הצילו....

Run Dudi Run

New member
לראות את המחלואה...

אם יש דבר מזעזע זה לראות את הסצינה של הדודה הגוססת ב"בית קברות לחיות".. זה עוזר מאוד לא לישון..:)

jimmybob

New member
סוף סוף מישהו שמבין

סרטי אימה זה אחת ההמצאות הדפוקים של המאה. מה הקטע שלראות סרט ללא עלילה רק כדי לפחד בו?

Run Dudi Run

New member
פחדן..

זה הכי כיף לראות סרט אימה עם חברים..יש כאלה משפחדים וכל הזמן רועדים (כמוני, למשל) וצוחקים איתם... ומבהילים בכוונה.. כיף לראות את זה ובד"כ גם לצחוק על זה אח"כ...

jimmybob

New member
גם אני כמוך בסרט אני מודה

אבל למה לראות את זה אם זה סתם מפחיד בלי עלילה בלי כלום? אתה רוצה סרט לצחוק עם חברים לך לקומדיית נעורים טובה (ראה אמריקאן פאי שכב ראינו מאה פעם) לא לסרט אימה מעפן בלי עלילה בגרוש.

Darakan

New member
כשרואים סרטי אימה עם חברים

פשוט צוחקים על זה ומנסים לשער מי הרוצח...

אנזימים

New member
איזה שטויות

אתה כנראה מתכוון לצעקה וכל הסרטים הדפוקים האלה של "אוי הוא רוצח" אבל בסך הכל סרטי אימה זה הסוג הכי טוב. מה שאמרת זה כמו שאני אגיד-אז מה הקטע לבכות בסרטי דרמה בלי עלילה, או לצחוק בסרטי קומדיה בלי עלילה

The WizardMan

New member
זה הולך להיות ויכוח מטופש

תראו סרטים שאתם אוהבים אל תראו סרטים שאתם לא אוהבים יש סרטים טובים יותר יש סרטים טובים פחות יש גם סרטים רעים נקודה.

R2 D2s Servant

New member
סרטי אימה טובים הם כמעט תמיד

כאלה שמשלבים בהם עוד ז'אנר... הצעקה, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון, אגדה עירונית וכל שאר השטויות האלה הם נחשבים לאימה טהורה, וזה למה הם סרטים מסריחים. הסרטים הבאמת טובים, הם המעורבים- כמו החוש השישי שהוא אימה-מתח(למרות שזו הגדרה טפשית, כי אימה משלבת בתוכה מתח), הנוסע השמיני(שיהיה) שהוא אימה- מדע בדיוני, הטורף שהוא אימה- פעולה וכו...

מה???????????????????

זה ממש לא סרט מפחיד... הקטע היחיד שטיפה הבהיל אותי זה כשמצאו אותה בהתחלה מתה בארון, זה באמת היה מגעיל. חוץ מזה, לא מפחיד.

NiGa

New member
דודי -

עליך אני לא מאמין שלא הבנת את הסרט... באמת שלא... בכל מקרה, נראה לך שקראתי את כל השרשור!? לא... אבל אני מניח שמישהו כתב כבר. קיצר, אוכזבתי דודי.

Run Dudi Run

New member
בטח.. למה לא

הבנתי בהחלט... הילדה יוצאת מהטלויזיה למרול שהיא עקרונית מהקלטת.. מה היא עשתה.. שחתה התוך הכבלים שמחברים בין הקלטת לטלוייזה..? זה היה כלכך מובן.

NiGa

New member
הבנתי

אתה מאלה שמראים להם בוב הבנאי וכל היום הם יושבים וחושבים "איך הבובות זזות?!"

NiGa

New member
לפחות אני נהנה!

חוצמזה, בוב הבנאי זו תוכנית טובה... העונה החדשה לא משהו, הם התמסחרו שם עם כל הקטע של הכלי עבודה... אבל הקודמות היו סבבה. ומזל-טוב על שרשור ארוך. אני זוכר את השרשור הראשון ראשון ראשון שלי בתפוז - בפורום מתופפים... איך היו לי מלא תגובות והייתי גאה ומאושר... מאז נשארתי רק גאה... מואהאהאהאהא

Run Dudi Run

New member
תגידו לי מזל טוב...

זה השרשור הכי ארוך שאי פעם פתחתי!! תאריכו אותו עוד!! כבר שלושה ימים שהוא בטופ!!

למעלה