הקול הכי יפה של mtv2

CitizenErased

New member
ג'וש נראה כמו מפלץ אבל

יש לו כזה קול שזה באמת לא משנה

lestatgirl

New member
זה לא קשור למראה חיצוני זה משהו מבפנים

שעושה אותו גררררררררר

אממממ

פטריק וולף, ג'ף באקלי, ולמרות שהוא לא בערוץ אני חייבת להוסיף את רופוס ווינרייט שפשוט יש לו קול מושלם. וגםוגם מאט באלמי, ת'ום יורק, איאן קרטיס... יש הרבה

ReaLostprophet

New member
כאלה שכותבות/ים מה שהיא אמרה

צריך לספור גם? הכוונה כמו אלה שהם כתבו עליהם "מה שהיא אמרה"

Rock Bottom

New member
נושא מגניב ../images/Emo45.gif

- סיימון ניל מביפי, כי הוא כזה סקוטי מגניב שכשהוא מדבר שומעים רק מלמולים, אבל אני מטורף על הקול שלו כשהוא שר ושומעים אותו צלול, כמו במאשינס.
- אלכס טרנר, כי זה אולי לא הקול הכי יפה בעולם, אבל זה בריטי מחוספס וילדותי כזה בו זמנית, וזה באמת הכי כיפי בעולם. - ברנדון בויד יקירי, אחד הזמרים הכי מדהים מבחינה ווקאלית שלא נוטים לפלצט, ועושה את זה מדהים. - סרג'!!! כי אין עוד בנאדם עם קול מטורף ומעוות כמו שלו בכל תעשיית המוסיקה לדעתי. - לדייב גרוהל יש קול יפהפה לדעתי + הצרחות שלו. - ברנדון פלאוורס, בעיקר כשהוא שר בשקט ואז פתאום עולה. - טרנט רזנור, שלדעתי יש לו את הקול הכי קינקי בעולם. - טום סמית' מאדיטורס, שיש לו קול כל כך עמוק ומדהים. - גארי לייטבאדי מסנואו פטרול שהקול שלו יכול לשלוח אותי לישון. - בן גיבארד מדת' קאב, לסיבה ע"ע גארי לייטבאדי. - ואחרון חביב, האיש והאגדה/והגיטרה/והפסנתר/והינשוף (הקיפו את התשובה המועדפת עליכם
). מאט פריקין בלאמי, הזמר הכי אהוב עליי אבר. כמובן שגם אפשר לציין על אותו עיקרון גם את הזוועתיים - - הסולן של The View. הדבר המרגיז הזה. בא לי לבעוט לו בלסת כשהוא שר ולסגור לו את הפה. - הסולן של Kings of Leon, כי הוא סתם נשמע לי כמו רדנק. - ג'ק וויט, מה לעשות, אולי עושה שירים אדירים, אבל עם קול די צורם לפעמים. אני עדיין מאוד אוהב את הסטרייפס. - הסולן של ההייבס, ששכחתי את השם שלו כי הוא מגה ארוך ומסובך, אבל כמה שהוא מקפיץ ומגניב לפעמים, הוא גם יכול להרגיז עם המחוות הקוליות שלו למיק ג'אגר. - ובמקום הראשון במצעד הקרפדות הבלתי נלאות לוקח ידידינו - ג'ראאאאאאארד. |בעעע| אני מאמין שאין צורך להוסיף. זה לא שאני נגד MCR בקטע של דווקא, אבל dude, אתה סאקס לגמרי.

CitizenErased

New member
חפירה נקראה../images/Emo3.gifוהזכרת לי ששכחתי את סרג'!

הקול הכי מגניב בעולם. נקודה
וכמובן טרנט שהייתי כותבת גם אצלי אבל אני לא חושבת שראיתי אי פעם קליפ שלהם בערוץ
הוא גם שר מצויין בחי. אני דווקא אוהבת את הקול של הסולן של קינגס וגם את הקול של הסולן של ההייבס. ומסכימה עם ההערות לגבי ג'ק וויט וג'רארד.. שלדעתי נשמע יותר שהוא מקיא מאשר שר
אפילו כשאהבתי את הלהקה שנאתי את הקול שלו חח

Rock Bottom

New member
לפני יומיים ראיתי את ONLY

ולפני קצת פחות משבוע באיזה 5 וחצי לפנות בוקר היה את The Hand That Feeds. O_O

CitizenErased

New member
../images/Emo2.gifשני הסינגלים שלהם שאני הכי אוהבת..

ביאסת
באסה שפספסתי. OOOOO YEAH YEAH YEAHS בערוץ.. אני חולה על הקול של הסולנית שלהם גם, הנה עוד להקה ששכחתי.

Rock Bottom

New member
WITH TEETH > כל אלבום אחר שהם אי פעם עשו

ונאלצתי לקנות אותו במפגש בפעם השניה בחיי, שזה שיא, כי מעולם עדיין לא קניתי את אותו אלבום פעמיים, אבל אחי החליט שבא לו לספח אותו אליו הביתה, כבר יותר משלושה חודשים. בשביל 40 שקל, שישאר כבר אצלו.

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gifאכן אלבום מצויין

וכן קראתי שכתבת את זה בפורום מיוז.. לא הגבתי כי אין לך מושג כמה אלבומים נאלצתי לקנות פעמיים
חח בעיקר של מיוז.. תמיד אני הורסת אותם! דווקא על אוריג'ן שמרתי אבל אז קניתי אותו שוב בארה"ב רק כדי להכנס לSIGNING חח

lestatgirl

New member
גארייי..../images/Emo99.gif

ותעזוב בשקט את קייל ג'ק ופאק שתיתי יותר מידי מכדי לזכור תשם של הסולן של KOL אבל הוא חמודי מודי [אגב, אחד הדברים זה לעזוב פאב ולעשות את ההליכה הביתה עם קונור אובסרט באוזניים
|מאושרת||ומזל שהוא לא באה להופיע בארץ כי באמצע ההופעה לא הייתי שולטת בעצמי והייתי רצה לבמה ומחבקת אותו ואונסת אות אותו וכבר ציינתי שביזבזתי כל אגורה שהייתה לי על אלכוהול?]

lestatgirl

New member
וואו האמת שכן../images/Emo9.gif

יש לי סלידה מרוב הפאבים בראשון שכן הם מכילים ראשלצ"ים טיפוסיים..

Rock Bottom

New member
חחח רק אידאה מסוג הפאבים שעושים אחריהם

הליכה הביתה, למרות שבמקרה שלי היא אורכת 3 דקות בדיוק.
הייתי בטוח שאת גרה באיזור במערב דווקא.
דווקא בצד השני של האידאה, ברנאטו, הייתה אתמול חגיגת שנתיים או משהו. הבנתי ממישהי שהייתה שם שהיה ממש כיף ונתנו מלא צ'ייסרים ושטויות.

lestatgirl

New member
לא איזה מערב בלעכס

אני גרה באזור של הקאצה [גם איכס..] לא מצליחה לאהוב את הרנאטו וגמני הייתי נותנת מלא צ'ייסרים אם היה לי צוות כזה..O_O

למעלה