תגובתי
>>אני אזרח שומר חוק וכמו רבים כמוני אני חושב שתוכנית ההיתנתקות של שרון היא - לא חוקית !!!! ולא יעזרו ההיתחכמויות שלך !! - אין כאן שום התחכמות, ואין פה עניין של דעה אישית. ההחלטה היא חוקית, לפי כל נהליה המוסכמים של מדינת ישראל. אתה לא יכול להיות אזרח שומר חוק ולסרב לקבל חוק מכיוון שמי שחוקקו אותו מקוממים אותך בהתנהלותם. >>הוא מחזיק חברי כנסת כבני ערובה !! ומי שיתנגד לתוכניתו יפוטר !! -לראש הממשלה אין את הסמכות לפטר חברי כנסת. אתה בהחלט יכול לומר שהוא העביר את ההחלטה בממשלה באופן דורסני ומאיים; צריך לזכור עם זאת שעל כל חבר בממשלה אחריות קולקטיבית לכל החלטה שמתקבלת ע"י הממשלה. כדי להתנער מאחריות כזאת לא מספיק להצביע נגד, אלא חובה על השר להתפטר לאלתר מהממשלה. השרים לא עשו זאת - או שהם מקבלים עליהם את ההחלטה הקיבוצית, או שהם צבועים מכדי להתפטר. על חברי הכנסת איש לא היה יכול לכפות דבר מכל זה. לכל סיעה היו הסיבות שלה להצבעה, והאנשים שהצביעו להן - הם אלה שנתנו את קולם לכך, גם אם בדרך עקיפין. >>חברי הכנסת הוכיחו שמקום עבודתם חשוב יותר מהאידיאולוגיה שלהם. ולכן כבר לא מיצגים את הציבור שלהם !! איך אפשר להמשיך מיכאן בשילטון תקין !! חיבים ללכת לבחירות חדשות , ליפני שמבצעים פעולה שמוביל אותה מנהיג שכזה !! מה עוד אפשר ליכתוב !! אני מקווה שבבחירות הבאות ציבור הבוחרים יחזיר לליכוד , ולא יבחר בו יותר !! - זה יכול מאוד להיות, ואני מציע לך ללכת ולהפגין למען פיזור הכנסת ועיכוב ההתנתקות עד לאחר בחירות חדשות, ואם זה יעבוד תוכל לומר לאנשים באיזו מפלגה לדעתך ראוי לבחור. אבל את כל זה אני מציע לעשות בצורה דמוקרטית. לא בפריצת מחסומים, לא בכניסה לשטח צבאי סגור ללא היתר, ולא בהקמת מבנים בלתי חוקיים. עדיין לא הבנתי דבר אחד: האם אתה מערער על סמכותה של המדינה לחוקק את החוק הזה, לפי כל הנהלים והחוקים שלה? אם כך אתה עדיין פושע או מורד. או שאתה פשוט מתקשה להאמין שחוקק חוק כזה, הנוגד כל כך את ערכיך המוסריים? אם כך אתה מוזמן להפגין ללא שבירת החוק.