נושא מגניב ../images/Emo45.gif
- סיימון ניל מביפי, כי הוא כזה סקוטי מגניב שכשהוא מדבר שומעים רק מלמולים, אבל אני מטורף על הקול שלו כשהוא שר ושומעים אותו צלול, כמו במאשינס.
- אלכס טרנר, כי זה אולי לא הקול הכי יפה בעולם, אבל זה בריטי מחוספס וילדותי כזה בו זמנית, וזה באמת הכי כיפי בעולם. - ברנדון בויד יקירי, אחד הזמרים הכי מדהים מבחינה ווקאלית שלא נוטים לפלצט, ועושה את זה מדהים. - סרג'!!! כי אין עוד בנאדם עם קול מטורף ומעוות כמו שלו בכל תעשיית המוסיקה לדעתי. - לדייב גרוהל יש קול יפהפה לדעתי + הצרחות שלו. - ברנדון פלאוורס, בעיקר כשהוא שר בשקט ואז פתאום עולה. - טרנט רזנור, שלדעתי יש לו את הקול הכי קינקי בעולם. - טום סמית' מאדיטורס, שיש לו קול כל כך עמוק ומדהים. - גארי לייטבאדי מסנואו פטרול שהקול שלו יכול לשלוח אותי לישון. - בן גיבארד מדת' קאב, לסיבה ע"ע גארי לייטבאדי. - ואחרון חביב, האיש והאגדה/והגיטרה/והפסנתר/והינשוף (הקיפו את התשובה המועדפת עליכם
). מאט פריקין בלאמי, הזמר הכי אהוב עליי אבר. כמובן שגם אפשר לציין על אותו עיקרון גם את הזוועתיים - - הסולן של The View. הדבר המרגיז הזה. בא לי לבעוט לו בלסת כשהוא שר ולסגור לו את הפה. - הסולן של Kings of Leon, כי הוא סתם נשמע לי כמו רדנק. - ג'ק וויט, מה לעשות, אולי עושה שירים אדירים, אבל עם קול די צורם לפעמים. אני עדיין מאוד אוהב את הסטרייפס. - הסולן של ההייבס, ששכחתי את השם שלו כי הוא מגה ארוך ומסובך, אבל כמה שהוא מקפיץ ומגניב לפעמים, הוא גם יכול להרגיז עם המחוות הקוליות שלו למיק ג'אגר. - ובמקום הראשון במצעד הקרפדות הבלתי נלאות לוקח ידידינו - ג'ראאאאאאארד. |בעעע| אני מאמין שאין צורך להוסיף. זה לא שאני נגד MCR בקטע של דווקא, אבל dude, אתה סאקס לגמרי.