הקפצת השרשור השבועי

לנו יש את הבייבי סנס

השתמשנו בו שנה היינו מרוצים לא היו אזעקות שווא ואהבתי את העובדה שיש שני משטחים שהוא מכסה את כל המיטה ולא כמו האנגל קר שהוא יותר קטן. תומר היה מתחיל את הלילה בצד אחד ומסיים בצד השני . אני הבנתי מכמה מוכרות שלמטרה של לאותת על הפסקת נשימה הבייבי סנס יותר מוצלח ממליצה לך להשוות מחירים אנחנו מצאנו הבדלים של יותר מ-100 שח בין החנויות שקנינו את הבייביסנס.

קצת סדר (ואולי עוד בלבול?)

לנו היה איינג´ל קר מושאל (בן 3 שנים) עד גיל חודש ואח"כ בייבי סנס שהיה בשימוש המשפחה (בן 6 שנים), בו אנחנו משתמשים עד היום. טוב, אז בואי נפרק את הקריטריונים לבחירת המכשיר לשניים: אמינות ופונקציונליות (כלומר מה המכשיר יודע לעשות). מבחינת אמינות (כמה זמן עד שהוא מצלצל מהרגע שיש הפסקת נשימה), לדעתי אין הבדל. שניהם טובים באותה המידה. מבחינת פונקצ´ אז כבר יש הרבה שיקולים שהם מאד אישיים לך - מה את תרצי שהמכשיר יתן לך. אפרט: - כמה שפחות אזעקות שווא -> נק´ זכות לבייבי סנס בגלל שיש 2 לוחות. בנושא הזה אני חייבת לומר שכמה שהילד פעיל יותר בלילה (עם הגיל) כך צריך פחות את המכשיר. אני התחלתי לקבל אזעקות שווא (כי אחת הפלטות בבייבי סנס שלנו לא עובדת כי הוא ישן מאד) בגיל חצי שנה וכבר שלושה חודשים שאני מתלבטת אם כבר להוריד לה את זה. - ניידות של העריסה - ענבל ישנה בעריסה עד גיל 3 חודשים ועם האיינג´ל קר היה צריך כל פעם שרוצים להעביר אותה, לנתק מהחשמל, להעביר את המכשיר ולחבר שוב. הבייבי סנס מחובר למיטה ופועל על סוללות (יש נורית התרעה כשהולכת להגמר הסוללה). - ניתוק עצמי של הצפצוף אם חוזרת הנשימה - יש את זה רק באיינג´ל קר. אבל מה, אם הוא מצפצף לא תרוצי לראות מה עם הילד שלך???!!! אז כבר תכבי את. - קיומו של אינטרקום - אני אישית לא השתמשתי בו גם כשהיה לי. אנחנו גרים בדירה לא קטנה אך לא גדולה. כשענבל היתה קטנה היא ישנה איתנו בחדר. כשהעברנו אותה למיטה שלה, כבר לא רציתי לשמוע כל פיפס. אם היא מתעוררת היא יודעת לקרוא ואמא שומעת את הקריאה הכי קטנה גם מתוך שינה. זהו, אני מקווה שעזרתי. לאחר כל הפרטים האלה, אני יכולה להגיד את ההעדפה האישית שלי: בייבי סנס. רחל

אצלנו אופצית הניתוק העצמי מאד חשובה

כדי לא להעיר את האח התאום במקרה שההתרעה עוברת... כמובן שאני רצה מיד ומאפסת את המכשיר (מכבה את הנורה האדומה).

קירה1

New member
לנו גם יש את שניהם

מהתחלה קנינו שני אנג´ל קרים, ואח"כ הוספנו בייבי סנס אחד. אני אומרת חד משמעית בייבי סנס. את האנג´ל קר החלפנו פעמיים כי הוא ..... המשיך לעבוד אחרי שהוצאנו את הילדה!!!! הבייבי סנס לא עשה לנו אף פעם בעיה.

../images/Emo6.gif ביצונת !!!!!!!!

מ´נשמע , מותק? מה שלום אביגיל וליאנה? נזכה לראות תמונות שלהן מתישהוא? יאללה , תפציצי קצת...
טוב לראות אותך. ד"ש לפטישון. ענת.

קירה1

New member
ענתי, רק עכשיו ראיתי !!!

מה שלומך יקירה?? שתהיה לך אחלה שנה שבעולם!!
תמונות ממני לא צריך לבקש פעמים, תכף אני מוסיפה
כל אחת בנפרד, בגלל הגודל

היי קירה1

איך הן גדלו !!! מפנים לרגע את הראש וכבר יש כאן ילדות גדולות ברוך שובך לרשת ליאור

../images/Emo12.gif וואו....אני נדהמת...

