הקול הכי יפה של mtv2

ReaLostprophet

New member
טוב

אז ר4ק אני חושב שלבונו יש קול יפה!!!!!!!!11 והתכוונתי שכל אחד יגיד מי חמשת הקולות היפים שלו ואז ננספור כמה לכל אחד. נגיד 5 כתבו בחמישה שלהם ג'ף באקלי אז לג'ף באקלי יש 5 קולות הבנתם?

Lyla Bellamy

New member
אז הבנו לא נכון ... ובכלל זה מסובך

כל אחד יכול לבחור 5 אנשים שונים לגמרי כמו שאמרתי מישהו צריך להחליט ולפתוח הודעה חדשה ... מי שיחליט אם אתם רוצים לעשות את זה יתבסס על מה שאנשים רשמו פה

ReaLostprophet

New member
חמישה זה נוח לספור

אבל מצידי תרשמו אפילו עשרה אני סופר כאלה שרושמים אותם הרבה ויש להם סיכוי להיות מנצחים ואפשר אפילו לעשות בלי מנצחים. סתם דיון

lestatgirl

New member
או או

קונור
נו יש לו קול כמו של קיליאן מרפי וריאן גוסלינג וגם פיט שהם פשוט מביעים רגשות באמצעות הקול שלהם ותו לו. הקול של ריאן ג'רמן [הקריבס] הסולנית והסולן וכל השאר ששרו בDo Me Bad Things ז"ל בילי קורגן הסולן של The Eighties Matchbox B-Line Disaster אורלנדו מכביז
[ריי] ספיידר ובב מהורורז, תשמעו את Excellent Choice אם אתם נשארים אדישים לטארק נוטף הסקס הזה אז אתם א-מיניים.. רודי וומבל [איידילווילד] ג'יימס קלאקסונס [כשהוא מתמש בו כראוי] ג'וני פאקינג בורל כל טראק בUAN כאילו רק אתה קיים בעולם והוא שר בישבילך. דבונטה היינס. הסולנית של אופרייטור פליז! ודאפט פאנק
חח לא סתם.. ואה יש אחד כזה נו להקה של 3 אנשים עם קליפ כזה מוזר, רוקט בייבי דול או מיוזה או משהו שם, כן לסולנית שלהם יש קול חביב [בלשון המעטה
] ולסולנית של הגוסיפ קוראים בת דיטו

CitizenErased

New member
חח רוקט בייבי דולז או מיוזה או משהו כזה../images/Emo3.gif

רוקט בייבי דולז.. איזה חבל שהם שינו את השם. הרבה יותר נחמד להגיד שהלהקה נקראה על שם סרט פורנו יפני מאשר על שם משהו מהמיתולוגיה היוונית

lestatgirl

New member
כן את שלחת לי../images/Emo13.gif

קילי,
[גם אם רק בגלל המונולוג שלו בדיסקו פיגס על איך שהוא היה משגל את ראנט..]

lestatgirl

New member
חחח סורי

קונור אובסרט הוא סולך של להקה שנקראת bright eyes וDMBT הם להקה שהייתה פעם שכללה איזה 7\8 חברים הוציאה דיסק והתפרקה

ReaLostprophet

New member
את ברייט אייז אני מכיר

ומאיפה שאני אכיר את dmbt אם הם הוציאו רק דיסק אחד?! ולגבי ברייט אייז אני פשוט לא מכיר שמות של הרבה סולנים אפילו של להקות שאני מאוד אוהב....

CitizenErased

New member
אממ..

אוקי, בצורה ברורה שכזאת.. מאט ממיוז כמובן
הקול שלו הייתה הסיבה שנתתי להם צ'אנס מלכתחילה ג'ף באקלי כמובן. פשוט.. וואו. בט' דיטו מהגוסיפ יש לה קול מגניב ביותר. אלכס מפרנז פרדיננד.. יש לו קול ממממש סקסי
ג'וש הום מקווינס אוף דה סטון אייג' ולמרות שנתקלתי בשיר שלהם רק פעם אחת בערוץ - הסולן של המארס וולטה! יש לו קול ממש מיוחד. והנה לינק לקליפ למי שלא שמע אותם אף פעם: http://youtube.com/watch?v=mIwTxkTEUqY הייתי גם אומרת על הקלקסונס אבל הם נשמעים דיי רע בלייב חח

lestatgirl

New member
אלכסססססססססס|ריר| אני שומעת את כל האלבום

השני כל לילה בציפייה לווא[ל]ק אוואי וג'וש הום פשוט סקסיייייייייייייייייייי כנ"ל לגבי הקלאקסונס בלייב, מי ידע שנער הדג הזה סיימון יכול לגרום לי לרייר כמו כלב בצלצול פעמון [עדייון נאמנה לג'יימי, מה קרה לתוכנית האונס שלנו לירון מה קרה????] מארס וולטה, דה ווידו יאמי יאמי יאמי כמו שוקולד במילוי קרם בורלה יאמי

למעלה