הקווטר הורס..! ......
......

שכחת את הכתבה שנועם שם על הדרסז'...

שהיא דווקא יותר מעניינת ממה שסוסה פראית שמה.....

i love rama

New member
../images/Emo42.gif זה רק אני או ש......

המאמרים ש"me" שמה כקישור נמחקו בקצב?!?!?!

˜Me˜

New member
נמחקו, ואני דורשת הסבר ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

זה לא עיניין פשוט... אני דורשת הסבר.

˜Me˜

New member
../images/Emo41.gif כל המאמרים שהופיעו בשרשור זה../images/Emo41.gif

הקווטר הורס / סוסה פראית ביות הסוס / סוסה פראית סוסים מיניאטורים / סוסה פראית הכן סוסך לחורף / סוסה פראית רינינג - ריקוד בשניים / סוסה פראית אומנות הרכיבה - דרסאג' , חלק א' / סוסה פראית אומנות הרכיבה - דרסאג' , חלק ב' / סוסה פראית הסוס הפיני / •°•GizmO•°• מעל ומעבר / niko girl הפרעונים 2003 / niko girl טנסי וולקינג הורס / niko girl למיניטס / dearanita אבחון הריון / •°•GizmO•°• הרעלה והכשה / i love rama חיזור סוסים / dearanita דרסז' / dearanita חיזור סוסים / dearanita חדי קרן / ˜Me˜, פורום פיות, שדונים וכל השאר הפרסות / i love rama ביות הסוס חלק א / i love rama ביות הסוס חלק ב / i love rama ביות הסוס חלק ג / i love rama ©כל הזכיות שמורות©

הסבר:

אני לא יודעת אם שמת לב בכלל אבל מערכת תפוז שיכפלה את אותה הודעה 6 פעמים!...... אז ניסיתי למחוק (אני עוד לא ממש מיומנת!) וסימנתי את הראשונה ושחכתי שזה מסמן את מה שמתחתיו! וזה מחק אותן! סו סורי!.......

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אבל זה לא היה אותה הודעה

בכל הודעה היה קישורים אחרים!!

הייתה הודעה אחת שפשוט הופיע מלא

פעמים! והסתכלתי והיא נראתה לי בידיוק אותה ההודעה! ממש מצטערת! אבל למה לא הכנסת הכל לאותה הודעה כמו שעשית עכשיו!?!?

˜Me˜

New member
כי בכל הודעה, ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

שמתי קישור אחד, אם היית מסתכלת. ושתדעי לך, שעכשיו אני כועסת עליך המונים....

ממש מצטערת!

אולי אני יכולה להחזיר הודעות מחוקות?! אני אבדוק! [את רוצה שאני אשים פה!? כי לא ראיתי שזאת הודעה שונה וזה הציף! אבל אני אחזיר! או אנסה!

ניסיון!

מצאתי תהודעות אבל אי אפדשר להחזיר אותן! אז העתקתי אותן! המנה אני אנסה!כל המאמרים שהופיעו בשרשור זהו ˜Me˜ 15693280 √ הקווטר הורס / סוסה פראית ביות הסוס / סוסה פראית סוסים מיניאטורים / סוסה פראית הכן סוסך לחורף / סוסה פראית רינינג - ריקוד בשניים / סוסה פראית אומנות הרכיבה - דרסאג' , חלק א' / סוסה פראית אומנות הרכיבה - דרסאג' , חלק ב' / סוסה פראית הסוס הפיני / •°•GizmO•°• מעל ומעבר / niko girl הפרעונים 2003 / niko girl טנסי וולקינג הורס / niko girl למיניטס / dearanita אבחון הריון / •°•GizmO•°• הרעלה והכשה / i love rama חיזור סוסים / dearanita דרסז' / dearanita חיזור סוסים / dearanita חדי קרן / ˜Me˜, פורום פיות, שדונים וכל השאר הפרסות / i love rama ביות הסוס , חלק א' / i love rama ביות הסוס , חלק ב' / i love rama ביות הסוס , חלק ג' / i love rama ©כל הזכיות שמורות© הדפסת הודעה 14:04 23/05/20 • כל המאמרים שהופיעו בשרשור זהו ˜Me˜ 15693159 √ הקווטר הורס / סוסה פראית ביות הסוס / סוסה פראית סוסים מיניאטורים / סוסה פראית הכן סוסך לחורף / סוסה פראית רינינג - ריקוד בשניים / סוסה פראית אומנות הרכיבה - דרסאג' , חלק א' / סוסה פראית אומנות הרכיבה - דרסאג' , חלק ב' / סוסה פראית הסוס הפיני / •°•GizmO•°• מעל ומעבר / niko girl הפרעונים 2003 / niko girl טנסי וולקינג הורס / niko girl למיניטס / dearanita אבחון הריון / •°•GizmO•°• הרעלה והכשה / i love rama חיזור סוסים / dearanita דרסז' / dearanita חיזור סוסים / dearanita חדי קרן / ˜Me˜, פורום פיות, שדונים וכל השאר הפרסות / i love rama ביות הסוס , חלק א' / i love rama ביות הסוס , חלק ב' / i love rama ביות הסוס , חלק ג' / i love rama ©כל הזכיות שמורות© הדפסת הודעה 14:01 23/05/20

למעלה