הקפצה אמצע שבועית של נושא השבוע

גם אני אהבתי לקבל מתנות ולא רק כסף

כל דבר שנקנה בשילב או טויס אר אס שימח אותי, כי יכולתי להחליף ואלה חנויות שאני קונה בהן בכל מקרה. המוצרים המובילים שבעיני יכולים להוות מתנה נהדרת ללידה:
המובייל של טייני לאב למיטה (קיבלנו שלושה כאלה - החזרנו אחד) נהדר כמובן. יובל עדיין משתמש בו.
האוניברסיטה של טייני לאב.
נדנדה חשמלית. שלנו נקנתה ב-MOTHERCARE ז"ל ושימשה אותנו נהדר.
מובייל לסלקל. שלנו היה של טייני לאב, אבל ראיתי גם מוביל נהדר של לאמאז.
מראה ראשונה עם מעמד של לאמאז.
הקובייה עם הידיות של לאמאז. אצלנו זו הצלחה אדירה, כמעט מהלידה ועד היום. בהתחלה הראינו להם את הציורים ובהמשך זה הפך להיות הצעצוע האהוב על יובל. גם עכשיו הם עדיין שמחים להיזכר ולהתעסק בה.
מגדל טבעות מנגן ומאיר של פישר פרייס. זה צעצוע נהדר גם לקטנטנים בגלל שהצבעים, המוזיקה והאורות מעודדים להרים את הראש בשכיבה על הבטן. כמובן שיש גם מתנות ספציפיות שמתאימות ליולדת. אנחנו נורא שמחנו לקבל את הסטריליזטור החשמלי של אוונט. מהצד השני, אפשר לשמח אם מניקה עם משאבה טובה של מדלה. לא לקנות בגדים! לכל אחת יש טעם אחר, שלא לדבר על גודל התינוק שמשתנה כמעט כל לילה. אני החלפתי כמעט את כל הבגדים שקנו לי, ודברים שלא יכולתי להחליף, מסרתי וחבל.

אני העדפתי לקבל כסף, ואני מאוד

משתדלת להביא כסף גם כן. אח"כ הולכים וקונים מה שרוצים. אם זה מישהו שיותר חשוב לי, אני מביאה תלושים.

שרהודיה

New member
יש פעמים שאני אוהבת לתת מתנה

אז ככה: משחק/פעלולון ששווה 120 ש"ח לפחות.. (אם לא יותר) וכן בגדים שווים וטובים (בעיקר מחו"ל..) כשאני משתדלת לקנות תמיד מידה של גיל חצי שנה בערך. כדי שהם יהנו מהבגד
(אמא שלי למשל השתדלה לקנות מידות של גיל שנה וחצי+ בטענה.. כי שוכחים את הגיל הזה
ואז כשמגיעים לגיל הזה כיף לגלות בארון שיש בגד חדש.. אני בדעה שעד גיל שנה וחצי ההורים לרוב מסתדרים..)

ypog

New member
../images/Emo77.gifאז ככה....

בימבה לגיל שנה או תלת אופן לגיל שנתיים. ארגז חול (יש עם מכסה) להיט אצלנו. אוהל עם כדורים. פאזלים מעץ. חוות חיות שמשמיעות קולות. וכמובן... ספרים.

מתנות ליומלדת שנה

הלהיטים אצלנו היו **חוות החיות של פישר פרייס - פשוט מקסימה ותומר לא מספיק להתלהב לפישר פרייס יש בכלל סדרה שנקראת , LITTLE PEOPLE אני יודעת שיש אותה בארה"ב באתר של טויס אר אס אפשר לראות - יש לנו את הרכבת של החיות שלהם גם מקסים ויש גם גרז´ לילדים יותר גדולים *לגו דופלו *בימבה פאזלים של חלק אחד מעץ עוד רעיונות שולחן עם כיסאות סוס נדנדה ספת פו הדב

ההמלצות של ליט מצוינות, אני חותמת

עליהן
ומוסיפה רק ספרים (אבל זו מתנה נהדרת תמיד תמיד תמיד) ואפניים עם מוט.

