הקוף העירום ? ...- אחרי בנאדם !

Jerald_Admonds

New member
האא לא נורא.. העיקר שהלכו ה8 קילו:)

אבל אני.. מכור!! לשוקו!!!!!!!!!!!!! אבל תבין, יש בעייתיות... השוקו.. גורם...... ל.. האאא.. האאמם *מסתכל ימינה* ובכן.. *מסתכל שמאלה* ל... *לוחש* לי.. ל.. גזים.. ודווקא בכנסים שאני רוצה להנות בהם משוקו.. זה נשלל ממני!!! :(

מיכליייייייי.... תרשמי תרשמי מייד..

1. לחבר יש קנדידה 2. יש לאסור עליו כל דבר מאכל שאינו בגדר ירקות ירוקים ואיכסות כאלו 3. יש להבהיר לנדון את משמעות המחלה 4. לזמן אותו לפגישה (להביא מטהר אוויר על כל מקרה)

Jerald_Admonds

New member
שו קנדידה?!

לא לא רק ירקות! אתה רוצה שאני אהפוך לרזה? כל הייחודיות שלי טמונה בעצם העובדה שאני שמן, רק לאחרונה תפסתי את זה.. ועכשיו אתה רוצה שאני ארזה?! ואל תגזים עם המטהר אויר.. אחי אני לא שותה שוקו, אין לי את הבעיה הזאת יותר.. חחחח שי.

הוא אפילו מתנגד...

הממ... (חובש משקפיים של רופא סיני חמור סבר) הסימפטום של גאזים אחרי שתיה או אכילה של מתוק מחשיד מאד. יש פטריה שנקראת בשם קנדידה, ומתלבשת על המעיים. לי היא גרמה נזקים כמו עייפות ותשישות איומה, אפטיות ושאר מרעין בישין. (גרמה זה מילה יפה... נסכם על גורמת?) היא, כמו כל פטריה נבונה, ניזונה ממתוק (ראה שמרים שתופחים - עושים גאזים - כשמוסיפים סוכר וקצת מים חמימים), שמרים, חומר משמר ושאר מרעין בישין. הקטע הוא שהיא גורמת להשמנה, במיוחד בגלל שהיא גורמת לקורבן (הא!) לרצות לאכול הרבה מתוק ודברי מאפה. כדאי... כדאי מאד לבדוק את העניין. תוכל לשלוח לי אימייל אם יש לך סימפטומים אחרים שאתה מרגיש שהם סימנים מעידים כאלו :) המחמירים אומרים שהפטריה הזו יכולה גם לגרום לסרטן. אהה. אבל זה לא אומר שיש לך את זה :) סלמאת אחי. שמור על הבריאות. אתה שומע????????

Jerald_Admonds

New member
אתה אשכרה רציני?!

וואללה, אם זה ככה... אז כדי שאני אתרחק ממתוק. או יופי הנה הלכה הגזרה המלאה שלי! ואל תדאג אחי, אם יהיה לי סרטן הוא יעלם מספיק מהר... :)

ellii

New member
הריני להרגיעך מיסטר ז´רלד חחחח

זה מגניב ה ז´רלד(האמת קוראים לו ג´רלד,והוא עלול ממש להתעצבן אל ליבו אם תקראו לו ז´רלד,ראו הוזהרתם D-:). בכל אופן אם מתוק סתם לא גורם לך לתופעות , ורק שוקו וחלב גורם אצלך ל אחחממ...(לא אני אמרתי) מסתבר שזו לא קנדידה ,אלא בעיה של כ 10 אחוז מהאוכלוסיה בעיכול סוכר החלב...כך שאתה יכול להמשיך עם המתוקים ולשמור על משקלך הכבד....

Jerald_Admonds

New member
כל הכבוד אלי!

