הקפצה אמצע שבועית של נושא השבוע

noh1

New member
מערכת תופים...

טוב בעלי פשוט חלם על מערכת כל חיו, אז לפני 3 שנים קניתי לו מערכת, ומאז הכי פשוט בעולם, לקנות עוד מצילה,תוף... אבל למי שלא חולם על תופים- מסאז, ספר,דיסק, משחק מחשב

אז אחרי כל מיני

מתנות שגרתיות (ארנק, חולצה וכו´..) בחיי שכבר לא ידעתי מה לחדש.. יום הנישואין שלנו ויום ההולדת של אהובי חלים באותו שבוע. החלטתי שאנחנו הולכים להתפנק ויהיה מה.. גם אחרי הריון שלם בו לא מקבלים פינוקים, לידה, תינוק משגע וכל החבילה וזמן לעצמנו צריך למצוא - זו היתה הזדמנות נהדרת! אחוזת זמארין בזכרון יעקב. מספקת טיפולים שונים, תלוי מה רוצים, ארוחות בוקר/צהריים, חדר ליום/ לילה, הכל תלוי בבחירה שלכם. אנחנו עם תינוק יונק כך שלקחנו יום מהבוקר עד הצהריים של אמבטיות שמנים, מסז´ים וקינחנו בארוחת צהריים.. נחמד לאללה והמחיר די השתווה לארוחה במסעדה טובה. אני ממליצה לגיוון...

שרהודיה

New member
רגע.. לא הזכרתם את הפתקים :-O

אני חושבת לאמץ את הרעיון הזה השנה
הרעיון הוא לתת לבן/בת הזוג מספר פתקים בהם יש כל מיני צ´ופרים עבורו שהוא יכול לנצלם במהלך השנה
למשל: הכנת כוס קפה/תה. עשיית דברים שמעצבנים את בן/בת הזוג במקומו
ועוד היד נטויה

שני הסקטורים האחרונים חיוניים וחמים

עכשיו...השבוע יש לנו יום נישואים (12) ובשבוע הבא יש לי יומולדת...

שושי @:-)

New member
הייתי מוסיפה

מתנה ליולדת בבית החולים. |סהדגש| זה דבר שתמיד אני שוברת את הראש בשבילו למי להביא מתנה? ליולדת? לרך הנולד? או לשניהם??????? שושי

יום נישואין- ה צ י ל ו!!

לא כל כך התייחסנו לזה בשרשור המתנות, אז אני מבקשת רשות לפתוח שרשור עצמאי... ביום רביעי הקרוב אנחנו נשואים 12 שנה. מה אני עושה לרמי? השנה זה צריך להיות משהו שלא כרוך ביציאה ממושכת ועדיף בין כותלי הבית. משהו מקורי ושלא נורא אם זה יוזמן מהיום או מחר ליום רביעי... יש משהו?

ריטה1

New member
אורחת גורמה מוזמנת

חברה שלי הזמינה כזה ליום נישואים וזה היה נפלא. שף שמגיע הביתה ומכין ארוחת גורמה זוגית והכי חשוב גם מנקה אחריו. לא יכולה לעזור לך בלמצוא אחד כזה (גם אם זה ההוא מהאזור שלנו זה ייקח לי כמה ימים)אבל עם קצת יצירתיות אני בטוחה שתמצאי

ריטה1

New member
לא בהכרח

נדמה לי שזה עלה לה בסביבות 200 ש"ח לזוג (אבל זה אצלנו בסוף העולם שמאלה).קשה לי לברר איתה כי זו חברה מה שנקרה מצד שלישי שאפילו את הטלפון שלה אין לי

רומי^^

New member
היה בתכנית של גיא פינס לא מזמן,

בשידור חוזר, והם שפים באמת מקצועיים שלא ממש עולים הרבה (בעיקר זה עם האוכל האיטלקי, שגם מנקה בסוף
) נראה מש´ו מש´ו. תנסי למצוא את האתר באינטרנט (אם את לא מצליחה תסתכלי הערב בערוץ 3 - בסוף התכנית יש את הכתובת) או שתתקשרי אליהם. ,,,חבל שאני לא מאיזור המרכז,,,

