הצילו....

The WizardMan

New member
ג'יפרס קריפרס ...

אין לי מושג איך זה באנגלית אבל זה כולל creepers אז תחפש ... אבל זה לא זה שהסבירו לך עליו .. סיפרו לך על בית קברות לחיות ג'יפרס קריפרס זה על אח ואחות .. שלא יודע .. נוסעים עם האוטו על כביש מהיר .. ואז בא איזה יצור (שנראה כמו בובה ) עם משאית (שנראית כמו צעצועי הילדות שלי) ונכנס בהם מאחורה .. מעיף אותם מהכביש. ואז הם מתחילים להסתבך איתו .. רודף אחריהם כל הזמן איזו אישה-נביאה כזו מנסה לעזור להם. וג'יפרס קריפרס זה שיר כזה שאתה שומע ברדיו לפני שהיצור בא אליך. זה לא נשמע נורא כמו שזה :)

danihell7734

New member
"jeepers creepers, where'd you

get those beepers, jeepers creepers, where'd you those eyes.." סרט מצחיק...

‡NoK

New member
חחח כל כך נכון!!!

ראיתי בקולנוע וכל הזמן אני וחברה שלי נקרענו מצחוק.. ישבו לידנו גם כמה אנשים נחמדים שעשו את זה אפילו יותר מצחיק עם ההערות השנונות שלהם
.. ועכשיו , אחרי שנה, הזמנתי אותו בyes.. חברה שלי רצתה "קומדיה קלילה" .. זו בהחלט קומדיה קלילה
חוץ מזה- אהבתי את הקטע של המרתף-גופות הזה...זה הקטע הכי יפה.

נכון...

זה לא סרט שקשה לישון איתו.. אלא אם כן חוזרים אלייך פלשבקים של הפנים של המתים ( ראו ערך החבר שלה..
) למשל הסרט- האוייב שבפנים - הוא קשה
היה לי נורא קשה להירדם אחרי שראיתי אותו ... ( בהיתחשב שחצי ממנו עצמתי עיניים )

אני ראיתי.. ההיום/

סרט טוב
חח כל קטע שמתחיל להיות מפחיד עצרתי ת'נשימה עד שהוא ניגמר... ( חחח עמה..) אבל הסוף הרס הכל... היה יותר יפה אילו הילדה הייתה באה מול המסך ואומרת "7 ימים..."
ואז יענטו אנחנו הולכים למות.. חחח ( שטו ?! ) כאילו אני מתכוונת לקטע שהראו את הקלטת בקצרה...כזה פלשבקים.. הסרט חזק

Darakan

New member
סרטי אימה זה במילא מסריח...

אף פעם לא הבנתי מה הפואנטה בסרטי אימה :\ אז לא משנה אם הרסו לכם :]

^NB^

New member
רסמי

בכל מקרה העלילה לא משנה, ורק המתח של כל סצינה וסצינה אין תחלס קשר בניהם

Darakan

New member
מתח?

לא מוצא ב"מתח" הזה משהו מיוחד, אז בסדר, זה מקפיץ פה ושם אבל זה בגלל העלילות המסריחות שלא מושכות אותך בכלל לסרט (לפחות אני), ובסוף יוצאים בהרגשה של "טוב, זה היה מעפן".

אנזימים

New member
תלוי מה אתם מגדירים אימה

אם אימה זה סרט שמקפיץ אתכם ולא הפנמתם כלום-אז סבבה; סרטי אימה הם באמת מסריחים. אבל אם אתם אוהבים אימה מהסוג של הסרטים שמפנימים משו (ואז באמת מפחדים בלילה) אז סרטי אימה זה שלט!

למעלה