הקפצה אמצע שבועית של נושא השבוע

הנושא השבועי : ../images/Emo77.gif ../images/Emo28.gif מתנות

וליגו אגב העבירה אותנו יפה לנושא בשאלתה היום... אז אני מרשה לעצמי ליזום כבר עכשיו כמה קטגוריות וכל קטגוריה תת שרשרת החלוקה רק לנוחות אם יש רעיונות לקטגוריות אחרות אז אני ממליץ על פתיחת תת שרשראות אחרות החלוקה שלי (ורואים זאת מטה) מתנות להולדת ילד מתנות ליום הולדת שנה - שנתיים מתנות לילדים יותר גדולים מתנה לבן/ת הזוג ליום הולדת מתנה ליום נישואין (טרמפ על הנושא הכללי) חול מועד שמח !!! ליאור

ליגו : ../images/Emo41.gif המלצה למתנה

ואם כבר אני פה בשעה נהדרת זו- מה כדאי לקנות לילד בן שנה ליום ההולדת? מדובר בבן של חברים טובים, אז התקציב בהתאם המלצות תתקבלנה בברכה מנסיונכן

ypog

New member
ספר מקסים

שהוא בעצם המפה האסטרולוגית של הילד/ה, אנחנו קיבלנו אותו מתנה לגיל שנה מאד נחמד ואפילו נכון (תכונות אופי) הוא עולה בסביבות ה-80 ש"ח לא כולל דמי משלוח אם אני לא טועה, אם יהיו מעוניינים אני אברר יותר פרטים.

בעיקר צ´קים../images/Emo13.gif בברית או בריתה

אבל אם במתנות עסקינן אז ממליצה על: המנשא בד של הורות טבעית או בסגנון מובייל או אוניברסיטה של טייני לאב מדף יפה ומצוייר תלושים לשילב או לטוייז אר אס אלבום גדול וריק בעבור "הרגעים הקטנים של..."

salpter

New member
העיקר שתצרפו את העיתון היומי, כיף

שיהיה לילד כאשר יגדל לעבודת שורשים.

ספרים וצעצועים זו הבחירה שלי

אני בד"כ לא מביאה צ´ק אלא אם כן אין לי רעיון אמיתי מה לקנות. בד"כ אני שוברת את הראש ומחפשת מתנה שתקלע באמת לצרכים ולרצונות של ההורים. לפעמים אני יודעת באופן ספציפי מה רוצים (חברים שלי רצו סטריליזטור חשמלי) אז אני קונה את זה. בקניית צעצוע אני מנסה לחשוב מה הייתי שמחה לקבל. אני אוהבת לקנות את המובייל הנייד של טייני לאב לסלקל (לדעתי הצעצוע מספר אחד שלהם!) ויש עוד כמה להיטים שאם אזכר בהם אז אוסיף. אני אוהבת גם לתת (ולקבל) ספרי ילדים טובים. לקבל חבילת ספרים שכזו המכילה בין השאר את הקלאסיקות הטובות והאהובות זה נהדר לטעמי

תראי- ברוב האירועים את לא יודעת

מה לקנות וגם אם כן- יש כפילויות. אני נאלצתי להחליף לא מעט דברים וזה היה תיק פלילי עם טל וכל המתנות בגודל על! צ´ק זה הכי בטוח ולא מעיד על חוסר יצירתיות. כמובן שהחסרון בצ´ק הוא שזה בד"כ יוצא יותר יקר.

