו מעריצי מנגה אבל המוות של זה עם השם של המכונית החליש את קו המנגה! מעכשיו כל דמות מנגה פוטנציאלית (?!) תומת! ברינגרז, לעבודה! מואהאהאהאהא (ואני מודע לעובדה שמי שלא רואה באפי חושב שאני משוגע שמדבר בלי הגיון כרגע.. בעצם, סביר להניח שגם מי שכן רואה באפי חושב את זה).

Woogyman

New member
יעל, ברינגרית יקרה שלי, ../images/Emo110.gif

*מושיט ליעל סכין רוע ראשון* צאי לעבודה! (ותתחילי להכין את האובר וואמפס, גם הם שונאים מנגה :)

Magical me

New member
*תופסת את הסכין באושר*../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

!I'll kill as many as I catch ואובר וואמפס זועמים ביקשת? אובר וואמפס זועמים קיבלת! :)()

Woogyman

New member
דרך אגב, יעל.. ../images/Emo110.gif

בתור ברינגרית, איך זה שיש לך עיניים?
האם יכול להיות שאינך ברינגרית, אלא כיילב ממין נקבה? (שוב - מי שלא ראה באפי עונה 7, אל תנסו להבין :) ודיווח משדה הקרב - האובר וואמפס שלנו (אנחנו מגדלים אותם בתור חיות מחמד, כמובן) כבר יצאו לקרב!

Magical me

New member
רולזי!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני מתה על הדרך שבה אתה הורג, סם. ואני אשמח להיות כיילב, זה יותר שווה מסתם ברינגר

Magical me

New member
LOL../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

חבל רק שטזוסוקי כבר די מת. מצד שני, גם באפי מתה. אבל זה לא מונע ממנה למות שוב. איזה יופי!
אבל תודו שזה יפה. זה חלק מהקומיקס שיש לי של באפי עם חלק של ווילו וטארה בסגנון מנגה. וזה ממש יפה. אם כי מעולם לא טענתי שמנגה לא יפה... או וול.

HuGo Hell

New member
אההא! ../images/Emo1.gif

אז הנה לך מנגה אמיתית להשמיד. קדימה קדימה, לקרוע. מנגה איכס. לא?

Magical me

New member
אה, אוהב מנגות מטופש!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

זהו חלק מתוכניתו הגדולה של הראשון להשמדת המנגות. הוא לובש דמויות של מנגות מתות, גורם למנגות האחרות לחשוב שבקרב דמויות באפי בטוח, תופס אותן, ורוצח אותן. מוהאהאהאהא!!! זהו חלק גאוני שמשרת את תוכניתו הגאונית ביותר של הראשון

למעלה