הקוף העירום ? ...- אחרי בנאדם !

WhiteBear

New member
לא דיון ../images/Emo70.gif לא דיון ../images/Emo70.gif

רק

זהירות, מקצועיות...

תראה בן, אני חושב שההודעה שלך שכוונה אלי הייתה מקצועית למדי. לעומת זאת, ההודעה שכתבת כאן חושפת פגם - כנראה שהיזדהית עם דוב לבן. אני חושב שהיית צריך "להרגיע" גם אותו. למעשה, אני כ"כ לא מרגיש ששידרתי איתו על אותו גל... רק עכשיו שמתי לב בעצם שעסקתי ב"כיבוי שריפות" שהתלקחו בקרב קוראים אחרים מזו שהיתה צריכה להיות בעצם מוקד ההתעניינות. ההודעות של מיכל הביעו עד כמה היא נפגעה, אבל היו רגועות. יכולתי להתנצל ולהבהיר את עצמי בקלות. אבל כשקראתי את ההודעה של דוב לבן ושל ג´רלד ושל אחרים, אז הרגשתי ממש מה זו תוקפנות, ופנימית, עיקר המאמץ שלי היה להבהיר *להם* מה היתה כוונתי.

WhiteBear

New member
אררגגג....

אני מתחיל להיפגע פה. איך ---- הפכת להיות קורבן? אני התחלתי מסכת קטנה של התנצחויות ומחקתי אותה. ה"מקצועיות" של בן בניהול האתר הזה, מבחינתי, לא ניפגעה. (אבל אני משוחד, הוא הרי הזדהה איתי ולכן יש לי אינטרס לתמוך בו. אז אל תתיחסו לחיבה שאני רוכש לו ולדעותיו) אני סוגר את הנושא פה ומקווה לצאת הכי טוב שאפשר. אני לא מגיב לעץ הזה יותר! (מקווה שזה מכבד את בקשתו של בן) הדוב הלבן.

מיתר... לא הבנת... ../images/Emo6.gif

תקראי שוב את הכותרת של ההודעה שלי ומיד ברצף אחריה - את גוף ההודעה... הא, ואחר כך תלכי לשתות תה.

deep ocean

New member
אני אהבתי את התגובה של דוב לבן

אולי בגלל שאני גם פגשתי אותו ומדברת איתו בטלפון, אני יודעת באיזו טון הוא השתמש, מה שפת הגוף בה הוא השתמש, ולמה הוא התכוון כשהוא אמר יא חתיכת מאנייק וכו´..... בכל אופן וכרגע אני מדברת רק על עצמי התגובה שלו עזרה לי מאד! אני בכיתי במהלך קריאת התגובה שלו בכיתי, ממש בכיתי הוא ידע בדיוק מה לכתוב לי!! אבל ב-ד-י-ו-ק הוא כתב את הדברים שהנפש שלי הייתה צריכה לשמוע ואם חברה שלי לא הייתה כבר באה ומחכה לי פה, הייתי ממשיכה לתת לו עוד סופלרטיבים! טל-LOVE U. ולכולם שיהיה לכם רק טוב חברה שלי נזכרה שהיא חייבת לי כסף חהחחה אני בכלל לא זכרתי את זה והיא מתעקשת לשלם עלי בכניסה נו.....שאני אתווכח?! באי לכם

