טוב אז ככה(היום אני על משבצת הנון-קונפורמיסט)
ההופעה הטובה והמשכנעת של תוכנית 12 שייכת לדעתי למישהי הכי אנדררייטד בתוכנית וזו
ענבל בן שיטרית וואו בראוו על הביצוע בראוו על האינטליגציה בשירה שלה בראוו על שירה הכי פחות חובבנית מכל יתר המתמודדים בראוו עליה כזמרת. ואני לא ארגע עד שאני אשמע עוד כמה וכמה פעמים את הביצוע שלה מהתוכנית היום היא ממש עשתה לי חשק לשמוע את זה שוב ושוב לפחות כמה פעמים טובות כמו שהיא עשתה היום ובגדול וואו.
הזמרת הזאת שידרגה את עצמה חזק בעיני וחייבים חייבים להכניס אותה לתעשיה זותי תביא לנו שירים איכותיים ייחודים וברמה! שירים של מעבר להשתמש וזרוק. שירים עם הרבה x factor בתוכם.
האודישן שלה היה טוב אבל מה שלא גרם לי אז להתרשם יותר היתה אולי בחירת השיר או שהיא לחצה על הקול טיפונת יותר מדי בגבוהים אבל הערב היא היתה אלופה.
מתמודדים נוספים שמצאו חן בעיני
-מאוריציו סקליוני לא בגלל בחירת השיר בגלל הקול שלו הנעים
-אבישחר ג'קסון אולי אחרים לא כל כך התרשמו ממנו הערב, אבל אני דווקא די היה לי נעים הקול שלו בקטן זה עזר לי להבחין שהוא ניחן בקול די ערב
-ענבל ביבי גם שמעתי אותה היום עם פחות מניירות. מאודישן לאודישן היא מצליחה להקטין את המניירות. לא יודע אם ירצו אותה ב-x factor כי ככל שהיא מקטינה את המניירות היא נשמעת דומה לזמרות אחרות הן מבחינת המנעד והן מבחינת צבע הקול למרות שאי אפשר להגיד שזה לא נעים. מה עוד שלפורטיס יש אלרגיה למשובטים
-נטע רד הצליחה להפתיע אותי עם הביצוע הכי טוב ששמעתי ממנה היתה מאוד נעימה לאוזן גם ובעיקר בזכות שיר סנטימנטלי עם התחברות מצויינת לטקסט למרות שכל שלושת האחרים טובים ממנה היא הצליחה לקנות את מקומה לעבור את חלק א' של בית השופטים בזכות ולא בחסד ועדיין לא נראה שאפילו אם היא תביא שיר סנטימנטלי מרגש נוסף זה יספיק לה לעבור את חלק ב' של בית השופטים.
המודחות מאיה אמה(למרות צבע קול לא רע) ודניאל ביטון באמת היו הכי פחות טובות בבתי השופטים והודחו בצדק
בתוכנית הבאה של הבוגרים והבנות מיועדים להדחה:
בבוגרים נטע רד
בבנות(גם לפי רמזים עבים של פורטיס):תמר פרידמן או ענבל ביבי