אני נורא משתדלת להכיר את החברים שלי

וכן מתאמצת לקנות מתנה מתאימה שלא תהיה לה כפילות. זה לא עניין של פחד מחוסר יצירתיות אלא התענוג כשאתה מביא למישהו מתנה שהוא ממש אוהב ורוצה ושהצלחת (במאמת במאמץ רב של מחשבה) לקלוע לטעמו! אם באמת אין לי מושג מה להביא או שזה אנשים שבאמת יש להם הכל ולא עולה על דעתי משהו מיוחד אז באמת אני נאלצת להביא צ´ק... ואגב, אני אישית גם כן אוהבת מאוד מאוד לקבל מתנות ובד"כ זה אפילו מוכיח את עצמו. אני אוהבת לראות דרך המתנות למה אנשים התכוונו וחשבו ואפילו כשאני מקבלת מתנה לא מוצלחת או שכבר יש לי אני משתדלת להחליף אותה במשהו מאותו הכוון שהתכוון הנותן. כשחברים של ההורים שלי שאלו את אמא שלי אם להביא לי משהו או כסף להולדתו של תומר ביקשתי מתנה ולא כסף! הם אנשים מיוחדים ותמיד קונים מתנות מיוחדות שאני אוהבת. הם הביאו לנו (בין השאר) מובייל עץ מיוחד ומקסים (שמעולם לא ראיתי או מצאתי דומה לו) שהיה מורכב מעל השידה של תומר והיה אחד הדברים שתומר וההורים שלו הכי אהבו!!! מה לעשות, אני רומנטית ואולי קצת לא פרקטית בנושא המתנות אבל כזו אני...
ואגב, בד"כ יוצא לי שהמתנה יותר יקרה ממה שתכננתי לתת בצ´ק

אם לא יודעים על משהו ספציפי שלו

זקוקים או משהו אותו ההורים רוצים (כן, לא להתבייש ולשאול) - אני תמיד בעד צ´ק או תלושים של אחת הרשתות (שילב, רבקט וכד´).

ריניני

New member
אפשר גם?

שלום! בדרך כלל מסתובבת בפורומים אחרים, אבל באתי לחפש פרטים על המפגש היום (כי הזמינו גם אותנו, מ"הורים בטיפולי פוריות") וראיתי את השרשור הזה, ולא יכולה להתאפק: מתנה נהדרת אחת לפצפונים היא ערסל. יש כאלו שטובים עד גיל שנה, עם סטנד מיוחד, אבל עדיף אחד גדול יותר - לנו יש כזה שבתוכו מין רצועות שסוגרות את הקטנטנים, ככה שממש בטיחותי. כשגדלים יותר אפשר לוותר על הרצועות. הערסל משמש את שירקי מגיל חודש ועד עכשיו (שנתיים וארבעה) במנוחות צהריים. לפי כל חוקי הריפוי בעיסוק ההוליסטי והפלדנקרייז לקטנטנים והיוגה לגמדים וכו´ זה הכי בריא בעולם. ועוד מתנה שווה: אוסף של איזה 5-10 (תלוי בתקציב) ספרי ילדים קלאסיים (פלוטו, בוא אלי פרפר נחמד, ויהי ערב, ניסע אל השדה וכל מיני כאלו). כייף לתת וכייף לקבל. ולהתראות..

noh1

New member
איפה קונים ערסל כזה?

אמא שלי(מרפאה בעיסוק) כבר מנדהדת לי 4 חודשים כמעט שהיא רוצה לקנות לירדן ערסל מתנה

ריניני

New member
שלנו נקנה

ב"אמזונס". יש להם אתר כאן וגם סניף בדיזנגוף סנטר ואולי בעוד מקומות.

../images/Emo18.gifבשורה עצובה לאוהבי הערסלים

כתבתי מייל לחנות המצויינת באתר עם מספר שאלות ולצערי קיבלתי מהם תשובה כרגע כי הערסל שהתעניינתי בו (ערסל קואלה לתינוקות) אזל ובכל מקרה החנות בת"א נסגרה ותפתח חנות חדשה רק במרץ 2003. אוף, כל-כך מצא חן בעיני... חבל

ריטה1

New member
תנו לי לנסות לבדוק את נושא הערסלים

פתחנו לפני חודש חנות של דברים מהמזרח וחלק מהסחורות אצלנו הם ערסלים, אני אשאל את השותף שאחראי על הרכישות מאיפה הוא משיג את הערסלים ואתעניין אם יש להם ערסל לתינוקות. חוץ מזה שבדרך חנות לאיבזור רכב שטח שתפתח בקרוב, יכול להיות שגם כאן יהיה איזה קשר לערסלים.

למעלה