הקול הכי יפה של mtv2

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif *..*

אני חושבת שזה די ברור מראש שאלכס טרנר / מאט בלאמי יוכתרו כמנצחים [לא שאני נגד!
] אבל שיהיה. אז ~ * פטריק סטאמפ [נו כשהוא לא מזייף ולא בסביבת פיטים למינהם הקול שלו ממש מגניב.] * היילי וויליאמס, פארמור. * בריאן מולקו ,פלסיבו. * פרדי מרקורי, קווין. * ברנדון פלוורז, הקילרז. * ההוא מהפרטליס. [שמו בישראל הוא? |איןליכוחלגוגל|] וכרגע אני בקראש על לוסי מפלייליף
, קול כ"כ כ"כ מיוחד. אוף יש עוד הרבה ואין לי כוח ובמילא הרוב לא מהערוץ -.-

CitizenErased

New member
אני אוהבת את המאנקיז אבל...

אני לא חושבת שלאלכס יש קול יפה.. כאילו, אין לו קול רע. אבל אי אפשר להגדיר את הקול שלו כ"יפה".. באותה המידה אני גם לא יכולה להחשיב את הקול של בריאן ליפה.. הוא קול מיוחד, כן, אבל הוא לא יפה.. הוא נשמע כאילו הבן אדם מצונן תמידית. גם הקול של הסולן של הפרטליס לדעתי לא יפה עד כדי כך חח אבל אני עדיין חולה עליהם.. על האחרים אני לא מגיבה כי אני לא אוהבת.. חוץ מפרדי כמובן, שכן יש לו קול יפה אבל הייתי מגדירה אותו יותר כעוצמתי וכריזמטי.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifתראי, זה הכל עניין של טעם.

גם כי בז'אנר הזה אין ממש הרבה זמרים עם קול מקצועי, מפותח וכ'ו, לפעמים גם החספוס והמיוחדות [ולרוב גם המבטא
], זה מה שעושה את הקול ל..הכל
. אוקיי, אז אולי צריך להגדיר את זה כ- 'הקול הכי אהוב'
נו, זה לא שזה כוכב נולד פה><

lestatgirl

New member
ג'ון פראטלי, ומצידי שישמע כמו קרפדה

למי אכפ]ת כשהוא שר שירים כמו ויס[ט]ל פור דה קוויר so if youre lonely what did you say you were not lonely ~דורשת ילד סקוטי קטן ממנו ומיד!!]

פיט דוהרטי מאד עושה לי את זה

יש לו קול לא הכי טוב אבל עושה לי נעים. בראיין מולקו, ברט אנדרסון, דייב גהאן שולתתתתתתתתתת, מוריסי ואם אפשר, למרות ששנים לא שמעתי אותו שם (אם בכלל), דיויד בואי!

תפוז אידיוט../images/Emo223.gif

טוב פאטריק ואדם אמרו מתיו ללא ספק בטופ אצלי איימי והיילי כמובן! [ראיתי אתמול את ההופעה של פארמור!!] כריס מאיר טראפיק [היה את שרלוט ברקע של איזה תוכנית בביפ
] ברנדון מאינקובס הסולן של בלוק פארטי לא יודעת מה יש לי מהם בזמן האחרון אבל הוא מדהים קורט קוביין! לא ראיתי שמישהו רשם אותו.. בריאן מפלסיבו ת'ום יורק.. ג'ראד ליטו ואלכס טרנר כמובן כרגע לא עולה לי עוד אבל אני יודעת שזה עוד יבוא לי בדיליי.. יש יותר מדי מוכשרים

Djerry

New member
../images/Emo6.gif

מאט ממיוז כריס וול מאייר טראפיק קונור מברייט אייז ג'וליאן מהסטרוקס ג'וש הום מהקווינס דניאל ג'ונס מסילברצ'ר הסולן ממרס וולטה

GD ROCKS

New member
../images/Emo45.gifבערך מה שהיא אמרה

אני מתה על הקול של ג'וליאן <: וקונור בכלל

למעלה