הקֱשֱר בין חרדים לשדים ורוחות|גולג

lala897

New member
לפרט?

אני מכירה לפחות 50 בנות חוזרות בתשובה, שעברו סמינר ועכשיו בפנימיה ואף אחת לא סיפרה לי דברים כאלה. אני מכירה את המרצים שלהם, שומעת את השיעורים וההרצאות שנותנים להם בפנימיה. ואני מכירה את הציבור בו אני חיה. ועכשיו בודאי לא תצפה ממני להגיד- וואלה כל מה שסיפרו לי אנשים שאני מכירה, כל ההיכרות וההתרשמות שלי ממרצים למיניהם, כל ההיכרות שלי עם הציבור בכלל- הכל שטויות כי איזה דפנה (או איך שקוראים לה) אישה אמיצה העיזה לחשוף את האמת!!! חבר'ה יש שם אנשים עם סדינים לבנים, אתה שומע צווחות, אנשים מתנוענעים, מושתלים כדי לבלוש אחרי מעשיהם. פחחח.. יש לי הגיון בריא ב"ה ואני יודעת להבחין בין סביר ללא סביר בכלל ואפילו לחוסר הגיון וטירוף. ואני מקווה שאתה גם יודע להבחין.

תשובה מצוות אתר חופש

השאלה ששלחתי לאתר חופש בקשר למאמרכם המצוטט כאן על איך מחזירים בתשובה (מתוך הספר "שדים מגיחים מאפלה") http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/tichrud_events/seminar_from_inside.html טוען משתתף בפורום שזה שקר וכזב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=761&msgid=23050164 האם וידאתם שהסיפור אמיתי? איך אני יכול להשתכנע לכאן או לכאן? התשובה שקיבלתי אמונה היא זכותו של כל אדם אותו משתתף בפורום לא מאמין לסיפור? שלא יאמין אנחנו מכירים אישית את מחברי הספר. את כל הסיפורים המובאים בו הם קבלו מאנשים שחוו חוויות קשות אלו ובאו למפגשים של העמותה וסיפרו את סיפורם המחברים גם ליוו אותם בחייהם למשך תקופות שונות והיו אתם בקשר שנים לאחר האירוע. זו האמת מי שמעדיף לא לקבלה - זבש"ו -- אוהד מצוות אתר חופש

saar7650

New member
תקשיב זוללו'ש-

נציגי "חופש" וחבריהם מבקשים מאיתנו הלוך וחזור בוויכוחי דת להוכיח כי מעמד הר סיני התרחש, ושהסיפורים בתורה התרחשו. "כל עוד לא הוכחת זאת" (הם טוענים) "ספק גדול יקנן במוחינו על אמיתות הסיפור בתורה"... עכשיו הכדור עובר למגרש שלהם- תוכיחו שמקרה זה היה! תנו לנו שם של הארגון שערך את הכנס, תנו שם מקום, תאריך ושעה (אם אפשר גם תיעודים מצולמים- בד"כ הכנסים הללו מתועדים כך שאין בעיה להשיג תצלומים) ואך ורק אז נאמין שזה קרה! כל עוד הדרישות דלעיל לא ימומשו ייחשב סיפור זה כמצוץ מהאצבע וכעוד ניסיון לעליהום על המגזר החרדי!!! אני מתחייב על מס' דברים- 1. מעולם לא קרעו בגדים בכנסי מחב"תים ו/או בסמינרים. 2. מעולם לא התחפשו חרדים בכנסי מחבת"ים לרוחות ושדים! מקסימום לבשו ציצית או טלית. ואלה שלבשו ציצית תוארו בסיפור המסולף ככאלה שהתחפשו לרוחות ושדים!!! לסיכום: הערפל הכבד עדיין מוטל על סיפור זה כל עוד לא יוכח אחרת.

sarav55

New member
בקיצור מנסים להפוך את הדת

למשהו שחור משחור במקום האור הגדול של ריבונו של עולם ישתבח שמו הם מפחדים מאיתנו

עידנוש

אנחנו די מסתובבים פה במעגל של "לא היה" "תוכיח שלא היה" "תוכיח שכן היה" כדי לצאת מהמעגל הזה הפניתי שאלה בנושא בפורום חופש, וגם שלחתי אליהם אימייל, והבאתי כאן את תשובתם. יש לך רעיון איך לוודא אם הדבר אירע או לא? קדימה, הדרך פתוחה בפניך. מה יש לך להתווכח איתי? תתווכח עם אנשי חופש אם היה או לא היה!

saar7650

New member
זוללו'ש...

גם בתשובתם אין הוכחה! כל שהם אומרים:"מי שלא רוצה להאמין זו בעיה שלו..." אם דבריהם היו אמיתיים ומבוססים הם היו נותנים לכך הוכחות! כנראה שהם מודים (אם לא בפה מלא אז בפה סגור כי שתיקה היא הודאה) שלדבריהם אין שחר והם אך ורק פרי דמיונם המעוות של צופיה ודן מלר.

למעלה