הצילו....

Run Dudi Run

New member
הצילו....

עוד פעם אני עושה שטויות...למה אני כל הזמן לא לומד מטעויות..!! אסור לי לראות סרטי אימה!!! אתמול ראיתי את "הצלצול"...זה לא הכי מפחיד אבל זה יותר מדי ספוקי..זה היה יותר מדי מבהיל בשבילי.. מישהו ראה את זה? תראו.. זה באמת מזעזע.. עכשיו אני גיבור גדול, כי צהריים עכשיו, אבל אני יודע שברגע שיגיע הערב.. בהההה אמאלה אמאלה... שונא את הסרטים האלה.. אההה.. ועוד משהו.. לא הבנתי ת'סרט.. כאילו, מה הקטע? שאם רואים את הקלטת פעמיים אז זה בסדר? אז למה בסוף היא אמרה שהיא רוצה להראות את זה לעוד אנשים? מה הולכת פה..

קרקדילה

New member
יווווו אני לא מקנא בך ראיתי אותו

אחר כך 2 לילות לא הצלחתי לישון !!!!!! והיה גם איזה קטע בסרט עם סולם שהם מצאו את הסולם שצילמו בסרט ואני התחלתי לצעוק בקולנוע מרוב פחד "זה הסולם זה הסולם!!!" וכולם בקולנוע שהיו איתי בסרט התילו לצחוק !!!! כנ''ל בת דודה שלי שאיתה הלכתי לראות את הסרט וגם היא צחקה עלי .....

Run Dudi Run

New member
חחחחחח... מצחיקה

אתמול בלילה הייתי מוטרד מדי אז לא הספקתי לחשוב על זה יותר מדי.. אבל נראה לי שאני יפחד מזה בלילה.. שאני יישן ואז היא תבוא אליי באמצע...מחלואה קטנה

קרקדילה

New member
איזה קשה הבנה !!!!!

למה כולם מתו חוץ ממנה כי הילדה הזאת "רצתה שישמעו אותה" ככה אמרו בסרט והיא פיזרה את זה למלא אנשים ועתיקה אותה לעוד קלטת גרמה לזה שאנשים ישמעו אותה לכן היא לא מתה אבל השאר לא עשו זאת אז הם מתו ובסוף נכון היא נתנה לבן שלה להעתיק את הקלטת לעוד קלטת ולתת למשהוא אחר לראות את זה , היא עשתה את זה כדי שהבן שלה לא ימות גם !!!!!! עכשיו הבנת ??????

קרקדילה

New member
אמאלההה... היא הייתה הכי מפחידה

בסרט אפילו יותר מאמא שלה והסרט והטלוויזיה שהרגה אנשים כשהיא נידלקה לבד !!!!!

Run Dudi Run

New member
אההה...

אבל יש מלא חורים בעלילה.. למשל, הקטע עם התולעת שיוצאת מהספר, ורואים את זה גם בסרט וגם בחיים שלה, אז למה רק לה זה קרה? לאף אחד אחר לא היה קטע עם תולעת! ומעניין למה קראו לזה הצלצול.. היו קוראים לזה "המחלואה" או "ילדה שחיה בסרט"...

GeJuFan

New member
קראו לסרט הצלצול

אם אני זוכרת נכון ברגע לפי הטריילר. ברגע שמסיימים לצפות בקלטת הטלפון פתאום מצלצלץ באנגלית קוראים לסרט The ring(דה רינג בתרגום חופשי) מכאן לקוח השם.

Gum Cigarettes

New member
לא ממש מדויק.

the ring זה כפל משמעות, גם ה"צילצול" של הטלפון, וגם ה"טבעת".. -"לפני שמתים רואים את הטבעת" והם כל הזמן ציירו עיגולים בתוך עיגולים וכו'.. זה תירגום דפוק של הסרט.

הפואנטה היא :

שכדי להישאר בחיים צריך להעביר את הקלטת מאדם לאדם כמו שהאבא אמר : שהעיתונאים לוקחים טרגדיה אחת והופכים אותה לבעיה של כל העולם... - מכאן נובע שהילדה רצתה שכולם ידעו על זה.. אם את חייה בשבוע שלך ומכייפת ולא עושה עם היידע שלך כלום.. נידפקת.. ( פשששששש איזה דיבור איזו שפה.. ממש.. בעעעע... - אל תיחסו הרגע ראיתי את הסרט
חחחח )

Gum Cigarettes

New member
לא מדוייק.

כדי "לא למות" צריך להכין עותק של הקלטת. לא חייבים לתת אותו לאנשים, אבל צריכים להכין עותק. בסופו של דבר העותק יתפרסם. המטרה של הילדה הייתה להרוג כמה שיותר אנשים. היא הייתה רעה גם לפני שהיא מתה, זה לא בגלל שהיא רצתה ש"כולם ידעו" מה קרה לה. היא הייתה מן ישות רעה. הסרט הזה מאוד מעתיק מ"החוש השישי" בילד ובצורת העלילה "שני אנשים נגד משהו". ומ"מגרש השדים" בצורה של הילדה בעיוות שלה. גם במשחק.. חמודה כזאת ואז "but it never stops.." . הכי מעוות בסרט הזה זה- "you helped her?" "yeah..." "dont you understand? - she never sleeps!" ובסוף הסרט שהילדה יוצאת מהבאר.. יוצאת מהטלוויזיה.. הולכת שני צעדים ואז מופיע יש מול המצלמה.

אנזימים

New member
מה הקטע של למה ההיא לא מתה וחבר שלה

מת? זה בגלל שהיא עשתה משהו בשביל הילדה-היא עשתה עותק לקלטת. היא גם כאילו שחררה אותה מהבאר כדי "שתוכל להמשיך לישון"-אבל אז הבן שלה אמר לה שהיא לא מבינה-הילדה אף פעם לא ישנה...ואז הילדה רצחה את החבר שלה, אבל היא לא רצחה אותה ואת הבן שלה כי היא עזרה לה, והבן שלה גם עזר לה כשהוא צייר בשבילה ודיבר איתה. אני תאמת לא אהבתי-זה לא מפחיד כמו שכולם אמרו

Absolut May

New member
אוקיי אני ראיתי את זה,

אולי סרט מבהיל, אבל בהחלט לא מבהיל ומתוחכם!! סרט כזה מטומטם לא ראיתי שנים (שכחתי את "ג'יפרס קריפרס" - גם כן סרט דפוק ברמה). אני לא מבינה איפה מוצאים את הבמאים\תסריטאים\מפיקים שממציאים את הדברים האלה!! בכל מקרה, לא סרט מפחיד בכלל וגם כן לא סרט שמפחדים אח"כ לצאת מהבית ומסתכלים אחורה - זה פשוט לא זה.

אנזימים

New member
ג'פרס קריפרס זה הסרט הכי מפגר

שראיתי. צריך שיהיה לו באוסקר פרס מיוחד לסרט הכי מפגר.

למעלה