נכון ספרים זאת מתנה נהדרת

אנחנו קיבלנו שתומר נולד מחברים עם ניסיון חבילה של 10 ספרים קלאסיים וזאת היתה אחת המתנות היפות - ועכשיו הן גם מתחילות להיות שימושיות מעשה בחמישה בלונים איה פלוטו מיץ פטל הבית של יעל הטרקטקור בארגז החול ועוד ועוד

נירית1

New member
נתנות לגיל שנה+שנתיים

לגו דופלו/מגה בלוקס שולחן +כסאות(כתר) תלת אופן קלטות וידאו משחקי התאמה צבע וצורה פאזלים ראשונים מעץ בימבה הטלפון של אלמו/קומפי ספרים מגלשה לחצר נדנדה מרפסת/חצר בובות כפפה סוס נדנדה קן ציור(מתאים לגיל שנתיים) ספה נפתחת טייפ של פישר פרייס לגיל שנתיים: משחקי קופסא - לוטו ראשון, שייכות, קלפים פאזלים 6-20 חלקים פאזל רצפה בצק/פלסטלינה מוסך מכוניות מסלול מרוצים מטבחון תיק כלי עבודה, מקדחה מברגים וכו בובה שאפשר להלביש עגלה/מיטה לבובה קלטות וידאו ספרים

מתנת יומולדת שנה שאצלי מצליחה

כורסת ספוג קטנה. עד היום כל מי שקיבל אהב. לפעמים קרה שהבאתי את זה מוקדם יותר, סתם כי התחשק לי, ואז זה חיכה עד שהילד למד לזחול ולשבת. מאותו רגע יש חיבור עז בין הילד לכורסא והיא הולכת איתו לכל מקום. לאחיינית שלי קניתי כשהיא היתה בת שנה. היינו שם ביום ראשון וראיתי שיש מריבה בינה לבין אחותה הקטנה (כיום בת שנה ומשהו) ושתיהן רוצות את הכורסא. הצטערתי שלא קניתי לקטנה את אותה כורסא כשהיה לה יומולדת אבל תמיד אפשר לתקן את המעוות.

חשבתי לקנות לאלה... ראיתי שלפעמים

יש מבצעים כאלה בסופרפארם (עכשיו יש לנו כריות של דיסני). איפה קונים את הכורסה?

אני קניתי ב IKOO - דן דיזיין סנטר

לא הכי זול אבל הייתרון של הכורסאות שלהם שהן מאוד קלות ועשויות מחלק אחד כך שהילדוד יכול לקחת אותן ממקום למקום ברחבי הבית. הכיסוי יורד ואפשר לכבס - חשוב לא פחות.

נירית1

New member
מתנות לגיל שלוש

מכונית עם שלט!!! אצלנו כל נושא המכוניות ומכוניות המרוץ זה מ"ס אחד. משחקי מחשב (לגו מרוצים
, משחקי קומפדיה) מטבח לילדים בובות+בגדים להלבשה לגו(קטן)/פליימוביל (יקר בארץ פחד -מתנה מומלצת מחול) קלפי משחק-רביעיות פאזלים עם חלקים יותר קטנים מה במשבצת - משחק קופסא יקר שיכול ללות את הילד עד גיל שש-שמונה מצויין! רכבת+פסים אוסף קלטות דיסני+ סרטים מצוירים מדובבים התחלנו עם פו-הדוב ויש לנו עוד. אופניים עם גלגלי עזר! ספרים ספרים ספרים

Navva

New member
ספר : "איפה גברת זרת"

קניתי מתנה לאחיין שלי (3) ולאחיינים של שי (כמעט 3) את הספר "איפה גברת זרת", ונרשמה הצלחה. זה ספר עם "בובות" להלבשה על האצבעות, ללוי ההקראה של הספר.

חולצה../images/Emo9.gif בחיי שחוצמיזה אין לי מושג

מה לקנות... במיוחד כשבן הזוג בעייתי... אולי למישהו יש רעיונות?

לחנה מאוד חשוב עיצוב הבית

אז ביום הולדת האחרון הלכתי לחנות של פריטי עיצוב לבית וקניתי לה (ובעצם לבית) כל מיני פריטי עיצוב שכאלו בובות ונרות דקורטיביים לפני כמה שנים ליום הולדת הלכתי לחנות של מגזינים מחו"ל יש שם עודפי מגזינים שנרכשו עבור מנויים אז קניתי ערימה, אבל ערימה זו ערימה , של מלא מגזינים בנושאי עיצוב פנים וחוץ

למעלה