לא רק שגרמת לי להיות שוב צרפתי במשך חצי שעה כי שיחקת עם השם שלי! גם הרסת לי את הכל, עד שנכנסתי למנטליות יאללה אני עשה דיאטה הגיע הזמן להוריד כמה קילו.. תודה רבה לך...
שי

רגע... עצור בצד... רשיונות בבקשה

תשמע... תראה... אם בכל זאת... זה לא רפואה קונבנציונלית פה... אם בכל זאת בא לך לדבר על התופעות עצמן ועל מה שזה עושה לך ולסביבה הקרובה... אנחנו פה. אוזן קשבת. מה לא נעשה בשביל האוזון....

היי, מר גילה הנכבד, כאן לא משמיצים

ולא עולבים. יש כאן מה שנקרא "תרבות דיון". ומאחר שאני בטוח שלא היתה לך כוונה רעה, אני מתכוון בעיקר למשפט הבא: "אומר לפני כן, שאת שקרנית טובה מאוד. או לפחות, מאוד צבועה". ובכן, אין פה שום דיון, במשפט הזה שכתבת. זה סתם עלבון. זה כאילו שאני אגיד לך: "ערן, לפני הכל, אומר לך שאתה דפקט מטומטם ואוויל". אין כאן שום דיון, שום דבר פורה. מותר לי, כמובן, לחשוב שאתה, ערן, דפקט מטומטם ואוויל, ממש כפי שמותר לך לחשוב שמיכל איננה בנאדם מופלא (כמובן, היא בנאדם מופלא, אני מכיר אותה אישית, אבל זאת לא הנקודה) - אבל אסור יהיה לי לכתוב את זה, בגלל שזה מעליב, פוגע ולא תורם לדיון. הפורום הזה איננו משמש במה להעלבות, או להתנצחויות פוגעות. ואני כמעט בטוח שלא התכוונת לפגוע, אבל גם אם מיכל לא נפגעה כהוא זה, עדיין אין לגיטימציה לכתוב דיעות כאלה אחד על השני בפורום. עכשיו, שני דברים חשובים (ועדיין אני מודה שלא קראתי כלל את המשך השרשור הזה, אלא רק קראתי את הודעתך בלבד ומיד הגבתי... אז יכול להיות שמה שאבקש בהמשך הוא כבר מיותר): 1. אשמח אם תתנצל בפומבי בפני מיכל על כך שהטחת בפניה את דעתך השלילית עליה בפומבי (להבא, אם אתה רוצה לכתוב למישהו "אתה צבוע, מטומטם, דפוק" וכולי - אנא, שלח לו מייל או דבר איתו אישית). 2. היות שאני מניח שלא התכוונת לפגוע, אלא פשוט בשיא התמימות כתבת הודעת-המשך בדיון לגיטימי, פורה ומעניין (רק שעשית זאת בצורה שאיננה מקובלת עלינו כאן ולכן התגובה הזאת), אנחנו פספסנו לגמרי את המסר/ים שניסית להעביר בהודעתך. כאשר מישהו אומר לי "אתה צבוע, חרא, מניאק", אני עסוק בכך שהוא "תוקף" אותי ולכן קשה לי להבין מה הוא בעצם רוצה ממני. אז אשמח מאוד אם חתזור ותכתוב הודעה (נפרדת, לא זו של ההתנצלות) נוספת, שבה תעביר את המסר/ים שניסית להעביר בהודעה הקודמת, כדי שנוכל להמשיך בדיון בצורה נאותה. בהמון תודה על הקריאה, על ההתחשבות ועל המאמץ שלך "להיכנס" לתוך "הראש" שלנו ולכבד את כללי הדיון כאן - בן

