האאא מי אתההה? DDD:
ז זאנגטסו האימו ה100מם New member 11/5/06 #120 אמ''ג אל! זה אומר שגם קירה מגיע? אני כ''ככככככככ רוצה חתימה שלו!! *_*
T tuti desu New member 11/5/06 #138 מידה L..? זה מידה LANGTH? קראתי יותר מדי פיקים של יאוי היום -.- עליי ועל נגייאן P:
H Hinoai Ha100memet New member 11/5/06 #202 (*$%&#$^$Y5 אני אמרתי משהו >__< GET YOUR MOTHERFUCKIN' SEPHIROTH OUTTA MAA MOTHERFUCKIN' NAGAYAN!!!!!!!!!!!11 רק שתדע שאני אמרתי לנגאיין שמתאים לו חום אז האאאא!!!! טפו עליך, פוחז!!1
(*$%&#$^$Y5 אני אמרתי משהו >__< GET YOUR MOTHERFUCKIN' SEPHIROTH OUTTA MAA MOTHERFUCKIN' NAGAYAN!!!!!!!!!!!11 רק שתדע שאני אמרתי לנגאיין שמתאים לו חום אז האאאא!!!! טפו עליך, פוחז!!1
K ken chan New member 11/5/06 #114 איפה הנינג'ות!?!?!?!?1 איצ'יגו, תביא לי נינג'ות!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
K ken chan New member 11/5/06 #132 יאצ'ירו: זה קן צ'אן!!!! DDDD: והוא נלחם בנינג'ות~~ או לפחות הם אמרו שהם נינג'ות, למרות שלי הם נראים כמו נחשים O: ON A FUCKIN' PLANE!!!!!!!!!!!!!!!!
יאצ'ירו: זה קן צ'אן!!!! DDDD: והוא נלחם בנינג'ות~~ או לפחות הם אמרו שהם נינג'ות, למרות שלי הם נראים כמו נחשים O: ON A FUCKIN' PLANE!!!!!!!!!!!!!!!!