הקליפ "אין לך מקום" - תגובות לכאן
.

שחוררר

New member
....

"אז מה,זאת להקת מוסיקה לא אלמודובר"- וואי, להגיד לך את האמת? אתה ממש ממש טועה. כל היופי במוזיקה (טובה כמובן) זה שיש לה תוכן, שהיא מעבירה מסר, שהיא מוסיפה, מגוונת, מאתגרת ומרחיבה לך כל דבר בחיים. "בתכלס מה שחשוב שזה קליפ מגניב ושהיהודים נותנים בראש וזה הכל"- זהו שלא, הקטע הוא שעד היום הם עשו משהו, כל מילה, כל צליל, כל ויברציה קטנה בכל שיר מעבירה משהו מסויים, משהו שגורם לך לאהוב את הלהקה. מוזיקה היא סם החיים, ולא סתם אומרים את זה. ההשפעה של מוזיקה על כל אחד ואחד מאיתנו היא כ"כ גדולה שזה פשוט לא ניתן לתיאור, אפשר להגיד שבמידה מסויימת היא אפילו שולטת בנו. תחשוב על זה :\

אתה לא חייב לקרוא...

ואם אתה קורא תחסוך ביקורת של "פלצני" לא היית רוצה שיגידו על דברים שאתה כותב שהם פלצניים לא? זה דיון וזכותו להגיד מה שהוא רוצה בלי שיגידו לו שזה פלצני(גם אם הוא בעצמו טוען שזה נשמע פלצני)

איזה ריבים אף אחד כאן לא רב

אנחנו דנים בנושא. וברגע שאתה כותב הודעה כמו "כן זה באמת נשמע פלצני" אז אתה מקרב את הדיון התרבותי לריב. כמו שאומר המשפט,"אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שתשתוק" לכתוב למישהו "זה נשמע פלצני" זאת סתם פרובוקציה זולה. אתה מחרחר ריבים ואחרי זה אומר לנו "יאוו איזה פורום של ריבים" נו באמת...

Tom 7

New member
חחחח

אמרתי את זה כי הוא אמר שזה נשמע פלצני... יאווווווווו

שחוררר

New member
...

לך תנקה את החלב מהשפתיים חמוד הגיע הזמן כבר שתעזוב את הפטמה של אמא.

אתה צודק,אין ספק שבמוסיקה יש עומק

במיוחד בשירים של היהודים שיש בהם הרבה עומק ותוכן ומסר. אבל אני חושב שיהיה נכון לעשות הפרדה בין המוסיקה שהיהודים עושים לבין הקליפים. כי וואלה יש גבול כמה אתה יכול לדרוש מבני אנוש,שיהיו עמוקים בטקסטים,שיהיו עמוקים בקליפים שהם עושים,שיהיו עמוקים כשהם מופיעים,שיהיו עמוקים כשהם מדברים ומתראיינים,תשמע זה לא קל. יש עליהם הרבה לחץ,הם בתור הלהקה שבאמת נוגעת בדברים הכואבים ביותר בחיי אדם צריכה לשמור על רצינות ועל עומק 90% מהזמן. מה שאני מנסה להגיד זה שלמרות שרובנו הגדול היה רוצה קליפ עמוק עם קונספציה ומסר ותוכן שישאיר אותנו עם פה פעור. לא תמיד זה מתאפשר. לפעמים סתם בא לך לעשות איזה קליפ חמוד בלי הרבה מחשבה(למשל הזמן שלך,או נגיד אלה שסתם רואים אותם מנגנים ואת הקהל משתולל) לפעמים אין זמן לעבוד כל כך הרבה על קליפ אחד. לפעמים זה או לבחור 3 קליפים קלילים ונחמדים או קליפ 1 סופר מושקע עם קונספציה ומסר והכל,ולא תמיד הבחירה קלה. בשורה התחתונה. אנחנו לא יודעים מה המניעים שמאחורי כל הבחירה של הקליפ ושל התוכן ושל הקונספציה. אנחנו יכולים רק לזרוק השערות. לכן אני לא חושב שיהיה נכון סתם לרדת על הלהקה ועל הקליפ הזה. לא בגלל שאני פנאט או משהו ומגן עליהם בכל הזדמנות. כי אני לא חושב שדין קליפ בלי קונספציה הוא דין שיר רע,או הופעה בלי חשק ואנרגיות,או מהלכים מסחריים כאלה ואחרים. כי שוב בשורה התחתונה,מה שבאמת חשוב זה המוסיקה שהם יוצרים,קליפ כזה או אחר לא ישנה את האהבה שלי ללהקה ולמוסיקה שלה במיל. ואם דיברת על מוסיקה ספציפית ולא על הקליפ אז אין כאן דיון כי גם אני חושב שכן צריך להיות במוסיקה תוכן אמיתי ועומק ומסר.

מממ ...

אין לי דעה נחרצת על הקליפ מעבר לזה שתמיד נחמד לראות אותם בעניינים ועושים משהו חדש
.

1Just Me1

New member
הכל קורה כל כך לאט איתם

למה לוקח להם 12 שנה להוציא קליפ נורמלי, ממה הם כל כך מתביישים או פוחדים? די! לא עברנו את תקופת ה"אף אחד לא שם עלינו"?שיתחילו להעז קצת יותר ולהוציא את החומרים שלהם ברצף, שיראו את עצמם ויפגינו נוכחות קצת יותר, הם כבר לא צריכים הוכחה לזה שהם טובים או לזה שיש מי שאוהב את המוזיקה שלהם. אז יאללה קדימה...אלבום חדש יוצא שיתחילו להפציץ! כל דבר לוקח להם כל כך הרבה זמן עד שזה מוציא את החשק. אפילו את הקליפ לשיר הוציאו רק אחרי חודשיים שהשיר יצא לרדיו.

Tom 7

New member
ברוב את צודקת..אבל..

ברוב את צודקת.. אבל לדעתי זה שלוקח להם כל דבר מלא זמן.. דווקא ממש לא מוציא את החשק.. להיפך.. ככל שמחכים יותר זמן ככה יותר נהנים.. ככה דעתי..

כה אבל לא כלכך הרבה

לפני 3 שנים כבר הייתה הופעת האנפלאגד שהם שרו שיר מהדיסק החדש... איפה הדיסק?... אחלה מחכים.. אבל זה באמת הרבה כבר =\

Tom 7

New member
נכון..

אני מהמעריצים הקטנים.. אני מחכה פחות זמן.. אז אולי בגלל זה זה לא נראה לי כל כך נורא.. אני מעריץ אותם שלוש שנים.. בערך..

למעלה