deep ocean

New member
לכולם! ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo37.gif

ההודעות שלכם חיממו לי את הלב!!! למדתי שיש פה הרבה אנשים שבאמת אוהבים אותי ולא יאומן שהכל התחיל בכלל שהרגשתי שתיכף כולם יתקיפו אותי ופתאום אני רואה- הי יש פה אנשים שאוהבים אותי ואוו עברתי היום תהליך מדהים, ולכולם וגם לערן יש חלק אדיר בזה! אחרי שנים שאף פעם לא עשיתי מה שאני באמת רוצה, ורק חשבתי מה אחרים רוצים ממני, והייתי עסוקה בלרצות אחרים- אני סוף סוף עושה מה שאני רוצה ומטפלת בעצמי ודואגת לעצמי ואז נחתה עלי הביקורת הזאת, וכל כך הרגשתי רע ממנה, ואז פתאום לקרוא את התגובות של כולם..... מרגישה שאני רוצה כרגע לפגוש כל אחד מכם ולחבק אותו, אבל אתם קצת רחוקים, אז אני אדמיין את זה עכשיו.... היום גם התמודדתי עם אחד מהפחדים הכי גדולים שלי, שהוא שלא כולם יאהבו אותי, או יחשבו עלי דברים חיוביים. זה פחד שקיים אצלי, והיום התמודדתי איתו, נראה לי בהצלחה. קיבלתי את זה שלא כולם אוהבים אותי, ולמדתי לחיות עם זה. זאת אומרת, אני לא בעד מה שקרה (לא בעד הטחות אשמה או ירידות אישיות) אבל אם זה כבר קרה, אז אני שמחה שלמדתי לנצל את זה לטובת התמודדות עם הפחד הזה :) ולסיכום- החיים אינם מושלמים השאלה מה כל אחד בוחר לעשות עם חייו! תודה לכם! אוהבת מיכל

deep ocean

New member
וכמה דברים יפים לפני השינה ../images/Emo88.gif

מסמרים היו היה ילד קטן עם אופי רתחני. אבא שלו נתן לו שק עם מסמרים ואמר לו שבכל פעם שהוא מתפרץ וצועק על אנשים הוא חייב לתקוע מסמר בגדר שמקיפה את ביתם. ביום הראשון, תקע הילד 37 מסמרים בגדר, אך במהלך השבועות הבאים ככל שלמד לשלוט בכעסו, ירד מספר המסמרים שהוא תקע בגדר. הוא למד שקל לו יותר לשלוט בכעסו מאשר לתקוע מסמרים בגדר. לבסוף, הגיע היום בו הילד לא התפרץ כלל. הוא סיפר את זה לאבא שלו, ואבא שלו אמר לו שעכשיו, בכל יום שחולף ובו הוא לא התפרץ ושלט בכעסו הוא צריך לשלוף מסמר אחד מן הגדר. הימים חלפו ולבסוף הגיע הילד לאביו ואמר לו שכל המסמרים נשלפו מן הגדר. האב, אחז בידו של בנו לקח אותו החוצה אל הגדר, ואמר לו: "כל הכבוד בני על שלמדת לשלוט בכעסיך, אבל הסתכל נא אל החורים שבגדר. הגדר כבר לעולם לא תהיה כמו שהיא הייתה בהתחלה. כשאתה אומר דברים מתוך כעס, הם משאירים צלקת בדיוק כמו החור שבגדר. אתה יכול לתקוע סכין בגבו של אדם ולמשוך אותה החוצה חזרה, אבל לא משנה כמה פעמים תתנצל הפצע עדיין יישאר שם. פצע מילולי הוא גרוע בדיוק כמו פצע פיזי. חברים הם כמו יהלומים יקרים, הם גורמים לך לחייך ומעודדים אותך להצליח. הם קשובים לך, הם תמיד שם בשבילנו!" אנא סלח לי אם אי פעם השארתי לך חור בגדר !!

