הקליפ "אין לך מקום" - תגובות לכאן
.

AvtipuS

New member
קליפ ענק

יאללה בואו נצטט את טיטי [אפשר לקרוא לזה "צטטיטי"-צטט טיטי] מה היא חושבת\אומרת בתמונה הזאת שבצד. שלי: "נראה לי ירדו לי המים" "טיטי ממורמרת"-התשובה ל"תום ממורמר" טיטי לתום שנוהג: "אמרתי לך לבקש מסלקום גם GPS,איך נגיע שוב ללהבות חביבה?" "אני לא פלקט." "יאללה סלקום האלה עד שהם מוציאים את ה N95" [טוב זה מירמור אישי שלי.
] "לא הבנתי,מי כותב תודה על ההוספה במיי ספייס?" "למה אין לנו הונדה סיוויק היברידית כמו של אביב גפן?" וסתם מערכון שהקליפ הזכיר לי: -"אתה רואה אותי?" -"אף אחד לא רואה אותך" -"כי הסמים מחקו אותי" *סטיגידיש*

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יואו. זה ממש הצחיק אותי.../images/Emo6.gif

יאבאלולו ../images/Emo99.gif!!!

באמת שרואים שהם ממש השקיעו בקליפ. אהבתי בטירוף את החיוך הביישני של תום, והצעקה של טיטי ושיברת החלון. וואו. שיחקו אותה.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifפיייייייי

מסוג הדברים שתענוג לראות כשבאים להפסקה מהמחנ"ק. אני לא יודעת מה איתכם, אני נהניתי. מצולם מדהים, ערוך בצורה פשוט פנטסטית. כן יירבו קליפים כאלה של היהודים ובמוזיקה הישראלית בכלל.
פשוט מדהים.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifיו. כרגע הבנתי משהו.....

לצופפניקים- נכון זה מזכיר את הצ'זבט הזה על האיש שנוסע בכביש גשום ורואה אישה פצועה בצד הדרך שצועקת שהילדים שלה במכונית ושהייתה תאונה, וכשהוא מזעיק עזרה הוא מגלה שהאישה שצעקה לעזרה היא ההרוגה במושב הקדמי? או שאולי לא

אתם כבר במחנ"ק?

שיט! רצינו לצאת לחלוץ של הנהגת חיפה, כל הגרעין... איזה באסה! [שנה הבאה אולי, וחנוכה דרום בטוח...]

Tom 7

New member
מושקע מאוד.. וממש יפה..

אהבתי איך שזה נראה.. אבל לא ממש הבנתי את הפואנטה כאילו הבנתי את הקטע שזה חוזר על עצמו וכל פעם טיטי משתגעת יותר חח אבל לא יודע.. זה קצת הרס.. אבל הקליפ איך שהוא נראה זה ממש רמה אחרת לגמרי.. אגב טיטי נראית שם מדהים!!! לא?

למעלה