הרמוניה

New member
התפרסם היום ב"הארץ"

על שפים שמבשלים בבית. בינהם מצאתי את טליה ממושב עולש שמכינה אוכל גם בסלסלות פיקניק יפות ישר הביתה או לכל אתר בחיק הטבע שתבחרו לכם. הטלפון הרשום שם 1-800-35-35--95 או053-420046 בתיאבון הרמוניה

טילי2

New member
לא ליום נישואין אלא ליום הולדתי../images/Emo9.gif

שיחול ביום שישי כ"א תשרי. ישועתי הזמין עבורי יום בספא של מלון הייאט כולל מסאז´ ופינוקים של סאונה מניקיור בריכת שחיה וכ´. הוא והבנים יצטרפו לארוחת צהרים. אני חושבת שזה רעיון אדיר. מצפה לזה בכליון עינים.

אני יודע מה אנחנו לא רצינו....

רק לא שוקולדים ולא משנה באיזה צבע טעם וגודל זה גג משמש בלכבד את אלו שיגיעו אחרי המבקר הנוכחי... אבל למה להיות שליליים ? אולי ספר קטן של קריקטורות או בדיחות ? כזה שלא צריך להתעמק בו יתר על המידה אולי דיסק חביב של נעימות שקטות, הרי הרבה מגיעים עם רדיו דיסק או דיסק נייד אחר פרח שך תשומת לב עם הקדשה משעשעת

מתנות ליולדת ../images/Emo77.gif

אני קיבלתי סט פיזמה לבית חולים שהיה ממש שימושי בחופשת לידה מתנה מעולה לדעתי - לא חייב להיות משהו לישון בו אבל משהו נוח להסתובב בו בבית בחודשים הראשונים - אם זה חורף אז אולי נעלי בית כיפיות -עוד דבר שתמיד אני אוהבת לקבל זה פינוקים לאמבטיה , קרם גוף ודברים שאפשר להתפנק איתם קצת בזמן החופשי ..( זה יכול להספיק להרבה זמן עם כמות הזמן החופשי שיש.. ועוד מתנה שווה ביותר שקיבלתי לבית חולים היתה סט מגבות אחת עם השם שלי ואחת יותר קטנה עם השם העוברי ( הכינוי שהשתמשנו בו בהריון) של תומר ( בצבעים הפוכים ) רעיון מדליק לדעתי ורעיון אחרון " ספר ההנקה " לא זוכרת איך קוראים לסופרת אבל היה בהחלט שימושי

מתנה ליולדת הטרייה פלוס

אני אוהבת להביא מתנה גם לעולל וגם לאמא. אני גם מתנגדת לעניין השוקולדים והפרחים כי פשוט מהר מאוד אין איפה לשים אותם והם סתם מצטברים. ליולדת אני אוהבת להביא מתנות פרקטיות ומפנקות מה שאומר פינוקי אמבט, קרם עיסוי אחרי לידה וכד´ וכמובן אוכל! אין כמו אוכל ביתי טוב בזמן האישפוז במחלקה וגם במלונית של תה"ש. אני מביאה סלט פירות, עוגיות שאפיתי בצורת פרחים ולבבות, מיץ שזיפים ליולדות בקייסרי ויש עוד רעיונות רבים. חוץ מזה, מתנה ראשונית קטנה לעולל שנקנית בשילב. אני אישית אהבתי את הבובות הקטנות והרכות הללו בתור בובה ראשונה שתלווה את העולל עוד מהעריסה בבית החולים.

מצטרפת לשוקולדים ולפרחים../images/Emo31.gif

אני קיבלתי במתנה מסאג´... אני גם חושבת שצריך לפנק את היולדת - אני אוהבת לתת מוצרים של סבון של פעם.

למעלה