;;
T tuti desu New member 11/5/06 #158 רק איילת אוהבת אותך, תחזור לארון!! טוב, איילת וצ'יבה.. OTOKO TO OTOKO NO RABU SONGU...
ז זאנגטסו האימו ה100מם New member 11/5/06 #161 אוווף קיווווביייייייייייייייייי איצ'יגו צועק עליי ללכת לישון כבר ;; תגיד לו!
T tuti desu New member 11/5/06 #166 לאאאאאאאאאאאא!!!~ אל תלך לישון, מי יחתוך ורידין מולי כשאני בוהה ועושה מיץ ספירות על אבא שלי!?
ז זאנגטסו האימו ה100מם New member 11/5/06 #168 אני יודע!! זה נוראי!! ;; וגם ניקיתי את הסכין היפנית והכל! ;; ווואאהה.. איצ'יגו מרושע! לא רוצה ללכת לישון! T.T אה... רגע הוא מתפשט.. טוב אז.. נראה אתכם מחר? D:
אני יודע!! זה נוראי!! ;; וגם ניקיתי את הסכין היפנית והכל! ;; ווואאהה.. איצ'יגו מרושע! לא רוצה ללכת לישון! T.T אה... רגע הוא מתפשט.. טוב אז.. נראה אתכם מחר? D:
נ נטליה אוריירו ה100ממ New member 11/5/06 #165 טוטי, זה אתה?!?! התגעגעתי, מיאמור!!!!!11111111 מתי אתה ואי-צ'אן תחזרו לכאן שוב? ;______________________;
טוטי, זה אתה?!?! התגעגעתי, מיאמור!!!!!11111111 מתי אתה ואי-צ'אן תחזרו לכאן שוב? ;______________________;
ז זאנגטסו האימו ה100מם New member 11/5/06 #171 או מיי גאאאאאאאאאאאדדד!!! נטליה אוריירווווו!!!!!!!!!! תגידי מתי את עושה טלנובלה עם אייזן המאהב הלטיני???? אאההה!!! אפשר חתימהההה????
או מיי גאאאאאאאאאאאדדד!!! נטליה אוריירווווו!!!!!!!!!! תגידי מתי את עושה טלנובלה עם אייזן המאהב הלטיני???? אאההה!!! אפשר חתימהההה????
נ נטליה אוריירו ה100ממ New member 11/5/06 #188 איכס גרימג'ו, כאילו, לא הייתי נוגעת בפריק הזה עם מקל!!11 כאילו, שתי לסתות?!?! כאילו, הינואי, את נשמעת כאילו את מבינה עניין, תעזרי לי?@?@
איכס גרימג'ו, כאילו, לא הייתי נוגעת בפריק הזה עם מקל!!11 כאילו, שתי לסתות?!?! כאילו, הינואי, את נשמעת כאילו את מבינה עניין, תעזרי לי?@?@
H Hinoai Ha100memet New member 11/5/06 #194 בואנה, עד גרימג'ו, יא חתיכת ליפה!!1 אז מה אם גרימג'ו קוצ'י מוצ'י פוצ'י טוטי שלי לא מושלם כמוני, זה לא אומר שהוא לא גבר גבר כשזה מגיע לענייני תרנגולים!! תחזרי לפארק אספניה ולאייזן שלך והלוואי תשתי קפה טורקי כל החיים אמן1!!
בואנה, עד גרימג'ו, יא חתיכת ליפה!!1 אז מה אם גרימג'ו קוצ'י מוצ'י פוצ'י טוטי שלי לא מושלם כמוני, זה לא אומר שהוא לא גבר גבר כשזה מגיע לענייני תרנגולים!! תחזרי לפארק אספניה ולאייזן שלך והלוואי תשתי קפה טורקי כל החיים אמן1!!
K ketty the sheep New member 11/5/06 #199 אתמול היו 260 תגובות. ../images/Emo10.gif אני לא חושבת שתפוז אהבו את זה. GET YOUR MOTHERFUCKING AUTO-DELETE OUTTA MY MOTHERFUCKING BAD-RPG
אתמול היו 260 תגובות. ../images/Emo10.gif אני לא חושבת שתפוז אהבו את זה. GET YOUR MOTHERFUCKING AUTO-DELETE OUTTA MY MOTHERFUCKING BAD-RPG
S S.Riddle New member 11/5/06 #203 לפחות הם לא עשו AUTO-DELETE לנו. >> מצד שני, הם כן חשו צורך לדפוק בי אונד. -_-