הצילו....

Run Dudi Run

New member
יה מה זה הסרט הזה אני רוצה גם

הכי מפחיד שראיתי בחיים - "בית קברות לחיות" הסצינה הי מבעיתה שראיתי - הדודה הגוססת מ"בית קברות לחיות" הכי ביזארי שראיתי - "ליל המתים החיים" הכי חמוד - הבובה צ'אקי...אין כמוהו! (נדמה לי קראו לזה "משחק ילדים" או משהו כזה) הכי לא מאיים - "צעקה" הכי מבהיל - "הצלצול"... אבל ללא כל ספק... הדבר הכי מפחיד ומבעית שראיתי בחיים שלי זה זה - http://www.expressen.nu/html/bildarkiv/Saburido.htm לבעלי קיבה חזקה בלבד.. אני רציני..

אנזימים

New member
בטח שנולד-את פשוט עוד לא ראית...

סרט ממש אבל ממש מפחיד-שנים לא תשני ממנו-זה כל סרט שהוא ברוסית. חח..אפילו ג'ים קארי מפחיד כשזה ברוסית

Run Dudi Run

New member
מה שבאמת מפחיד

זה התרגומנים הישראלים!! פשוט מזעזע..!! ידעתם שthe ring הכוונה ל - "הטבעת"?? איך אפשר להיות כזה מטומטם זה טעות איומה איך אפשר..!? כתוב בטריילר before you die, you will see the ring יעני לפני שתמות תראה את הטבעת אור הזאת של הבאר נסגרת עליך.. איך אפשר לראות "צלצול".. פאקניג תרגומיישן

The WizardMan

New member
נכוווווווווווווווווווון

וואי .. זה הכי גרוע שראיתי בחיים שלי הוא היה הרבה יותר מצחיק מאשר מפחיד. כל הקלישאות הכי נפוצות של סרטי אימה .. בצורה כל כך מטופשת וברורה וואי והסיום .. הכי מטומטם בעולם. :)

danihell7734

New member
נו זה עם החיות האלה שמתות, קמות

לתחייה ואז נהיות רעות והורגות אנשים סרט טמבל אבל קצת מפחיד כשאתה בכיתה ה...

Gum Cigarettes

New member
סטיבן קינג..

הורסים את הספרים עם הסרטים המטומטמים האלה. 'תם צריכים לקרוא את הספר כדי להבין.

Run Dudi Run

New member
אהה.. רגע! זה לא זה!

נתת לי את השם של "בית קברות".. את "בית קברות" ראיתי כבר.. שאלתי על ג'פרס דיפרדי איך שלא קוראים לזה..

למעלה