הקטגוריה שהשועל הכי מחכה לה הערב

LiRs Lullaby

New member
לא, הבנתי אותך

הצורה של הראש שלו, יחד עם המשקפיים... חסר רק שהוא יתחיל ללבוש את השריון ויצעק קוואבנגה!!!!

juspan

New member
ויזואלית אכן מזכיר עם הראש הקרח הזה

אבל במה צדקתי לגבי הבוגרים? האמת שלא היו כאן 2 שיושבות על אותה משבצת, ושירי תכלס עשתה בחירה פחות צפויה מבחינתה באופן אישי - כלומר אם היה משהו כרגע בנבחרת שלה שהוא איכשהו מהסוג שלה עצמה (נגיד, מין סוג של דיוות פופ כזו בפונטציה) זו היתה דניאל. במקום זה היא בחרה בבחורה מהז'אנר הכי לא מימוני בעליל - המיוחדת הנוגה על הקלידים. (אולי כי אבישחר מספק לה את המשבצת הזו
)

כן, אבישחר ורוז

רוז כי היא הווקאליסטית, אבישחר הוא הפרפורמר הרית'ם אנד פופ שלה (לא שהתלהבתי ממנו עד כה, אבל הם נשפכים ממנו).
בפרט שאני יודעת שהולך להיות עוד ניפוי זה נראה כמו בחירה מאוד מושכלת, הזמן של נטע בתוכנית שאול, אם רוז, אבישחר או מאוריציו לא יפשלו קשות, אז נטע רק דחתה את קיצה בתוכנית. בעצם, רוז נראית לי בטוחה לחיות וגם אבישחר, אחרי שדניאל לא בעסק.

juspan

New member
כ"כ טפשי ומיותר הניפוי הדרמטי הנוסף

כמו שכתבתי בתכנית שעברה - הרי מן הסתםהם אמורים להעיף ממילא את זה שנשאר להתלבטות האחרונה, אלא אם כרגיל בריאליטי הכל עבודה בעיניים, ועדן בכלל היא מס' 1 בשביל פורטיס (ולא רק בשביל מאור כהן
) וכל ההתלבטויות האחרונות היו חרטא.
בתכנית האמריקאית עולים 4 אקטים מכל קטגוריה, ובאמת שאני לא מבינה את הצורף בקיצוץ הזה בהפקה הישראלית.

לגמרי מיותר ומעצבן

פורטיס מאוד מחבב את עדן, זה ניכר, לא יודעת אם היא המס' 1 שלו ואם יש לו מספר אחת כרגע.
קצת לא הוגן שנתנו לה מסר בבקבוק, כלומר, זה סבבה לחזק לה את המורל, אבל מה עם האחרות? זה לא לעיניין שהן ירגישו שיש פייבוריטית.

Bar Ben David

New member
ההדחות

יש מאיה עפה לא סבלתי אותה מהאודישן הראשון.
דניאל? למה???!!!! היא כל כך טובה ונותנת הופעה שתבוא בעונה הבאה גם יש לה פוטנציאל להיות זמרת פופ אמיתית.

עוד הדחה זה אומר שזה לא כמו בגרסה האמריקאית וחבל, אהבתי את זה שיכולנו לראות, לפחות בעונה הראשונה, איך השופטים מדריכים מעבירים ביקורת ואז בעצמם מדיכים מהנבחרת שלהם ואז מתחילה התחרות האמיתית.

אני מקווה שהנבחרות יהיו

בנות
עדן בן זקן
ענבל ויוי
תמר פרידמן
ענבל בן שטרית טובה אבל קשה לראות אותה בלייפ

בנים
בן גולן
אורי שכיב
ליאב אזרן

בוגרים
רוז
אבישחר
מאוריציו שאין שום סיבה להעביר מבחינתיף אבל שירי בטח תעדיף אותו על נטע רד שהיא לא סובלת.

להקות
אני מושג איך לסדר את הקטגוריה הזאת יש לשירי מזל שהיא לא קיבלה אותה, עברי צריך להוכיח והאמת שעד עכשיו הוא לא הוכיל את עצמו כמו פורטיס למשל.

