מגניב, אנחנו גרים בערך 5 דקות מרחק הליכה
L lestatgirl New member 22/12/07 #85 אוי רגע!! סופסוף מישהו שיבין אותי נכון באידאה יש ברמן שנראה בדיוק כמו הבסיסט של השמבלס?... [נו היינו חייבים לקשר תשיחה הזאת לערוץ לא?]
אוי רגע!! סופסוף מישהו שיבין אותי נכון באידאה יש ברמן שנראה בדיוק כמו הבסיסט של השמבלס?... [נו היינו חייבים לקשר תשיחה הזאת לערוץ לא?]
R Rock Bottom New member 23/12/07 #89 חחחחח בפעם האחרונה שישבתי באידאה (חודש וקצת), הייתה דווקא ברמנית ג'ינג'ית מתולתלת. O_O
L Lyla Bellamy New member 22/12/07 #38 ../images/Emo45.gif חוץ מסרג' שאני לא מחבבת ... ומישהו פה הזכיר פה פדופילים , הוא נראה ונשמע כזה . סיימון דייב גרוהל מעולה ואיך אף אחד פה לא הזכיר את קורט קוביין ? הייתי גם מוסיפה אדם לווין ,נואל גאלגר , ריקי ווילסון והסולן של the darkness
../images/Emo45.gif חוץ מסרג' שאני לא מחבבת ... ומישהו פה הזכיר פה פדופילים , הוא נראה ונשמע כזה . סיימון דייב גרוהל מעולה ואיך אף אחד פה לא הזכיר את קורט קוביין ? הייתי גם מוסיפה אדם לווין ,נואל גאלגר , ריקי ווילסון והסולן של the darkness
L Lyla Bellamy New member 22/12/07 #69 כן ועדיין הוא עושה רוק והפורום זה לא רק שירים שיש בערוץ .... מדברים פה על הרבה להקות שאני אף פעם לא ראיתי בערוץ
כן ועדיין הוא עושה רוק והפורום זה לא רק שירים שיש בערוץ .... מדברים פה על הרבה להקות שאני אף פעם לא ראיתי בערוץ
R ReaLostprophet New member 23/12/07 #100 מארון 5 זה יותר פופ וכמעט את כל הלהקות שמדברים עליהם בפורום שומעים בערוץ. חוץ מכאלה ששמים אותם בתור להקות לא מוכרות שלא שמים בערוץ טובות...
מארון 5 זה יותר פופ וכמעט את כל הלהקות שמדברים עליהם בפורום שומעים בערוץ. חוץ מכאלה ששמים אותם בתור להקות לא מוכרות שלא שמים בערוץ טובות...
L lestatgirl New member 22/12/07 #60 ג'סטין הוקינס? היצור המגעיל דוחה ודורש השמדה הזה? הסולן של הדארקנס? [רק אני חושבת שלפעמים הוא מנסה לחקות את מאט בלאמי?.......]
ג'סטין הוקינס? היצור המגעיל דוחה ודורש השמדה הזה? הסולן של הדארקנס? [רק אני חושבת שלפעמים הוא מנסה לחקות את מאט בלאמי?.......]
L lestatgirl New member 22/12/07 #77 אה אין בעיה. מזל שג'סטין וברט הם אנשים........................................................
L Lyla Bellamy New member 22/12/07 #81 חחחח אבל זה כיף לרדת על להקות ואנשים וזה פורום לכל אחד מותר להביע את הדעה שלו .. הוא לא חייב להסכים
L lestatgirl New member 22/12/07 #83 תכלס כאילו שמישהו שם אם מישהו יורד על הלהקה האהובה עליו והחתימה שלך מגניבה 8-|
L lestatgirl New member 23/12/07 #87 את מכירה עוד לאסטטים? וכן, למרות שעם כל אהבתי הבלתי נגמרת ללאסטט הייתי מחליפה כינוי אמלא הוותק