איזה גדולות איזה יפיפיות מדהימות ממש. נראות כאלו שלוות ו"מחוברות לטבע". זו בהחלט הקונוטציה שעולה לי מהתמונות. נראה אותן פעם "על אמת"? - הלוואי הלוואי הלוואי. שתהיה שנה נהדרת למשפחה נהדרת - לכם. ענת.

אני לא כל-כך מבינה...

לי יש את האנג´ל קר, הדגם החדש עם שתי הפלטות. בשילב, כשקניתי את המוניטור, הסבירו לי שדוקא הדגם החדש של הבייבי סנס הוא עם לוח אחד... אני מאוד מרוצה מהמכשיר, למרות שאני משתמשת בו רק שבועיים... מדי פעם אני בודקת אותו (מוציאה את יונתן מהמיטה ובודקת כמה זמן לוקח לו לצפצף) והוא מתפקד בסדר. האינטרקום גם היה לי מאוד חשוב (יונתן ישן בחדר שלו מהיום הראשון), והוא עובד מצוין, בלי רעשי הרקע שחששתי מהם.

תשובות

כסא לאוטו אנחנו קנינו ( טוב קיבלנו מתנה אז בחרנו את הכי יקר) את הברייטקס רנסנס בשילב ואנחנו מאוד מרוצים - הוא מאוד מרווח די נוח לסגירה ויש לו מן ידית שמקבעת אותו בווקום למושב שהוא ממש לא זז בכלל קנינו בשילב אבל המחיר לא זול בכלל חברות שלי מרוצות מהמדליון של אוונפלו לגבי אוכל אצבעות - יש לקים שיניים ? נראה לי שזה חשוב להחליט מה אפשר לתת לה זאת אומרת אם היא כבר יכולה ללעוס - דוקא תפוח ממש לא הייתי נותנת בתור התחלה מפחיד ! תחפשי דברים שנמסים / רכים בפה אני התחלתי עם חתיכות בננה , לחם , אפונה שהייתי מועכת לו קצת לפני ספגטי שהוא מחזיק ביד ומאוד נהנה לשחק עם זה בעיקר ביסקוויט (אולי להרטיב אותו קצת לפני שאת נותנת ) מצטרפת לשאלה בנושא שם הפורום ...

גם אנחנו קנינו את הברייטקס רנסנס

בשילב ואנחנו סופר מרוצים. היה יקר מאוד אבל הוא מעולה. נוח לתומר. בעל 3 מצבים (אנחנו משתמשים בשניים או בישיבה זקופה או בשכיבה כשהוא אוכל בקבוק או ישן). הוא מאוד בטיחותי (יש לו מנגנון יחודי שגורם לאחיזת הכסא הכי טובה שראיתי) ולי זה מה שהכריע את הכף. עקרונית התלבטתי בינו להין המקסי קוזי ספורט (שהוא גם כלל לא זול) אבל הלכתי עליו כי הוא יותר גבוה (ואז לילד יש יותר לאיפה לגדול) ושוב, גם בגלל מנגנון הבטיחות המיוחד.

נירית1

New member
אנחנו גם בשלב של אוכל אצבעות

ושן יש לנו רק מאתמול - ממש לא הייתי ממליצה על תפוח שהוא קשה והחתיכות שהם חותכים ממנו באמת מסוכנות, אני נותנת חתיכות בננה , אגס רך אבוקדו וגם ניסיתי עגבניה ללא הקליפה. אפשר זיתים קלופים, אפשר לתת קורנפלקס מרוכך בחלב -אם או תמ"ל לפי התזונה, את יכולה לתת לה את האוכל מעוך במזלג(לא מרוסק!) על המגש של הכיסא והיא כבר עם הידיים תתחיל לאכול לבד, זהו שלב מאד מלכלך אבל מאד כייפי. ומאד חשוב.

אה שכחתי את הלהיט מספר אחד שלנו

וזה צ´ריוס - יש סוג שהוא בלי דבש ובלי סוכר ותומר פשוט מת על זה !

אני כבר מחכה לגיל הזה

ששיר תשב על הכיסא שלה לידינו ונאכל ביחד. לפי מה שהבנתי - משלב שהם יושבים טוב אפשר לתת אוכל לא מרוסק כי מנגנון הבליעה מפותח יותר. גם אני לא הייתי נותנת תפוח אלא דברים רכים יותר שנמעכים בפה. אפשר לחתוך לחתיכות קטנות שאין חשש שהיא תחנק מהן ולשים לה על המגש של הכסא כדי שהיא תכניס לפה לבד. לגבי השם - אכן. צריך לעשות משהו בנידון.

למעלה