העוזרים
אני מקווה שמאור יבוא להופיע בלייפ הוא כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יזהר אשדות והמשפט שלו עדיף להיות יועץ - גדול וצודק החלטה קשה הייתה לשירי והיא עשתה טעות נקווה שהיא תכפר עליה ותשלח את מאוריציו הבייתה

הראל סקעת וג'וני לא השאירו עליי שום רושם בתור יועצים איזה מזל שיועצים מתחלפים, לפחות אם ההפה תהיה זהה לאמריקאית.

danlevin1

New member
מאוריציו מעולה ,אבישחר חלש

למאוריציו קול נהדר ואישיות כובשת בעוד לאבישר יש אישיות כובשת אבל אין קול גדול וזה ההבדל ביניהם
ולכן מאוריציו חייב להיות בנבחרת עוד לפני אבישחר
אבל נטע תודח בשלב הבא בכל מקרה

בבנות זה צריך להיות - תמר פרידמן וענבל ביבי וענבל בן שטרית

בבנים - בן גולן , אורי שכיב וליאב עזרן (אבל יש לי הרגשה שהוא ישים את טווסי במקומו)

ובלהקות - חשש גדול שאגמי יודחו ואז פיוז'ן , כרקוקלי ומיראז' יגיעו לליב וזה יהיה טעות

אני מאד מאוכזבת מהניפוי של היום

לגבי הבנות : כל החמש היו טובות מאד.אבל רציתי מאד לראות את מאיה בהופעות חיות. היא לגמרי בנויה לבמה וצפיתי כמה וכמה פעמים באודישנים שלה.
יש בה משהו ממגנט בקול - כן. גם הקול הצרוד. ולומר שהיא עם אובר בטחון זה לא לראות כמה אלו הגנות שהיא בנתה לעצמה. ראיתי את זה כל התכנית וגם בדברים שהיא אמרה בסוף הפרק. אני מאד מקווה שעוד נשמע עליה.
היא בטח יותר טובה מעדן (שגם אותה אהבתי באודישנים).

לגבי הבוגרים : דניאל הרבה הרבה הרבה יותר טובה ומעניינת מנטע. לא נראה לי שנטע יכולה להחזיק הופעה מעניינת על במה. דניאל בנויה לזה.
בקיצור : פחות מעניין לי עכשיו. מאיה ודניאל היו השתיים שענינו אותי. חבל.

אני לא אהבתי את מאיה

והיא הרסה לי את השיר שאני הכי אוהבת בעיבוד מוזר שהיה לי קשה להתחבר אליו. מההתחלה הביטחון שלה לא היה במקום. מהאודישן איך שהיא ירדה על השופטים ואחר-כך עם הצרידות הזו במחנה אימונים שקצת דפקה את המתמודדים האחרים. בקיצור, לא לרוחי, ואני שמחה שהיא הלכה.

דניאל מצד שני, מאוד התאכזבתי שלא המשיכה. אם הייתי מאמינה בתיאוריות קונספרציה למינהם הייתי אומרת שסיפורה הנוגע ללב על אימא שלה הוא זה שגרם לה להמשיך הלאה.

אבל, אני באמת חושבת שהשיר שהיא בחרה היה יותר טוב, ודניאל הייתה צריכה לבחור שיר קצבי ולרקוד. אולי זה היה מעביר אותה שלב.
בכל מקרה התאכזבתי שבחרה בנטע ולא בדניאל...

שאר המתמודדים:

אבישחר מאוד אוהבת לשמוע אותו שר. הוא באמת מאוד כריזמטי
גם רוז מדהימה עם יכולות ווקאליות גדולות.
מאורציו - לא אוהבת את הפרצופים שלו כשהוא שר, אבל גוון הקול המחוספס יכול להביא אותו הלאה בתחרות
נטע - באמת ריגשה היום. אבל לא חושבת שיש לה מה שצריך להופעות החיות

לגבי הבנות:
תמר- משעממת רצח. ילדה, וצריכה עוד להשתפשף ולהתבגר כדי להצליח. ממש חיכיתי שכבר תסיים לשיר
עדן- כל-כך התרגשה ששכחה את המילים, אבל מהמעט ששרה יש פוטינציאל, אבלח לא חושבת שתמשיך לשלב ההופעות החיות
ענבל בן שטרית - מדהימה. מעניין איך תהיה עם מוזיקה קצבית
ענבל ביבי- שרה מדהים עם מראה מיוחד

למעלה