אבל אבל אבל! אבל הילדה הקטנה והחמודה! למה דווקא היא? למה לא להתחיל מהיצורים המעצבנים באמת? *סניף*
P PopPy New member 28/6/03 #56 אבל אבל אבל!../images/Emo10.gif אבל הילדה הקטנה והחמודה! למה דווקא היא? למה לא להתחיל מהיצורים המעצבנים באמת? *סניף*
אבל אבל אבל!../images/Emo10.gif אבל הילדה הקטנה והחמודה! למה דווקא היא? למה לא להתחיל מהיצורים המעצבנים באמת? *סניף*
W Woogyman New member 28/6/03 #59 אנחנו מנסים להציל אותך ../images/Emo110.gif מהתדרדרות. מעכשיו זכרי שכל פעם שתראי אותה זה יהיה בעצם הרוע הראשון שלבש את צורתה.
אנחנו מנסים להציל אותך ../images/Emo110.gif מהתדרדרות. מעכשיו זכרי שכל פעם שתראי אותה זה יהיה בעצם הרוע הראשון שלבש את צורתה.
H HuGo Hell New member 28/6/03 #60 אילו יצורים מעצבנים? ../images/Emo12.gif ../images/Emo1.gif כל עוד הם לא אומרים כלום על גרוויטישן או הסידרה האהובה עלי הכי (סליירס דבל ) אני רגוע
אילו יצורים מעצבנים? ../images/Emo12.gif ../images/Emo1.gif כל עוד הם לא אומרים כלום על גרוויטישן או הסידרה האהובה עלי הכי (סליירס דבל ) אני רגוע
W Woogyman New member 28/6/03 #61 Just wait. ../images/Emo110.gif גם בבאפי הרגו את ההכי שוות רק בסוף (החלאות!).
W Woogyman New member 29/6/03 #63 כן!!! *מוהאהאהאהא* ../images/Emo110.gif כל דמות מנגה שתדרוך בפורום הזה... האובר וואמפס והברינגרז שלנו ירדפו אחריה, ימצאו אותה, יתפסו אותה ויצודו אותה! אנחנו נכחיד את קו המנגה! (קו הקוטלות, יו נואו) יעל/כיילב, האם את איתי?
כן!!! *מוהאהאהאהא* ../images/Emo110.gif כל דמות מנגה שתדרוך בפורום הזה... האובר וואמפס והברינגרז שלנו ירדפו אחריה, ימצאו אותה, יתפסו אותה ויצודו אותה! אנחנו נכחיד את קו המנגה! (קו הקוטלות, יו נואו) יעל/כיילב, האם את איתי?
M Magical me New member 29/6/03 #66 בוודאי!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif המנגות המטונפות האלה ישלמו על חטאיהן בקרוב, הראשון (סם). *שולפת חותמת אש בזדוניות*
בוודאי!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif המנגות המטונפות האלה ישלמו על חטאיהן בקרוב, הראשון (סם). *שולפת חותמת אש בזדוניות*
H HuGo Hell New member 29/6/03 #68 איזה חטא בידיוק? ../images/Emo1.gif הם לא ערפדים מטונפים שאוהבי כאב.
M Magical me New member 29/6/03 #70 הן מטונפות, מלוכלכות,../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif מגעילות. כולן. אחת, אחת. רק מנגות מלוכלכות. ערפדים הם חלק קטן ואומלל בתוכניתו הגדולה של הראשון (סם, תתרגל ) לטיהור העולם מן המנגות. מוהאהאהאהא!!
הן מטונפות, מלוכלכות,../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif מגעילות. כולן. אחת, אחת. רק מנגות מלוכלכות. ערפדים הם חלק קטן ואומלל בתוכניתו הגדולה של הראשון (סם, תתרגל ) לטיהור העולם מן המנגות. מוהאהאהאהא!!
K King Of Kromags New member 28/6/03 #52 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif באמת הגיע הזמן. למה אתם רואים את זה?!
H HuGo Hell New member 28/6/03 #58 ../images/Emo26.gif../images/Emo1.gif מאותה סיבה שאתה רואה מכושפות וסליידרס. וג'קי צ'אן וכל הסדרות שאתה רואה.
../images/Emo26.gif../images/Emo1.gif מאותה סיבה שאתה רואה מכושפות וסליידרס. וג'קי צ'אן וכל הסדרות שאתה רואה.
M Magical me New member 29/6/03 #64 דמות חביבה..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif הצופה את מותה שלה ואת חברותיה בידיי כוחות האופל
M Magical me New member 29/6/03 #69 עדיין לא נגענו בה.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif ושקט, לא איכפת לי שאני מעתיקה מסם בהרבה פחות יצירתיות ותוכנות מתקדמות שהן לא צייר. אני עדיין הורגת, וזה מה שחשוב
עדיין לא נגענו בה.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif ושקט, לא איכפת לי שאני מעתיקה מסם בהרבה פחות יצירתיות ותוכנות מתקדמות שהן לא צייר. אני עדיין הורגת, וזה מה שחשוב
S SaberTooth New member 29/6/03 #73 אני לא יודע איך להגיד לכם את זה... אבל זה כבר לא מצחיק. זה מטומטם וחוזר על עצמו (כמה פעמים אפשר לראות תמונה של דמות אנימה עם סכינים ודם שהוספו אליה בעזרת תוכניות גרפיות ).
אני לא יודע איך להגיד לכם את זה... אבל זה כבר לא מצחיק. זה מטומטם וחוזר על עצמו (כמה פעמים אפשר לראות תמונה של דמות אנימה עם סכינים ודם שהוספו אליה בעזרת תוכניות גרפיות ).
H HuGo Hell New member 29/6/03 #75 ../images/Emo26.gif עירומים!! ../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif ספייק! אנג'ל! ערומים! זה הם. מסצנות בבאפי/אנג'ל! וואווו אלוהים אדירים! איך ראיתי כזה דבר
../images/Emo26.gif עירומים!! ../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif ספייק! אנג'ל! ערומים! זה הם. מסצנות בבאפי/אנג'ל! וואווו אלוהים אדירים! איך ראיתי כזה דבר