ellii

New member
מי אני שאשפוט .. מצד שני אשפוט

למה לא זה כזה כיף....אז אם להיות אוביקטיביים...אין לתרץ את סגנונו של דוב לבן בקונטקסטים ובכוונות...כמו שידענו לרדת יפה יפה על ערן גילה, בלי נסיונות להסביר אותו ולומר כמה הוא נפלא....ההבדל היחיד ביניהם הוא שערן היה זה שהגיע לקהילה שלווה (ומנומנמת
של לוחמים ,והיה הראשון שפגע באחת מאתנו ללא כל סיבה מוצדקת...ואילו דב לבן היה זה שהגן על כבודה..אם כי לדעתי אין גברת אוקיאנוס עמוק צריכה להזדקק לקללות נוסח בן זונה דווקא על גבי הפורום האיכותי הזה,על מנת לרפא את ליבה הפצוע (וזאת למרות שבתוך ליבי אני יודע כי גם אני במקומה הייתי מרגיש נחמה דווקא בתגובה מתלהמת שכזו,עדיין אין זה הופך לא את הצורך שלה,ולא את תגובת הדב ללגיטימיים ונכונים מבחינה רוחנית). עכשיו עוד משהו אם כל הסיפור היה קורה בצ´אט ממוצע מאלה שבתפוז...תגובתו של דב לבן הייתה יותר מתקבלת על הדעת...אבל כאן בפורום,שמילים משמשות בו בדרך כלל למטרות התעלות ורצון טוב יש לתת את הדעת על סגנון הביטוי גם כשעונשים את הסורר.

deep ocean

New member
בכל אופן

נראה לי שכולנו למדנו מההתנסות הזאת רק דברים טובים ושכל ההודעות עזרו לכל אחד להבין מה רצוי לכתוב ומה לא איך לבטא ביקורת או מחמאה בדרך שתובן כהלכה ובעיקר למדנו שיש הרבה אהבה בפורום ושיש פה אנשים נהדרים אוהבת את כולכם והולכת לישון מיכל :)

Jerald_Admonds

New member
איזה מן תפיסת עולם מעוותת יש לך?

בקטעים מסויימים אתה כל כך צודק.. ובדברים אחרים אתה כל כך Clueless שזה כואב! לרגע פה נשמעת משהו בסיגנון של "אני לא כאן כדי לאכוף את החוק, אני הוא החוק!" בכך שאתה מעז ללא שום זכות לשפוט את מיכל, ועוד לבוא ולומר עליה דברים כאלו נוראים ולא מבוססים! אני מצטער לומר לך אחי אבל גם אם היית באמת אבל באמת!! מכיר אותה, גם אז לא הייתה לך שום זכות לומר דברים כאלו! חלק מהמנטליות של הקטע של הניו אייג´, הוא טיפוח העצמי! כאשר כל העולם כיום עוסק בלהרוס את תחושת האני של האינדיבידואל. להתקיף ולבטל אותו מכל כיוון.. נכון שגם מדובר בקטע של לבטל את האגו ולהיות אחד עם הכל, אבל זה לא מנוגד למה שכתבתי למעלה מכיוון שהגרסה של ´להיות אחד עם הכל´ של החברה יותר קרובה למשהו בסיגנון של ´להיות סתם גלגל חסר חשיבות במכונה הגדולה שהיא אנחנו´. בכל אופן אם מיכל מרגישה שהיא צריכה קצת לטפח את עצמה, ולהשקיע בעצמה זמן ופעילות. כי היא אוהבת את עצמה ורוצה לטפל בעצמה, אני לא רואה שום דבר שנותן לך לגיטימציה להגיד לה לא לעשות כך! ואם מדובר באנשים שבאים לאותם פסטיבלים בשביל לחגוג קצת את עצם הקיום שלהם ושל אחרים, אני לא רואה שום סיבה למה לבוא ולהגיד להם שרק בגלל שהמערכת של זה קצת דפוקה אסור להם ללכת ולהינות. אז המחירים גרועים, וכביכול זה פוגע באחרים. אבל במקרה שאתה לא יודע.. לאנשים יש אחריות על עצמם. ואם הם רוצים לשלם סכום כסף מסויים כדי ללכת לדבר כזה. מי אתה שתגיד להם שהשיפוט שלהם מוטעה? מי אתה שתגיד להם שבכך שהם הולכים לזה הם הורסים את כל העיניין? אם הם באו לפסטיבל כזה ונפגעו, ולא קיבלו תמורה לכסף שלהם, הם לא יחזרו לשם שוב. ונכון האלטרנטיבה שהצאת היא אחלה.. אבל זה רק אלטרנטיבה, לא חובה. ועדיין אני לא מבין מאיפה לכל הרוחות הוצאת את השטויות האלו על מיכל. כאילו מי אתה חושב שאתה?! בהלם. שי. ..... .....