deep ocean

New member
על כדורים גדולים וקטנים ../images/Emo65.gif

על כדורים גדולים וקטנים / דרור זיו כל אחד נולד, קליפה בצורת גוף, ובו רק שני דברים, שני כדורים: כדור קטן וכדור גדול, עשויים מחומר מאוד מיוחד; החומר הכי יקר בעולם. הכדור הקטן הוא אחד, ולא ניתן לשכפלו לעולם. הכדור הגדול יכול להיות אחד, אך יכול להיות גם שניים, ואפילו עשרה. שני הכדורים תמיד נימשכים זה אל זה, לא משנה כמה רחוקים יהיו. גם בתוכנו הם נמשכים זה לזה, והם מאוד קרובים, לכן קשה לנו להפריד בינהם. הכדור הקטן שייך לאדם. אדם בלי כדור קטן, אינו ממש אדם. אדם שנלקח ממנו הכדור הקטן שלו, לא יחיה יותר לעולם. לכל אדם יש רק כדור קטן אחד, והוא שלו לתמיד. רק במותו עולה הכדור הקטן למקום סודי, ונעלם. הכדור השני הוא הכדור הגדול. הוא לא הרבה יותר גדול מהכדור הקטן, אך הוא לא שייך לנו, הוא שייך לעולם. את הכדור הגדול עלינו לתת. חייבים להיפרד ממנו, וזה קשה. לא קל לכדור הגדול לצאת מקליפת גופנו. לפעמים הוא יוצא דרך הפה לפעמים הוא יוצא דרך הראש לפעמים דרך העור ולפעמים הוא בכלל לא יוצא הכדור הגדול יושב בתוכנו ומחכה, עד לרגע שבו פתאום עובר מישהו נכון ואז אם שני האנשים מבינים ורואים, וזה מצליח, שני הכדורים הגדולים שלהם מתחלפים בינהם. הכדור הגדול של האחד קופץ לקליפת הגוף של השני, והכדור הגדול של השני נכנס לגופו של הראשון. כך אף אחד אינו מפסיד. כל אחד ממלא את החלל שנוצר מעזיבת הכדור הגדול שלו על ידי הכדור הגדול החדש, שקיבל מחברו. אז נעשים שני האנשים מאוד קרובים, בגלל המשיכה שבין הכדורים של כל אחד מהם. כל כדור גדול ממשיך להימשך לכדור הקטן, ממנו הוא בא. קשר זה חזק במיוחד כי הוא כפול, והוא בעצם הקשר הכי חזק שיכול להיות בין שני אנשים. אך לא לכולם יש כלכך הרבה מזל. יש הרבה אנשים שחוששים לתת את הכדור הגדול שלהם. הם מפחדים לשחרר אותו לאוויר, כי אולי לא יהיה מי שיתן את הכדור שלו למלא את החלל. אולי הכדור שלהם יפול ויתנפץ, והם ישארו רק עם כדור קטן... יש אנשים שטועים ונותנים את הכדור הקטן שלהם יחד עם הכדור הגדול. הם אינם מבינים שכל בעצם אין קשר, כי הגוף נשאר ריק, ואין מה שימשוך וימשוך. יש גם אנשים שבכלל אינם מכירים את כל סיפור הכדורים. ואז, מרוב ששני הכדורים שלהם קרובים הם נדבקים, הכדור הגדול בולע את הכדור השני, ושניהם הופכים לכדור אחד קשה וצפוף. אנשים אלה קשורים רק לעצמם. הם אינם יכולים להחליף כדורים עם מישהו אחר, כי יש להם עכשיו רק כדור אחד. אנשים גם אינם מבינים, שהכדור הגדול הוא בעצם הרבה כדורים, ואפשר להחליף כדור גדול עם אנשים רבים. הם חוששים שאם יחליפו כדור גדול עם מישהו אחר, לא יישארו להם כדורים גדולים להחליף עם אחרים,, אך כדור גדול יש לכל תחום. יש כדור גדול שמיועד לאהבה רומנטית. יש כדורים המיועדים להורים. יש הרבה כדורים לאהבת ילדים, והמון כדורים לחברים. יש עוד הרבה כדורים גדולים אחרים. הכדור הקטן תמיד יכול ליצור כדורים גדולים נוספים. לכן אסור לעולם לתת את הכדור הקטן, אבל לא צריך לחשוש מלאבד כדור גדול, כי תמיד נוכל ליצור עוד כדורים גדולים. רק עוד דבר אחד נשאר לומר. מה שמקיים את העולם הזה, הם אותם האנשים שיצליחו להחליף כדורים גדולים עם אחרים. אם יעלמו קשרים אלה, ולא יווצרו אחרים יתפרק העולם כולו להמון חלקיקים קטנים, שיתפזרו לכיוונים שונים ומנוגדים.

