הצעה לסקר:

קורורו

New member
דיג'ימון זה פשוט... על הטלוויזיה.

נראה לי ממש מוזר לראות על המחשב... ועוד ביפנית... חוץ מזה, זה לא בדיוק דיג'ימון. זה דיג'ימון-מתקדם, כזה

Wolf GiRL™

New member
XDDDD

"דיג'ימון-מתקדם", האמת שלא ממש מאיה, זה יותר בכיוון של "לא בדיוק דיג'ימון".

די כבר! מה אתם רוצים? זה דיג'ימון!

זה בדיוק כמו טיימרס! גם שם הייתה סוכנות כזו, היפנוס, נדמה לי, שידעה על קיומם של דיג'ימונים ודאגה לטפל בהם ולשלוח אותם לעולם הדיגיטלי. פשוט לחברים בה לא היו דיג'ימונים כי הם פחדו מהם, וגם לא התמקדו בסוכנות הזו אלא יותר בילדים. עכשיו הילדים הם חלק מהסוכנות והבעיה נפתרה! רואים? זה ממש טיימרס! וטיימרס זה דיג'ימון! ><

Wolf GiRL™

New member
יופי....

אז בלי השוואת מיותרות. יש מישהו שכן אוהב את טיימרס? כי דפדפתי בפורומים של WtW והם דווקא נורא מרוצים מהעונה הזאת.

Serf SaN

New member
אני דווקא מכיר דיי הרבה אנשים שיותר

אהבו את טיימרס. זה הכל תלוי מה רואים קודם. אם רואים אדוונצ'ר, מבינים שדיג'ימון זה מן הרפתקה כזאת, ואז נהנים מ02 ואולי גם פרונטיר.. ואם רואים את טיימרס קודם, אז לא X:

Wolf GiRL™

New member
אז לא מה?

אני ראיתי לפי הסדר, והאמת את 01 ו-02 אהבתי (את אדוונצ'רס כמובן יותר), טיימרס שעממה אותי ופרונטיר הייתה חיקוי (כאילו חדשני) של אדוונצ'רס.

Serf SaN

New member
אם רואים את טיימרס קודם כל הנקודת

מבט שונה.. זה לא הרפתקה כל כך..זה יותר 'הכל עשוי מנתונים', 'לא דבר אמיתי וחי'.. לא יודע, גם אני בהתחלה חשבתי שאני פחות אוהב את טיימרס, אבל ראיתי אותה שוב לפני חודש, כשהיא שודרה..ודווקא דיי נהנתי. גם בהתחלה שנאתי את פרוניטר, למרות שהייתי מוריד את הפרקים ביפנית, אבל עכשיו כשראיתי אותה שוב (בשידורים עכשיו בפוקסקידס), אני מאמין שהיא דווקא דיי טובה, עד לשלב מסוים (סוף הארכ של צ'רובימון), ואני חושב ששנאתי אותה כל כך רק בגלל שכל שאר האנשים שנאו אותה. X:

Wolf GiRL™

New member
אם הייתי רואה את טיימרס...

שוב, אז רק ביפנית, כדי לראות את מה שקורה באמת ולא את השטויות של האמריקאים. גם את אדוונצ'רס אני רוצה לראות ביפנית, אבל בנתיים אני אסתפק בפרונטייר.

Serf SaN

New member
גם אני חשבתי בהתחלה להוריד את

הגרסאות היפניות, אבל הבנתי שכל מה שעושה לי את דיג'ימון, זה הנוסטלגיה וכל הקולות העבריים. וגם החלטתי לא לקנות את כל העונות על דיסקים בגרסא האמריקאית בebay בגלל זה..

Wolf GiRL™

New member
לקנות?!

עם כל הכבוד לדיג'ימון, ויש כבוד, יש באינטרנט גירסאות באיכות לא רעה בכלל, ולמרות זכויות יוצרים והכל, אני מעדיפה לא לשלם על הבידור שלי.

Serf SaN

New member
../images/Emo6.gif

כן, תאמיני לי, שבדיוק ככה גם אני חשבתי בהתחלה. XD אבל את יודעת כמה זמן חיפשתי? המווווווון. בשום מקום אין, ואם כבר יש, אי אפשר בקושי להוריד, או שזה בעצם מתגלה לי לאחר שזה ירד שזה בגרמנית/ספרדית/צרפתית. XD ודווקא במחירים כמו באיביי, ואיכות, דווקא הייתי מוכן. היה שם אחד שמכר את זה עם עטיפת דיוידי יפה ומעוצבת, ועל כל 11 הדיסקים יש מדבקה עגולה ומעוצבת, ובכל כל מדבקה יש דמות אחרת עם הדיג'ימון שלה, והכל יפה ומעוצב כזה. ^^ הייתי מוכן..אבל תבעו אותו והוא הפסיק למכור. XD והשאר סתם קקה.

Wolf GiRL™

New member
האמת....

בהחלט יש בעיה עם למצוא, אבל ברגע שאתה יודע על כמה מקומות, השאר מתפרש כמו רשת ופתאום יש לך מלא מקורות (למרות שלעיתים קרובות הטורנטים מתים, אבל אפשר לחיות עם זה).

Serf SaN

New member
מצאתי אתר אחד, אם הורדות ישירות

של כמעט כל העונה הראשונה, חצי מהשניה, וחצי מהרביעית. אבל האיכות חרא.
ד"א, זאת הסיבה היחידה שיש לי את כל העונה השניה על קלטת וידאו, חצי מהעונה השלישית (שאותה אני מתכוון להשלים, עוד כמה ימים משדרים אותה שוב), ואתה הארכ הראשון של העונה הראשונה בדיוידי מקורי, שקניתי מ-אמאזון. [:

Wolf GiRL™

New member
DVD מקורי?

אולי תסרוק את הקבאר ותעלה אותו לפורום? אני רוצה לראות

Serf SaN

New member
XDDDDDDDDDDD

כבר ניסיתי לצרוב אותו, כדי שיהיה לי ספייר אם יקרה משהו למקורי, אבל יש עליו כל כך הרבה שריטות שאי אפשר. XD ואני לא יודע מאיפה הם אפילו ^^;. אבל העיקר שעל הדיוידי זה עובד פסדר. ם.ם וחוץ מזה, כדי להעביר דיוידי לקבצי מחשב..צריך...הרבה..מאוד..לא יודע..הבנה במחשבים? כן. נו, צריך תוכנות מיוחדות וכאלו..אני לא מבין בזה. :\

Wolf GiRL™

New member
לא הבנת....

רציתי שתסרוק את העטיפה של הDVD כדי שאני אוכל לראות את זה, לא לצרוב או משהו.

למעלה