הקול הכי יפה של mtv2

COBRAsnake

New member
וואייייייייי

דניאל ג'ונס! לא היה לי מושג שמישהו פה מכיר את סילברצ'ייר סעמק זה מזכיר לי שהדיסק של דיורמה נעלם לי):

GD ROCKS

New member
המ

חח נתחיל בהכי מוכשר-ג'סי לייסי
ואז מה אם הוא לא הרבה באמטיוי.. דאלאס מאלכסיס
יש לו קול כלכך.. מדהים
(וג'ורג לא פחות מוכשר אבל זה יהיה מצחיק אם אני אגיד שיש לו קול יפה אם הוא רק צורחXD) כמו שכל אמרו.. גף באקלי שזה ברור מעליו. ברנדון מאינקובוס-יש לו קול מדהים. לסולנית של YEAH YEAH YEAHS יש את אחד הקולות המגניבים. קונור
ג'וליאן מהסטרוקס אלכס טרנר-חח יש לו קול כזה מגניבP: ולאיודעת מי עוד.. בטח עכשיו אני אקרא תגובות ואני אזכר במלא ששכחתי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחושבת למי באמת יש קול יפה....

המממממממממממממ... הממממממ.... קשה ><" כאילו. זה סגנונות רוק ואינדי - בתכ'לס לחצי משם אין קול בכלל! קול מבוסס על המנגינה, כלי הנגינה, האנרגיות, הליריקס, הכל ביחד ולא לשים לב שהסולן מזייף חחחחחחחחחחח אבל בכל זאת.. אני אהיה מאוד צפויה. אבל לא לפי סדר מסויים... איאן ווטקינס, מאט דייוויס. המ.. מי עוד? הוווווו! רו הסולן של אנטר שיקרי! יש לו קול אדיר איך שהוא שר גם רגיל וגם סקרימינג באותו משפט זה ענק! אלכס טרנר. כי זה פשוט הוא.. ויש עוד סולן ששר ממש טוב אבל הוא לא בערוץ.. נו טוב. הם להקה בריטים והם מופיעים מלא עם לוסטפרופטס ופיונרל אז.. הסולן של Kids In Glass Houses ששכחתי איך קוראים לו.

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

-מאט בלאמי כמובן -ברנדון הסולן של אינקיובוס -בראיין מולוקו של פלאסיבו -היילי של פראמור -בת' דיטו (ככה נכון?) של גוסיפ, תמיד בא לי לצרוח איתה Standing in the way of controlllll!!!!!

למעלה