הקשר שלכם עם המדריך

הקשר שלכם עם המדריך../images/Emo107.gif

איך הייתם מגדירים את הקשר בינכם ובין מדריך הרכיבה שלכם (או המאמן)? האם הקשר מסתכם אך ורק בלהעיר לכם הערות בשיעור או שיוצא לכם גם לדבר קצת מעבר לזה? (ולא, אני לא מתכוונת לקטע רומנטי או משהו כזה...
) האם אתם מרגישים שהמדריך שלכם סומך עליכם? האם אתם מרגישים פתוחים איתו, מרגישים חופשי לדבר איתו על בעיות שלכם, להתייעץ איתו? (בנוגע לסוסים ולרכיבה, כמובן). אם יש לכם משהו שמפריע לכם בשיעור, אתם מרגישים מספיק בטוחים לדבר איתו? מוזמנים לפרט ולהוסיף דברים. מקווה שהכוונה היתה מספיק ברורה...

שירלי317

New member
../images/Emo9.gif

למרות שבזמן האחרון בגלל הפציעה של קים, לא רכבתי, חוץ משעור אחד.. ואני גם כל כך מרוכזת בטיפול בקים שאני לא מספיקה לקבוע שעור, וחוצמזה לא יצא לי ממש לדבר איתה. אבל בכל אופן, המדריכה שלי, הדס, מדריכה מעולה, בכלל ובעיקר בשבילי, יש לנו תקשורת מעולה, אני מאוד סומכת עליה ובוטחת בה והיא סומכת עלי בהכל. אני מרגישה מאוד פתוחה איתה (בייחוד בעקבות העובדה שכל הקיץ הייתי כמעט כל יום בחווה מהבוקר עד הערב, בעיקר אני והיא כל היום...) מה שגורם לי להיות עוד יותר פתוח מבחינת הרכיבה, גם כלפי הסוס עליו אני רוכבת, לרב קים כמובן. ואני גם מתייעצת איתה על דברים מחוץ לסוסים ולרכיבה למרות שפחות אבל אני מאוד פתוחה איתה גם בנושאים מחוץ לחווה וכנ''ל היא איתי.. אז הקשר שלנו מאוד טוב, למרות שהתערר מעט מאז שעברתי מהחווה, אבל מקווה שברגע שקים תבריא ואני אקח יותר שעורים זה יחזור לעצמו, בזכותה הגעתי להיכן שאני נמצאת מבחינת רכיבה וגם בזכותה מצאתי את קים. כך שיש לי קשר חזק אליה.
ויצא לי לעבור מספר לא קטן של מדריכים, בין אם לשמחתי או לצערי.. והיו רק שתי מדריכות שבאמת התחברתי אליהן (תמר והדס) והחיבור הביא כמובן לתוצאות טובות יותר, כי המאמן תמיד מהווה גם הוא חלק מהצמד של הרוכב והסוס.

סוני DSCH1

New member
עונה

לי היו שלושה מדרכים בתקופה של שלוש שנים חח הראשונה שהינו כמו חברות אבל ברכיבה אני נורא קשה אז היה לה קשה אבל לא ברכיבה הינו חברות אפשר להגיד חחח השנייה חמודה בת גילי בערך מדרכיבה מדהימה הסתדרנו והינו חברות גם ברכיבה וגם ביום יום האחרון שלי אנימתחילה להסתדר איתו ברכיבה אבל בחיי היום יום אני מהיום הראשון היתי מסתדרת איתו

אפשר להמליץ לך המלצה מקרב לב?

. , ! ? " ; : - אלה סימני פיסוק, ואת יכולה להוסיף אותם אם את רוצה שיהיה קל יותר להבין את מה שאת כותבת. אם אתה רוצה אני אכתוב לך מתי צריך להוסיף כל אחד, או איפה סימני הפיסוק נמצאים במקלדת (ואני כותבת את זה בלי שמץ של נסיון לליגלוג, זאת הצעה להגשת עזרה).

סוני DSCH1

New member
חחח

לא תודה אני יכתוב איך שבא לי ועם יש לך בעיה לקרוא את מה שאני כותבת אז אל תקראי ואני בת לעזאזל אז תהני לך אני פשוט לא מכריחה אף אחד להגיב לי או בכלל לקרוא את מה שאני כותבת

סוני DSCH1

New member
סורי

פשוט כולם חושבים שאני בן כי השם משתמש שלי הוא של המצלמה שלי אז זה קצת מעצבן

סליחה, אני יודעת שאת בת והתכוונתי

לכתוב את אבל קורה שטועים, סליחה. זה פורום, קוראים הודעות ואפשר להגיב להן. אני קראתי את ההודעה ויש לי זכות מלאה להגיב ולהציע לך להשתמש בסימני ניקוד. נכוןש אף אחד לא מכריח אותי, זה לא אומר שאני חייבת לא להגיב לך גם אם זו הערת שוליים. קצת תרבות דיון, לא צריך ישר להתנפל, ככה לפחות צורת הכתיבה שכתבת עכשיו מראה לי.

סוני DSCH1

New member
לא

התנפלתי בכלל לא ובכלל אני לא הולכת לשנות את צורת הכתב שלי בגלל שאת לא מבינה או משהו כזה ממש לא זה הצורה שאני כותבת אני כותבת ככה כי אני אוהבת את זה ולפעמיים אני כותבת עם שגיות לא כי אני לא יודעת לכתוב או משהו פשוט כי זאת אני וכול מי שמכיר אותי יודע ומבין אותי זה כבר הפך למין זהוי שלי הכתב שלי

סוני DSCH1

New member
חח

אני לא כותבת כך בבית הספר רק על המחשב, זה לא קשור, אני כאילו פשוט רגילה וזה דרך הכתיבה שלי. כול החברים שאני מדברת איתם מבינים אותי והם מכירים אותי כהילדה שכותבת ככה

ToryMaster

New member
עשי מה שבא לך

רק תהיי מוכנה לזה שאנשים לא יחבבו אותך, זה א"ב של התחשבות ותרבות דיון בעיני ובעיני הרבה גולשים שאני מכירה. מתחשבים בך, תתחשבי בחזרה.

סוני DSCH1

New member
סבבה

לא ביקשתי שיחבובו אותי תרבות דיון לפי דעתי זה לא זה שאני צריכה לכתוב נגיד עם פסיקים וכו ומה אני צריכה להתחשב יעני מה לכתוב כמו שאתם רוצים?אז אל תחבבו אותי ויעל או מורן תעיפו אותי מהפרום

סוני DSCH1

New member
יעני

כאילו מורן ויעל לא רציני תעיפו אבל כאילו הכונה עם זה כול כך מפריעה

באמת קצת התחשבות ממך לא תזיק.

לא מזיק להתחשב קצת האחרים. אבל את יודעת מה? לא צריך. אל תתחשבי, אף אחד לא מכריח אותך להתחשב אם זה כזה לא נעים לך. לפחות תאחלי בהצלחה בפיענוח ההודעות שאת כותבת.

אז אל תשני. אף אחד לא מכריח אותך.

רק תקחי בחשבון שכאן לא כולם מכירים ויודעים לפנעח את צורת הכתב שלך, כך שיש הודעות שממש קשה לקרוא אותן ולהבין אותן.

סוני DSCH1

New member
כן

אני יודעת וכמו שאמרתי אני לא ישנה את זה כרגע אולי בעתיד הרחוק כן אבל כרגע לא כי נוח לי עם זה לי אולי לא לאחרים אבל לי נוח נראה לי אני הצטערך לשנות זאת לבגרות בחיבור איזה מבאס

למעלה