הצטרפו למטה המאבק!

Charmed Gal

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

על מה אתה מדבר? איפה? למה? כמה? מתי?

HuGo Hell

New member
אצלי. ../images/Emo1.gif

ספייק ואנג'ל עירומים. אצלי. לא יודע. אחד מכל אחד. עכשיו.

Charmed Gal

New member
אצלך בבית?../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

איך יש אצלך ספייק ואנג'ל עירומים? o_O איפה יעל בינתיים?!

HuGo Hell

New member
לא.(התמונה!) ../images/Emo1.gif

הנה הם! תמונה
ולא יודע ולא איכפת לי

Ophel McNeil

New member
אתם מעייפים... ../images/Emo28.gif

בסדר, הבנו. מנגה רעה, באד מנגה. לכי תעמדי בפינה ותעשי קולות של שטיח. עכשיו, אפשר מעט מקוריות? משהו? כבר הרגתם את טסוזוקי (סם - זה לא החליש כלום ולא נעליים. טסוזוקי הוא מלאך המוות. לאחר מותך הוא זה שיבוא אלייך) בכל דרך אפשרית. הלאה. נקסט. ואגב, סם - כותבים מדרדר ולא מתדרדר. תודה ושלם. (וממחר כולכם יכולים להזדיין כי לי אין יותר לשון לנצח, ולכם יהיה במשך שלוש כיתות!)

Woogyman

New member
יערה, דרלינג, ../images/Emo110.gif

לכי תעמדי בפינה ותעשי קולות של שטיח (כן, מקוריות זה לא הצד החזק שלי). אתם מציפים את הפורום בתמונות מנגה מזוויעות בכל הזדמנות שיש לכם אז כן, גם אנחנו, נציף בתמונות שלנו. אנחנו נהנים מזה. וכן כן, יערה. המוות של טסוזוקי, בדומה למוות של באפי, החליש את קו המנגות! *מוהאהאהאהא* ולא יודע אם כותבים מדרדר או מתדרדר (בבילון מביא את שניהם) ועד כמה שזה אולי ישמע לך מוזר זה לא ממש מעניין אותי, תודה. מוות למנגה! אני קורא ליעל-כיילב להמשיך במלאכת הקודש שהיא עושה! מנגות מטונפות, מלוכלכות! Dirty little mangas! (ולא אכפת לי אם ככה לא כותבים מנגה). ותום - לשים תמונות של דמויות מנגה מתות זאת דרך ההתמודדות שלנו עם תמונות שלהם בחיים. תתמודדו.

Ophel McNeil

New member
הרי הודעה - ../images/Emo28.gif

מנגה זה סגנון ציור. אי אפשר להרוג את זה.

Woogyman

New member
הרי הודעה - ../images/Emo110.gif

אין דבר שאי אפשר להרוג. המוח של מספר אנשים שאני מכיר הוא הוכחה חיה (כבר לא כל כך חיה) לזה.

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

אם לא שמת לב לזה. מנגה תישאר בחיים אם אתה תהרוס תמונה של משהו או לא.

Woogyman

New member
אבל לפחות לא יעלה לי הסעיף ../images/Emo110.gif

כל פעם שאני אראה תמונה. מסתבר שברגע שאני מתעלל בתמונה של מנגה היא כבר לא מעצבנת אותי. מצתאי את התרופה!

Ophel McNeil

New member
חמוד. ^_____________^ ../images/Emo28.gif

גיבור מפגר, כדרוש לכל מנגה, וציורים מהממים בהתחלה. מאמי. ^___________________^ חבל שנחתך לו השיער.

HuGo Hell

New member
חשבתי שדיברת אלי. ../images/Emo4.gif ../images/Emo1.gif

ואני כבר שמחתי...

Ophel McNeil

New member
@@ ../images/Emo28.gif

קראתי את זה בתור "אבל זה לפחות לא עולה כסף".... פור מי. פור פור מי.

למעלה