איזה מן תפיסת עולם מעוותת יש לך?
בקטעים מסויימים אתה כל כך צודק.. ובדברים אחרים אתה כל כך Clueless שזה כואב! לרגע פה נשמעת משהו בסיגנון של "אני לא כאן כדי לאכוף את החוק, אני הוא החוק!" בכך שאתה מעז ללא שום זכות לשפוט את מיכל, ועוד לבוא ולומר עליה דברים כאלו נוראים ולא מבוססים! אני מצטער לומר לך אחי אבל גם אם היית באמת אבל באמת!! מכיר אותה, גם אז לא הייתה לך שום זכות לומר דברים כאלו! חלק מהמנטליות של הקטע של הניו אייג´, הוא טיפוח העצמי! כאשר כל העולם כיום עוסק בלהרוס את תחושת האני של האינדיבידואל. להתקיף ולבטל אותו מכל כיוון.. נכון שגם מדובר בקטע של לבטל את האגו ולהיות אחד עם הכל, אבל זה לא מנוגד למה שכתבתי למעלה מכיוון שהגרסה של ´להיות אחד עם הכל´ של החברה יותר קרובה למשהו בסיגנון של ´להיות סתם גלגל חסר חשיבות במכונה הגדולה שהיא אנחנו´. בכל אופן אם מיכל מרגישה שהיא צריכה קצת לטפח את עצמה, ולהשקיע בעצמה זמן ופעילות. כי היא אוהבת את עצמה ורוצה לטפל בעצמה, אני לא רואה שום דבר שנותן לך לגיטימציה להגיד לה לא לעשות כך! ואם מדובר באנשים שבאים לאותם פסטיבלים בשביל לחגוג קצת את עצם הקיום שלהם ושל אחרים, אני לא רואה שום סיבה למה לבוא ולהגיד להם שרק בגלל שהמערכת של זה קצת דפוקה אסור להם ללכת ולהינות. אז המחירים גרועים, וכביכול זה פוגע באחרים. אבל במקרה שאתה לא יודע.. לאנשים יש אחריות על עצמם. ואם הם רוצים לשלם סכום כסף מסויים כדי ללכת לדבר כזה. מי אתה שתגיד להם שהשיפוט שלהם מוטעה? מי אתה שתגיד להם שבכך שהם הולכים לזה הם הורסים את כל העיניין? אם הם באו לפסטיבל כזה ונפגעו, ולא קיבלו תמורה לכסף שלהם, הם לא יחזרו לשם שוב. ונכון האלטרנטיבה שהצאת היא אחלה.. אבל זה רק אלטרנטיבה, לא חובה. ועדיין אני לא מבין מאיפה לכל הרוחות הוצאת את השטויות האלו על מיכל. כאילו מי אתה חושב שאתה?! בהלם. שי. ..... .....