הקליפ "אין לך מקום" - תגובות לכאן
.

איתן..

מה העצבים? בוא נגיד שאין רעיון מאחורי הקליפ (שזה לא סביר)... ביג דיל! מה קרה!? מאכזב קצת.. סבבה.. אבל למה להתעצבן?!

שחוררר

New member
לא עצבני על זה

עצבני על איך שהוא בא. כולו מנסה לתקל עם תגובות מפגרות, שגם הם לא עוזרות לו בחייאת ראבקום. שאני מדבר אני מדבר תכלס, לא אוהב שמנסים להתחכם איתי.

t o o s h a

New member
דיברתי על הקליפ ולא על הטקסט

יש פעמים שהמסר של הקליפ ושל השיר שונה. בנוגע למילים לצערי אתה צודק.

../images/Emo45.gif

ת'אמת שאחרי הכל אני (ובאמת לצערי) נוטה להסכים עם איתן. כן, פתאום שזה היהודים אני מסתכל על כל זוויות הראייה (טכניקה, רעיון, רגש) ועם כל הסלחנות הטבעית שקיימת בי כלפיי היהודים הפעם באמת שלא כ"כ הבנתי מה הם רצו : להפיק קליפ מצויין מבחינה טכנית (צילום,הפקה וכו'..) ולהגיד "הנה יש לנו קליפ ואפילו מושקע", או באמת לנסות ולהעביר בו משהו. אז כן, ישבנו כמה חבר'ה וניסינו לנתח את הרעיון שמאחורי הקליפ וגם אם הגענו לתובנות כלשהן לצערי אותי באופן אישי זה לא ריגש ולא עשה כלום (שלא נגיד "שעמם"). ומי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא אנטי וממש לא בא לחפש את הפאקים, אבל אין מה לעשות, לדעתי האישית הקליפ הזה פשוט משעמם. (ולקח לי הרבה זמן לגבש דעה החלטית לגביו). לא הבנתי את הרעיון, לא הצלחתי לקשר בין טקסט לתמונה ובסופו של דבר השתעממתי. לא נורא, זה כולה קליפ, ויש עוד דיסק שלם לפנינו וזה באמת מה שחשוב. שבת שלום לכולם, עמרי.

mooshki

New member
הקונספציה ע"פ נעמושקונת לבית לנדאו:

לבחורונת אין מקום בסביבת הבחורצ'יק הנאה. דה? הוא נוסע לתומו ומופתע בכל פעם מחדש שהוא דורס אותה (כלומר, חוסם אותה, לא משאיר לה מקום) דה? הוא דורס אותה והיא ניצלת בכל פעם מחדש, עד שהיא נפצעת (כלומר זה קורה שוב ושוב עד שנמאס לה.) כשהיא נפצעת, היא גם נלחמת וצורחת באוטו, כלומר מנסה לברוח, לקבל את המקום שלה חזרה. כשהיא בורחת, הוא אומר "תסתכלי עליי, אתן לך את חיי רק שובי אליי" משהו כזה. היא ברחה, בשביל המקום שלה, אבל רק עכשיו הוא הבין שהוא דורס אותה שוב ושוב ולא משאיר לה מקום. דה? נראה לי ש-דה. אבל זה כנראה תלוי בפרשנות של השיר.

נשמת

New member
אז ככהההה;

גם אני כמו רבים מכם ציפיתי לרמה הרבה פחות טובה, ולעומתכם כששיערתי כי הבטן תופיע בקליפ... העניין היה נשמע לי מכוער. אז אני כן שמחה שלא ראו ת'בטן. הצילום היה ממש יפה, המשחק שלהם ממש אחלה. הפתיעו. וטיטי....... תגידו שיש לי בעיה במוח, אבל אהבתי לראות אותה משתגעת בסשן האחרון!!! אחלה אחלה אחלה של קליפ מעורר מחשבה, לא לגמרי ברור וזה היופי שבו. כל אחד והפרשנות שלו, תפסיקו לחפש קונספציה. אז למדת מילה חדשה, תשתמשו כשבאמת צריך! אהבתי את ניפוץ השימשה, אפילו הסצנה כולה עשתה לי רטוב בעיניים. ברכותי. קניתם אותי.

../images/Emo85.gifמה קשור למדתם מילה חדשה

את בעצמך אמרת הקליפ לא ברור את אהבת את זה מן הסתם, יהיו אנשים שלא יאהבו את החוסר קשר ואת זה שלא מובן כל כך מה הקשר בין הקליפ לשיר לא נראה לי שזה במקום לקפוץ ככה ולהגיד "אז למדתם מילה חדשה" קיצר חפרתי לאנורא

שחוררר

New member
לא חפרת.

אבל חבל להמשיך מה שהיא מתחילה... אם היא רוצה שתתנשא, את עזבי את זה בשקט- שתריב עם עצמה. שבוע טוב.

אבל למה אתם רבים על שטות כזאת?../images/Emo122.gif

מה זה משנה אם יש קונספציה או לא? זה כולה קליפ מזדיין! לא סרט ששולחים לפסטיבל קאן. ואפשר לחשוב שב90% מהקליפים יש קונספציה... יאללה שיעשו מה שבא להם ושיהיה להם לבריאות. ודווקא בקליפ הזה(בניגוד להזמן שלך למשל) יש קונספציה לדעתי. תקראו מה שנעמושקונת כתבה זה נשמע לי מאוד נכון. למרות ששוב כל אחד יכול לקחת את זה בדרך שלו עם המחשבה שלו. וגם אם אתם לא מוצאים את הקונספציה,אז מה,זאת להקת מוסיקה לא אלמודובר. בתכלס מה שחשוב שזה קליפ מגניב ושהיהודים נותנים בראש וזה הכל
לילה טוב :)

למעלה