deep ocean

New member
תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך

תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך "אנו משכנעים את עצמנו שחיינו יהיו טובים יותר אחרי שנתחתן. אחרי שיהיו לנו ילדים. אנו מתוסכלים כי הילדים אינם מספיק גדולים, ושנהיה מאושרים יותר כשהם יגדלו. אחר כך אנחנו מתוסכלים כי הם מתבגרים וקשה איתם. אנו בטוחים שנהיה מאושרים יותר לאחר שהם יעברו את השלב הזה. אנחנו אומרים לעצמנו שחיינו יהיו טובים יותר ויהיו מושלמים כשהבן/בת זוג שלנו יצליח יותר, כשתהיה לנו מכונית טובה יותר או בית יותר גדול, כשנוכל לנסוע לנופש, כשנהיה בפנסיה. האמת היא שאין זמן טוב יותר להיות מאושרים "מעכשיו". אם לא עכשיו אז מתי? החיים תמיד מלאים באתגרים ומכשולים. עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה. מישהו אמר פעם: "משך הרבה זמן היה נדמה לי ש"החיים האמיתיים" היו אמורים להתחיל עוד מעט. אך תמיד היה מכשול אחד. בעיה שעלי להתמודד איתה, פקס לא פתור. חוב שצריך לשלם. אז החיים היו אמורים להתחיל. עד שהבנתי שהמכשולים האלה הם הם החיים שלי". הפרספקטיבה הזאת עזרה לי להבין שאין דרך לאושר. האושר הוא הדרך לכך. יהיה טוב אם תשמור כל רגע טוב שיש לך לבד או עם מישהו מספיק מיוחד ששווה לבלות את זמנך איתו כי תזכור, הזמן לא מחכה לאף אחד. לכן, תפסיק לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרד במשקל, עד שתתחתן, עד שהילדים שלך יעזבו את הבית. עד שתתגרש, עד יום שישי בערב או עד יום ראשון בבקר, עד הקיץ, עד הסתיו, עד החורף או האביב או עד שתמות כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר. האושר הוא דרך לא גורל. תעבוד כאילו אתה לא זקוק לכסף תאהב כאילו אף פעם לא פגעו בך ותרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך."

chips

New member
אהבתי

גם לי חש כמה סיפורים עם מסרים .יש כל מיני סיפורים סינים מאוד נחמדים. בהיזדמנות אספר

פתאום שמתי לב שיש שרשור על מיכל..

