הקליפ יצאאאאאאאאאא!!!!

בבקשה :)

http://www.youtube.com/watch?v=jQqF217L9UE

MCbusted

New member
זה כל כךךךךךךךךךךךךךךך מהמם!!!!

איך התרגשתיי התחלתי לבכותתת !! אין ובכלל זה גם יום מיוחד בשבילי היום ועכשיו יש עוד סיבה למה הוא מיוחד.. ראיתי תקליפ כאילוווו וואוווו 3>3>

FFTL

New member
יאווווווו:]]] אחד היפים!!

ממשממש אהבתי..את הצילום, הכל. :)

הקליפ יצא רישמית היום

זוהי הכתובת הכי מעודכנת.. בה הקליפ ישאר קבוע. http://www.dailymotion.com/video/x47isz_30...ul-lie-of_music בנוסף.. אם תכנסו לabeautifullie.org יש שם גם את הקליפ

i am777

New member
איייזזהההה קליייפפפפ!!!!!

ואואואוואאואואואו!!! מממש יפיפההההה איזה מגניב....יאאלללההה.....איזה חתיכים הם.... D:

its only ma

New member
אמג Oם!!!!!

מזל טוב!!!!!D: ^^
סופסוף!!! הוא כזה יפה, עם כל הלבן הזה...
כל כך התרגשתי!!!!!!!!!! היה קטע שג'ארד הבהיל אותי ><, אבל אהבתי תקטע שהוא נופל... בקיצור, קליפ יפה!!
וגם אני חושבת שהשיר הבא יהיה R-EVOLVE.
יומנעים

DontWakeMeUp

New member
יאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

איזה קליפ מושלם
אבל...איפה מאט? למה הוא לא משתתף? ועוד משהו... ואוווו

my reflection

New member
טים........תהיה רשמי כבר../images/Emo99.gif

לא רוצים את מאט(סליחה זו דעתי
) רוצים את טימותי

chen krispin

New member
ואווווווווווווווווווווווווו

איזה קליפ מהמם!!!!!!~ אהבתי את הקטעים של ההילוך איטי.... במיוחד את הקטע ששנון נופל אחורה!! זה אחד הקליפים היפים!!@!! סופסוף הוא יצא.... חשבתי שבחיים הוא לא ייצא.. אחרי המון תאריכים מזוייפים הוא יצא בזמן שהכי לא ציפו שהוא ייצא.. אהה ועוד משהו הצלחתם לראות מה יש בפלאשים המהירים? אני ראיתי בית קברות
, רובה, 2 תמונות של כד"הא
ותמונה אחת מזעזעת של דג חתוך שרואים לו את המעיים
מישהי יודעת מה המשמעויות של התמונות האלו? או ראתה עוד תמונות כאלא?

SHAHARnavon

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!

גמאני ראיתי את זה...ואם תסתכלי למעלה גמאני שאלתי.. אם שמת לב לפני המעיים יש תמונה של רובה... אולי ואני שוב אומרת אולי....זה כאילו צייד של חיות וכל זה.... אין לי מושג..... ואם שמת לב שיש הבזקים שכתוב:כולנו אשמים"ו.."כבה את הטלויזיה וצא החוצה לנשום"משהו כזה... הבית קברות זה בטח הקטע הזה שבסופו של דבר אנחנו הורגים את עצמנו את יודעת...זיהום וכל זה פוגע בסוף בסוף גם בנו בני האדם... אני לא יודעת אם זאת הכוונה אבל זה מה שאני חושבת....

למעלה