הקול הכי יפה של mtv2

ReaLostprophet

New member
הקול הכי יפה של mtv2

בהשראת הקול הכי יפה שהיה בvh1 אז אפשר לעשות גם אחד כזה עם mtv2 לדעתי בוחרים 5, ונספור כמה לכל אחד ונדע מי ינצח.. טוב אז אני אומר: הסולנית של הגוסיפ [לא יודע את השם] בונו [u2] איאן בראון מהסטון רוזס ג'ף באקלי אקסל רוז מגאנז אנד רוזס ואם בונו לא נחשב אז הסולן של הקילרז [גם לא יודע תשם]

Lyla Bellamy

New member
איפה מתיו ?../images/Emo7.gif

והסולן של הקילרז זה ברנדון פלאוורס ג'ף באקלי
מי יצביע לבונו ?

Rose131

New member
וילההההההההה.

ואדם לזרה, אנתוני קידיס, איכקוראיםלו מאינקובוס, תכלס גם מאט, פטריק [מההשםמשפחהשלו?] מפוב, וויליאם בקט
אה, וגם אלכס טרנר

Lyla Bellamy

New member
פטריק סטאמפ נראה לי ..

ובכלל אין לו קול מיוחד ... אני לא בעד להוסיף אותו אלכס טרנר
נראה לי צריך לעשות הצבעה מי יכנס בכלל להצבעה
המשפט הזה לא יצא טוב

Rose131

New member
יש לו קול מאוד מיוחד!../images/Emo12.gif

לא באלבום החדש, יותר שומעים את זה בקודמים. אני אוהבת את הקול שלוD: ותכלס צריכים לעשות הצבעה מי יכנס להצבעה. או שנכניס את מי שרוצים וmay the best singer win או משהו כזה

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo4.gif

מיוחד אולי .... נשמע לי די צרוד כזה ... טוב נו אבל אני סתם לא אוהבת אותם . ובכלל ממש ממש קשה לי לראות את פטריק נגד ג'ף באקלי ... זה ג'ף פאקינג באקלי !!!! אם מישהו כמו פטריק ינצח אותו זו תהיה בושה ... ולא נראה לי ההצבעה להצבעה ילך כל כך חחחח , פשוט כל אחד יבחר את הזמן האהוב עליו ... שמישהו יקבע פשוט .. וחסר לו אם הוא לא מכניס את מאט

ReaLostprophet

New member
עוד רעיון בשביל סדר

לעשות בנאדם+ להקה או הסולן של ..... לי זה יותר נוח בגלל בורותי הקלה

Rose131

New member
חח קיי הנה,

וילה ואלו- הסולן של HIM אדם לזרה- הסולן של טייקינג בק סאנדיי אנתוני קידיס- הסולן של רד הוט צ'ילי פפרס הסולן של מאינקובוס מאט- הסולן של מיוז פטריק- הסולן פוב וויליאם בקט- הסולן של דה אקדמי איז אלכס טרנר- הסולן של ארקטיק מאנקיז

ReaLostprophet

New member
עם שלך דווקא די הסתדרתי

אני חושב שאני יסתדר גם בלי הסדר... המון חוזרים על המסודרים [מהבחינה הישנה] אז זה יעזור לי לספור

Incubus Creep

New member
../images/Emo13.gif

ג'ף
וגם ברנדון בויד מאינקיובס, יש לו קול ממש מיוחד ויפה
וכמובן שגם מאט ממיוז
ואני לא ממש סובלת את בונו ואת U2 בכלל:|

למעלה