הקפצה אמצע שבועית של נושא השבוע

פרחים זה סיוט! שוקולד לא

את כל הפרחים חילקנו- זה סתם בלגןשתופס מקום ויש בתי חולים שבכלל אסור להשאיר פרחים בחדר בלילה. אבל שוקולד זה דווקא נחמד- הביאו לי קופסה עם שוקולדים מעולים, שקצת נהניתי מזה בעצמי והרוב נזללו ע"י המבקרים.

yaelhul

New member
המתנה הכי מוצלחת שאני קיבלתי

בביה"ח אחרי שילדתי היתה שקית ענקית עם כל סוגי הפירות היבשים. בזה לא כיבדנו אף אורח שהגיע לבקר אלא רק אני והאיש זללנו אותם בין נסיעה לפגיה לבין שעות מנוחה בביה"ח. מתנה שימושית, מפנקת, טעימה, ונותנת אנרגיה שחסרה מאד בשלב הזה... מתנה מוצלחת נוספת היתה חלוק נעים ויפה שאותו יכולתי לשים עלי בשניה כשהגיעו אורחים במקום להיחשף לעין כל באופנת ביה"ח (חלוקים ורודים מהממים). יעל

../images/Emo41.gif תת נושא- חגיגות יומולדת ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

אוטוטו הילדים שלנו בני שנה וחלק כבר חגגו שנה או חוגגים ממש בימים אלו, אז מה אתם מתכוונים לעשות ביום הולדתם הראשון (או מה עשיתם?) ואילו רעיונות יש לכם בנושא זה? בא לי לחגוג להדר (לא עשינו אירוע שהוא נולד) ואין לי רעיונות, מה עוד שהוא נולד בחורף ןאי אפשר על הגג....

אצלינו יש עוד הרבה זמן

אבל אני מתכוונת לאסוף חברים עם ילדים, להוציא משחקים שמתאימים לגיל שלהם ולעשות שמח. שיר נהנית מחברת ילדים כבר עכשיו אז בגיל שנה בטח היא תהנה יותר. הימולדת של שיר באביב ואי אפשר לדעת מה יהיה מזג האויר אז אולי זה יהיה בבית ואולי בגינה על הדשא.

ligo

New member
אביב? נדמה לי שדני רופ יגיד שהאביב

מתחיל רישמית רק במרץ. בזכרון זה בפבואר?

חן123

New member
התחביב המוזר של הרופא שלי הוא

נחשים, אז קנמינו לו ספר "שווה" על נחשים (הזמנו במיוחד) והייתה התלהבות גדולה. חוץ מיזה תמיד צרף פתק החלפה בחנות מוכרת, כך שאם זה לא מוצא חן בעניו הוא יכול הלחליף. אנחנו באופן מכוון לא נתנו לו תמונה כי לא רציתי שהתמונה של אור תהייה תלויה שם בחוץ.

פותחת שרשור נפרד (ליאור לטיפולך)

ספרים איזה ספרים לאיזה גיל? מהן ההצלחות הגדולות בבית? מה לא לקנות בשום אופן?

ואני אתחיל

אנחנו ממש התחלנו לא מזמן את עניין הקראת הסיפורים, בעיקר לפני השינה, אבל גם במשך היום. קנינו קצת קלאסיקות (כאלה שאנחנו גדלנו עליהם וגורמים לעיניים שלנו להצטעף) - איה פלוטו (האחד והיחיד - אין שני לו!), ניסע אל השדה, מעשה בחמישה בלונים, בייגלה (למרות שהם עוד קצת קטנים לזה). וגם כמה חדשים כמו "הצבע הכי יפה" של פאול קור. אבל השוס הכי גדול הוא הספר שאחותי קנתה לי ליום ההולדת לפני שנתיים - לבד על המרבד. יריב מספר את זה ועושה קולות לכל חיה. עומר כבר מבקש באופן ספציפי את הסיפור הזה שוב ושוב ושוב (ושוב).

גם אצלנו לבד על המרבד מנצח בגדול

אפילו שאבא של תומר אומר שזה ספר סוציומטי להחריד.. אני נעזרתי ברשימות הספרים המומלצים באתר לול מה שתומר אוהב בינתיים ( האמת שהכי הוא אוהב ספרי קרטון עם תמונות של חיות) ברכבת יושבת ארנבת איה פלוטו מיץ פטל איך עושה סבא לילה טוב ירח מעשה בחמישה בלונים הזחל הרעב הלו הלו אבא תירס חם לפעמים של פאור קור אצל חברים ראיתי שהוא מתלהב מהספרונים של מיריק שניר שיר בגודל גמד - נפילה כל שאר הקלסיקות מחכות על המדף ( בייגלה , הבית של יעל , הביצה שהתחפשה הטרקטור בארגז החול , כספיון , שמוליקיפוד ..)

סה"כ אמרתן את העיקריים אצלנו

אני רק אוסיף את "בוקר בהיר אחד", "הפיל שרצה להיות הכי", "קטכחול וקטצהוב" ו"ספר העין" של דר´ סוס. בעבר כשהיה קטן הוא הכי אהב את "לבד על המרבד" ואת "ברכבת יושבת ארנבת". אח"כ הוא אהב את "איה פלוטו", "בוא אלי פרפר נחמד", ספר ההמשך "ניסע אל השדה", את "מעשה בחמישה בלונים" ואת "בוקר בהיר אחד" היום הוא הכי אוהב את "הלו הלו אבא", "קטכחול וקטצהוב", "הצבע הכי יפה בעולם", "הפיל שרצה להיות הכי" וזה מה שזכור לי כרגע. הוא יודעת את כל ספריו בעל-פה ובכלל אוהב ספרים בטירוף אמיתי! אני מקריאה לו ספרים מגיל חודש! אם אזכר בעוד ספרים אוסיף בהמשך!

נירית1

New member
הספרים שלנו - לא ממש מסודרים לפי

גיל אבל עם קצת סדר כרונולוגי: איפה פינוקי פינוקי נוגע ומרגיש בשמי ערב כחולים איך עושה סבא את זה! אליעזר והגזר ברכבת יושבת ארנבת (אחד הספרים האהובים ביותר!) איה פלוטו מעשה בחמישה בלונים הזחל הרעב הלו הלו אבא תירס חם לפעמים בגן החיות -פאול קור שמוליקיפוד כספיון (כל הסדרה) מייסי העכברה מיץ פטל הבית של יעל קט כחול וקט צהוב שאול הטרקטור הקנגרו הכחול של מיה הצב של אורן לטייל יצא ערן הכבש- ה16 הכוכבים הם הילדים של הירח(יונתן גפן) הטרקטור בארגז החול הקטר הכחול שיכול(ספר מעולה) איתמר מטייל על הקירות איתמר צייד החלומות דירה להשכיר הכינה נחמה המלך צבצב וזו רק רשימה חלקית שמתאימה מגיל אפס עש שלוש - לנו יש מנהג להחליף ספר בספריה הציבורית ועם אנחנו רואים שהוא מוצלח ושווה להיות בבית רוכשים אותו, כך אני מקטינה את כמות הספרים ששוכבים סתם

למעלה