שי נכבדי...

אהבתי מאד את מה שכתבת. סלאמתכ. תבוא אצלי בשכונתית שמתי בצד משהו בשבילך. :)

deep ocean

New member
יו שי תודה!!!!!!!

אתה לא מאמין כמה ההודעות שלך ושל כולם חיממו לי את הלב!!! למדתי שיש פה הרבה אנשים שבאמת אוהבים אותי ולא יאומן שהכל התחיל בכלל שהרגשתי שתיכף כולם יתקיפו אותי ופתאום אני רואה- הי יש פה אנשים שאוהבים אותי ואוו עברתי היום תהליך מדהים, ויש לך ולכולם חלק אדיר בזה! התחברתי בייחוד למשפט הזה: "בכל אופן אם מיכל מרגישה שהיא צריכה קצת לטפח את עצמה, ולהשקיע בעצמה זמן ופעילות. כי היא אוהבת את עצמה ורוצה לטפל בעצמה, אני לא רואה שום דבר שנותן לך לגיטימציה להגיד לה לא לעשות כך!"- אחרי שנים שאף פעם לא עשיתי מה שאני באמת רוצה, ורק חשבתי מה אחרים רוצים ממני, אני סוף סוף עושה מה שאני רוצה ומטפלת בעצמי ודואגת לעצמי ואז נחתה עלי הביקורת הזאת, וכל כך הרגשתי רע ממנה, ואז פתאום לקרוא את התגובות של כולם..... תודה לך! אוהבת מיכל

Jerald_Admonds

New member
תמיד פה בשבילך:)

ואוי לך אם תפסיקי לטפח את עצמך! :) אני לא מבין רק דבר אחד.. למה חשבת שנתקוף אותך? באהבה, שי.

deep ocean

New member
המממממ

חשבתי ככה אחרי שראיתי את התגובה של צ´יפסית שהיא אמרה שהיא לא תגיד את דעתה בשביל לא לפגוע בי. פתאום אמרתי-רגע, זה לא קטע של אדם אחד, אז תיכף פתאום לאט לאט יצוצו של אלה שלא אוהבים אותי?! :)

סליחה.. אפשר שניה?

אני ממש חדש פה. סתם כזה. אורח לרגע. מאיפה כל הכעסים האלו? עם מה באת כל כך טעון? מניפולציות שמפולציות... מכ´פת לך אם מישהו אוהב את עצמו? אתה רוצה שקודם יאהב את האחרים ואח"כ את עצמו? יש פה כ"כ הרבה דוגמאות של אנשים שלא אוהבים את עצמם ואתה בא ומתנפל על מישהי שמגיעה להגדרה העצמית ולבריאה הגבוהה ביותר שלה? או שלא הבנתי כלום.

Jerald_Admonds

New member
תגיד אחי

אתה אשכרה בעל מכולת? כי אם כן הייתי מבקש שוקו.. אבל אסור לי.. אבל אני מכור! אבל אסור לי.. אבל אני חייב!!!!! האאאאאא

תקשיב.. איש... וד"ש לקנדידה

חחחחחחחחחחח גם אני הייתי מכור. ומכרתי אצלי בכיף את כל סוגי השוקו שאתה רק חושב עליהם. הולנדי וישראלי וגם קצת איטלקי. עד שברוב טיפשותי הלכתי להומאופטית. מצאה אצלי פיטריה מטופשת. אסרה עלי כמה חודשים להתקרב למתוק. לחם. קפה. אוווווווווווווווו......... כמה חרא היה לי על הנשמה.. אווווווווווווווווו ירדו להם 8 קילו. והיום.... אין לי במכולת אפילו מתוק אחד. חוץ ממני כמובן הא הא הא. אפשר תה צמחים אבל. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה