הקטגוריה שהשועל הכי מחכה לה הערב

xjoiq

New member
מדובר על כל פרמטר ופרמטר

כשהמחלוקת אם הפרמטר נמצא ברמה זניחה או ברמה כלשהי גדולה מאפס אבל לא ברמה מוגברת.
בשביל להיות זמר גדול צריך שהפרמטרים של הלב(של הזמר) יהיו ברמה מוגברת או לפחות ברמה בינינונית גבוהה כשיש נתוני עילית אחרים של הזמר שהוא יכול להתהדר בהם(עוצמתיות/קטיפתיות/גמישות קולית וכיוצ"ב

xjoiq

New member
אמנם לא נתנים למדידה אמפירית עם תוצאה עשרונית

נגיד 82.46372%
אבל בגדול אפשר לקטלג בין לבן,אפור בהיר,אפור,אפור כהה ושחור.
והמחלוקת יכולה להיות בין גוונים סמוכים אבל לא מן הקצה לקצה למשל.

לא בעיניי

וזה לא רק השירה אלא כל ההופעה. היא נראית כמו ילדה מפוחדת. אין לה כריזמה, אין לה הגשה. להיות זמר צריך יותר מקול יפה, ולצערי כרגע אין לה. אולי כשתתבגר ותרכוש ניסיון היא תוכל להגיע לשם.

לגבי עדן מסכימה איתך. רק שלא התחברתי למאיה, אז מבחינתי טוב שהעבירו את עדן.

danlevin1

New member
מה שתגידי

אתם עוד תאכלו את הכובע לגביה
את מדברת שטויות , יש לה כריזמה , יש לה הגשה בוגרת והיא תגיע רחוק בעונה הזאת

GALxp

Well-known member
אפשר לסיים את העונה הזו...

ולתת את הפרס לענבל ביבי? לא יודע למה, אבל היא מזכירה לי את דיאנה גולבי (לא בווקאל כמובן)...
מאוד בוגרת לגילה ולדעתי משאירה אבק לשאר הבנות בקבוצה שלה.

אם איכשהו פורטיס הדיח אותה בניפוי האחרון הוא ירה לעצמו ברגל.

LiRs Lullaby

New member
למה לסיים?

אני אמנם גם חושבת שהיא ה-מוכשרת של קבוצת הבנות, אבל הייתי שמחה לראות אותן בלייב. אני רוצה להיות מופתעת!

GALxp

Well-known member
אני חושש שהיא נופתה בניפוי האחרון

בהנחה שהחששות שלי התבררו כנכונות, זה יהיה הפספוס של העונה

LiRs Lullaby

New member
why like this?

אני מחבבת אותה יותר עם כל פרק שעובר, ואני חושבת שיש לה פוטנציאל אדיר.

GALxp

Well-known member
זיהיתי את הפוטנציאל שלה עוד מהאודישן הראשון

בלתי נתפס שהיא רק בת 16...

LiRs Lullaby

New member
עזוב גיל 16,

זה שבגילה היא כבר מגובשת מבחינה מוסיקלית ויודעת מה היא רוצה לעשות, זה די מדהים בעיניי, למרות שאולי זה קשור לדור הזה. וגם אני זיהיתי את הפוטנציאל עוד מהאודישן הראשון... יצאנו ביבי

EYSJE

New member
גם אני חשבתי שהיא הודחה ולמזלי טעיתי

אני מקווה לא להתאכזב ממנה בהופעות החיות

xjoiq

New member
טוב אז ככה(היום אני על משבצת הנון-קונפורמיסט)

ההופעה הטובה והמשכנעת של תוכנית 12 שייכת לדעתי למישהי הכי אנדררייטד בתוכנית וזו ענבל בן שיטרית וואו בראוו על הביצוע בראוו על האינטליגציה בשירה שלה בראוו על שירה הכי פחות חובבנית מכל יתר המתמודדים בראוו עליה כזמרת. ואני לא ארגע עד שאני אשמע עוד כמה וכמה פעמים את הביצוע שלה מהתוכנית היום היא ממש עשתה לי חשק לשמוע את זה שוב ושוב לפחות כמה פעמים טובות כמו שהיא עשתה היום ובגדול וואו.
הזמרת הזאת שידרגה את עצמה חזק בעיני וחייבים חייבים להכניס אותה לתעשיה זותי תביא לנו שירים איכותיים ייחודים וברמה! שירים של מעבר להשתמש וזרוק. שירים עם הרבה x factor בתוכם.
האודישן שלה היה טוב אבל מה שלא גרם לי אז להתרשם יותר היתה אולי בחירת השיר או שהיא לחצה על הקול טיפונת יותר מדי בגבוהים אבל הערב היא היתה אלופה.

מתמודדים נוספים שמצאו חן בעיני
-מאוריציו סקליוני לא בגלל בחירת השיר בגלל הקול שלו הנעים
-אבישחר ג'קסון אולי אחרים לא כל כך התרשמו ממנו הערב, אבל אני דווקא די היה לי נעים הקול שלו בקטן זה עזר לי להבחין שהוא ניחן בקול די ערב
-ענבל ביבי גם שמעתי אותה היום עם פחות מניירות. מאודישן לאודישן היא מצליחה להקטין את המניירות. לא יודע אם ירצו אותה ב-x factor כי ככל שהיא מקטינה את המניירות היא נשמעת דומה לזמרות אחרות הן מבחינת המנעד והן מבחינת צבע הקול למרות שאי אפשר להגיד שזה לא נעים. מה עוד שלפורטיס יש אלרגיה למשובטים

-נטע רד הצליחה להפתיע אותי עם הביצוע הכי טוב ששמעתי ממנה היתה מאוד נעימה לאוזן גם ובעיקר בזכות שיר סנטימנטלי עם התחברות מצויינת לטקסט למרות שכל שלושת האחרים טובים ממנה היא הצליחה לקנות את מקומה לעבור את חלק א' של בית השופטים בזכות ולא בחסד ועדיין לא נראה שאפילו אם היא תביא שיר סנטימנטלי מרגש נוסף זה יספיק לה לעבור את חלק ב' של בית השופטים.

המודחות מאיה אמה(למרות צבע קול לא רע) ודניאל ביטון באמת היו הכי פחות טובות בבתי השופטים והודחו בצדק

בתוכנית הבאה של הבוגרים והבנות מיועדים להדחה:
בבוגרים נטע רד
בבנות(גם לפי רמזים עבים של פורטיס):תמר פרידמן או ענבל ביבי

xjoiq

New member
שירי צדקה

כשהיא רצתה את הלהקות ולא את הבוגרים

הקטגוריה החזקה היא הלהקות הקטגוריה החלשה היא הבוגרים בפרט אחרי שהטיפשים שלחו הביתה את ברנרד עידן

ושירי הכי לא מובנת!?את יודעת שאת הולכת לקבל את הבוגרים אהבת את ברנרד ב-2 אודישנים(רצית אפילו שהוא ישיר לך כל לילה לפני השינה גם אני הייתי רוצה ככה) באודישן השלישי היה לך בעיה איזוטורית כלשהי,חאליק,תעבירי הלאה עברי נלחם על נטע רד פורטיס נלחם על טווסי למה לא נלחמת על הג'וקר הגדול שהיה לך ביד?למה?כפי שנתנו לנו להתרשם אז דניאל ביטון היא זו שקיבלה את הויזה האחרונה ה-20 לבית השופטים האם ברנרד לא היה הקול האגדי הקסום שאותו חייבים לשמור מכל משמר?האם הוא לא קול ששווה נוכחות בגמר?
ואפילו אם זה היה עומד על ברנרד מול נטע רד יכולת להגיד לעברי בקטגוריה שלך תכניס את הקולות שאהובים עליך אני בקטגוריה שלי רוצה את אלה שמתאימים לי שיובילו אותי לזכייה.

בקיצור הקטגוריה החזקה היא הלהקות בפרט אם עברי יכניס את האחים אגמי כתגבורת לכרקוקליות

הקטגוריה השניה בסיכויים היא הבנים יש שמה 2 אסים קליברים כבדים שגם יודעים "להיאפות" בקצב מזורז מה עוד שמשה פרץ שהוא המנטור-"הקונדיטור" הטוב והמקצוען מבין ה-4 יש לו סיכוי לא רע לקחת את התחרות כולה לעברי יש את הפור במיקום המכוניות אבל למשה פרץ יש את המכונית היותר טובה.

לקטגוריה השלישית טיפסה קטגורית הבנות הרבה בזכות ענבל בן שיטרית(אולי ניתן להשוות אותה קצת לרוני פרי מדה וויס בכמה מובנים)
לגבי עדן בן זקן אני אישית לא מאמין בה יש בה הרבה דברים נחמדים מסביב אבל משהו חסר בה לטעמי להיות בעלת שירה שפיצית אבל אני מוכן לקבל אפשרות שאני טועה ואני גם מציין אותה בתור גורם בתוכנית בפרט בפרט שרוב ה-16 מתמודדים שנשארו השירה שלהם קרה ואילו היא פחות קרה מ(רוב) היתר.

הקטגוריה הרביעית היא הבוגרים ששלושת המתמודדים שכנראה יגיעו להופעות החיות(רוז אבישחר ומאוריציו) שרים יפה אך לדעתי כולם ייעצרו בין הטופ9 לטופ5 אולי מאוריציו יגיע לטופ4.רוז למרות שיש לה גרון ויש לה ריאות צריכה הרבה להתאמץ וללחוץ בשביל להפיק קולות וזה לא תמיד נוח להאזנה מה גם שהיא נעולה על אנגלית ואין לה נמוכים טובים.
בקיצור אני לא רואה סיכויים לקטגוריה זו להוציא את הזוכה.

juspan

New member
חוץ מהכרקוקליות אני לא רואה בלהקות

קטגוריה חזקה בכלל, אבל אולי זו אני והטעם שלי, והכרקוקליות הן ממש לא "להקה" בעיניי במהות (כמו גם האחים או אלכס וסיירה החמודים מאמריקה).

אולי שירי התענגה על קולו וכל הווייתו של ברנרד בזמנו, אבל בינינו, היא מז'אנר אחר לגמרי וגם מה שמדבר אליה מוזיקלית זה הרבה יותר אבישחרים גרוביים כאלה. למעשה, גם האחיות כרקוקלי הן מעולם אחר לגמרי מבחינתי (כלומר מוזיקלית רחוק מהעולם של שירי) ואני שמחה שהיא לא המנטורית שלהן.

ובכלל, בעיניי בתכנית הזו הלהקות הן לרוב החולשה החלשה, זוכרת איך ריחמתי על פאולה עבדול כשנפלה בעונה הראשונה עם הלהקות המקושקשות שחלקן נוצרו באופן מלאכותי מכל הנושרים. בכלל, אי פעם להקה זכתה בתכנית הזו? (בבריטית, כי באמריקאית לא). אבל כאמור, הכרקוקליות זה צמד ומסוג אחר לגמרי, אבל להקת הבנים שנוצרה בשביל התכנית היא כזה שעטנז מבולגן שלא רלוונטי בכלל לסצינה הישראלית לדעתי.

NP16

New member
אם אני לא טועה, הלהקת בנות שזכתה בבריטית,

"ליטל מיקס", שגם מאוד מצליחות לאחר התכנית, זו להקה שנבנתה מבנות שנבחנו כסולניות.
"פיפת' הרמוני " מהאמריקאי הגיעו לגמר ודי מצליחות היום בתעשייה.

NP16

New member
הפרק

הבוגרים - מאוריציו די איכזב אותי לא ראיתי בו משהו , דניאל לא הייתה צריכה ללכת אבל היא לא הפסד גדול , נטע רד נשמעת כמו ילדה קטנה ששרה, זה היה ביצוע יפה אם הייתי יודע שזה ילדת פסטיגל, אבל בטח לא לקבוצת הבוגרים. אבישחר ורוז מעולים ממש נהניתי מהם , מה שכן רוז תהיה חייבת למצוא שירים מתאימים יותר בשביל להגיע רחוק יותר בתכנית.

הבנות- מאוד אהבתי את מאיה והסתקרנתי לראות ולשמוע אותה, אבל היא איכזבה לחלוטין , לא אכפת לי מהאופי, מבחינת הביצוע היא לא הביאה את הסחורה ולמשל ענבל בן שטרית שסימנתי להדחה , הייתה פשוט מדהימה . אם זה בין עדן ומאיה אני מסכים שצריך לתת לעדן צ'אנס ואני מקווה שהיא כן תכנס לתכנית, יש לה את מה שצריך בשביל אפילו לזכות בתכנית הבחורה כוכבת והיא מצליחה לרגש אותי עם הקול שלה יש לה יכולות מטורפות.
לאולפנים היא באמת מושלמת, כחומר מסחרי לבחוץ היא הכי טובה ולכן כדאי לשמור עליה.

מלחיץ מה יהיה פעם הבאה, רואים את האחיות כרכוקלי בוכות אבל להערכתי, ובתקווה זה דמעות של שמחה אחרי שילחיצו אותן וישימו אותם בין 2 האחרונים עם הרבה הערות .

אורישקי

New member
אוף אני מאוכזב שמאיה הודחה

היא אישיות מאד מעניינת וצבעונית שהיה חסר.
אני לא מתלהב מעדן, היא חמודה בסה"כ אבל זמרת בינונית ותו לא.
תמר הולכת לנצח את העונה. אני בטוח. היא והכרקוקליות היכ מרשימות ממי שיש שם.

למעלה