*זורק לך עוגיה*
ק קיובי נארוטו New member 11/5/06 #133 *_____* א-אבל זאן צ'אן, יש כאן איזה נינג'ה מפחיד שבוהה לי בצ'ינפו!!! ;_;
ק קיובי נארוטו New member 11/5/06 #137 הוא עדיין מציץ עלינו זאן צ'אאן! ;; והוא.... מצייר משהו..... >_< אני אעשה עליו סמוחטה! OF DOOM!!
ז זאנגטסו האימו ה100מם New member 11/5/06 #140 טוב אבל הוא חמוד.... אז נוותר לו נה? *משחק לקיובי באוזניים*
H Hinoai Ha100memet New member 11/5/06 #145 שיואווו וואן צ'ןצ'ן המאמם החבר שלי~ התגעגעתי אלייךך;~~~~~~ התגעגת אלי נכון? נכון? נכון?
H Hinoai Ha100memet New member 11/5/06 #173 ..אה, כן, ברור. אני צ'יבה. D= אז וואני~~ מה דעתך שאתה ואני, אתה יודע.... עם החליפת פיל... והדיוידי ש הGAYLIMPICS...~~
..אה, כן, ברור. אני צ'יבה. D= אז וואני~~ מה דעתך שאתה ואני, אתה יודע.... עם החליפת פיל... והדיוידי ש הGAYLIMPICS...~~
D data man New member 11/5/06 #182 וון צ'ן צ'ן של איילת. די. תתרחקו. תוציאו את המת'רפאקינג סטיות שלכם מהמת'רפאקינג סיני של איילת!! ><
T tuti desu New member 11/5/06 #147 תזכור למי אתה שייך!!! >< מי של איילת?.. וואן צ'ןצ'ן של איילת ^^ כןןןן. שום אורגיה. תחזור לארון מצעים יא חמור יאור.
תזכור למי אתה שייך!!! >< מי של איילת?.. וואן צ'ןצ'ן של איילת ^^ כןןןן. שום אורגיה. תחזור לארון מצעים יא חמור יאור.
T tuti desu New member 11/5/06 #152 ...מאסטר מאוד נחמדה!! רוצה לשחק, תדחוף נחש לתחת >< או מטוס. או את סמואל ל ג'קסון.