איזה כיףףףףףף לךךךךךך. אמרה שני בציניות אך באהבה כלפי מיכל ובהתייחסות צינית אך די מרחמת על מי שהתחיל שרשור זה. תסלחו לי. אבל לא אתייחס למיכל כאדם כי אני בטוחה שהיא יודעת איך אני מרגישה. ואם לא. זה לא לדיון בפורום לפי דעתי. אני לא אתייחס לאף אחד כאן כאדם, כי אני לא מכירה טוב את הנוכחים, כך שאני לא יכולה לומר להם אתם טועים, כאשר אולי התכוונו לומר דברים ופשוט לא הובנו נכון. רוצה אני להתייחס אולם למושגים אחרים כמו סגנון דיבור, דו שיח, בחירה חופשית, קבלת השונה והתייחסות אליו כשווה. מושגים טהורים שאנחנו מתמודדים איתם כל יום בחיינו, חלקנו באופן יותר משמעותי מאחרים. ~~~~~ כשאנחנו מדברים, החלק המשמעותי ביותר בשיחה הוא דווקא מהצד הלא מילולי, תנועות הגוף לא פעם מראים את המשמעות האמיתית של דברינו. לא פעם אנשים נתפסים בדרכים מסויימות לפי הדרך הלא מילולית ולא לפי איך שהם מדברים. שפת הגוף היא כלי מושלם להבעה. לעולם לא הייתי זקוקה למילים. בפורומים, בצטים, באיי סי, בטלפון, בדואר, בכל מקום שבו לא יכולים להשתמש בשפת הגוף, המילים מקבלות משמעות גדולה ורחבה יותר ממה שמגיע להם. לכן, יש שפת דיבור שאנחנו צריכים לשמור עליה. יש לנו אחריות מעל הכל על עצמנו, אבל יותר לאלה שמילים אלה מכוונות, כי המילים עוטפות את המשמעות הנכונה. כולנו מקללים בחיי יום יום, יש כאלה שרואים זאת כבדיחה, יש כאלה שעושים זאת בכדי להביע כעס, זה בכלל הגיוני? לא. אז זה פחות הגיוני גם כאן. ~~~ בשיחה, לא משנה כמה משתתפים, לכל אחד יש דעה. לפעמים נראה שלקבל דעה, גם אם לא מסכימים לה, זו צביעות. זה לא. כמו שיש תרבויות שונות. מנהגים שונים, שפות שונות, ולפעמים בשביל ללכת לאותה תרבות חדשה , עלינו לעשות הכרות עם המקום בכדי שלא יהיה הלם תרבות ולא נדע מה לעשות ואף נפגע באנשים, כך גם בין 2 אנשים. אתה לא מכיר את הבן אדם. אתה לא יודע מי הוא ומה מנהגיו, אל תחלוק עליו , כי אתה בעצם חולק על איך שהוא חי. על מה שהוא מכיר. כולנו צריכים להשתמש בכלי שנקרא קבלה. קבל דעותיו, גם אם הן שונות משלך, קבל דעותיו, גם אם הן מנוגדות לשלך, קבל אותו כאדם, כי אולי יבוא יום וגם לך תהיה דעה שונה. קבל אותו לא לפי מה שאתה יודע עליו, אלא לפי מה שאתה לא יודע עליו. זה נראה לא הגיוני לקבל אנשים שדעותיהם שונות. אני לא אומרת לקבל דעותיו כעובדה, אלא לקבל דעותיו בצורה כזו שעדיין יהיה מקום למחשבה אחרת שלך, שלו, לא לבטל דעתך אך גם לא את שלו. ~~~~~~ יש לנו בחירה. לחיות את חיינו כפי שאנו רוצים ולא כפי שנאמר לנו. להסתכל על האלטרנטיבות שבחיינו ולפעול על פיהם. לא תמיד תשובה מס´ א היא הטובה ביותר, לפעמים כולם, לפעמים יש מספר נכונות, ולפעמים אי אפשר לדעת ופשוט לחיות. יש לנו את הבחירה בין להוציא את הכסף על מה שטוב לנו, לבין לשמור על הכסף כי מחר יהיה רע. יש לנו את הבחירה בין להיות השואלים לבין אלה שנותנים את התשובות. יש לנו את הבחירה לבחור בחיינו. מותר לנו לומר "אני לא הייתי עושה את זה בצורה הזו". אסור לנו לומר "אל תעשה כך" מותר לנו לשנות את עצמנו ולהשפיע על אחרים אסור לנו לשנות אחרים אולי כל מה שכתבתי פה זה אידיאליה, כי הרי אם מה שאמרתי היה נעשה בעולם המציאותי, העולם היה עם פחות מלחמות ויותר אהבה כלל עולמית. וכלל ארצית. אבל מה? זה פורום. לכל אחד הזכות לומר דבריו בדרך נאותה. לכל אחד היכולת לבחור את מה שהוא כותב. וכל אחד ודעותיו. בחרתי. אמרתי. הפנמתי. שני. שלא תרמה לכלום אבל תרמה לעצמה.

deep ocean

New member
את לא תורמת? על מה את מדברת?

ההודעה שלך מדהימה, ויפה ונפלאה! קראתי אותה בשקיקה! תודה לך שני שהעשרת אותי בהודעתך כתבת דברים מאד חכמים ונכונים! יום נפלא! מיכל

למעלה