הקשר שלכם עם המדריך

סוני DSCH1

New member
נראה

לי שזאת את אבל בכול זאת. מה עם הסוס הנשיקה שלי?נמכר?מה איתו?תמסרי לו נשיקה ענקית ממני

דיה דיה

New member
הייייי

מה נשמע??? גולן בסדר, עדיין לא נמכר (כאילו היה אמור וחזר בסוף...) מקבל כל בוקר נשיקה לפני שאני הולכת לבית ספר מה נשמע?

סוני DSCH1

New member
טוב

מה איתך ומה עם סתיו שניים יעני הסוסה החמודה של שכחתי מה השם השיער הארוך חח מה עם אחיך?את באה לתחרות שבוע הבאה?עם כן איפה אתם יושנים?

סוני DSCH1

New member
למההה

הההההההההההה הוא משוגע איך מה אויש איזה באסה ועכשיו איך אני יראה לו?מבאס מה איתך מה עם אחיך?ספרי

favory

New member
אז ככה

יש לי מאמן ומאמנת.. זה לא יהיה לעניין אם אני ארשום על הקשר שלי עם המאמן שלי כי הוא אבא שלי..אז ברור לכולם שזה לא יהיה אותו קשר אבל בסיכום-הוא פוחד עליי וזה כל כך מעצבן! הוא שומר עליי כמו זכוכית! לא נותן לי לזוז! בעעע!!!!! המאמנת שלי-הקשר בינינו אחלה,ברור שיוצא לנו לדבר גם מעבר לזה.. המדריכה שלי סומכת עליי וזה כל כך כייף בתכלס-אני תמיד שואלת אותה אחריי השיעור כל מיניי שאלות שצצות לי אחר כך.. אבל אני לא טיפוס שנפתח ובמיוחד לא אלייה.. אני הכי מרגישה בטוחה לדבר איתה...

עדימ

New member
עונה:)

טוב אז אכן בחיי עברתי הרבה מדריכים טובים וטובים פחות. כמובן שיש אחת שעשתה לי יור רע מאשר טוב אבל לא משנה.... המריכות הכי טובות שהיו לי ואני זוכרת את את העבודה איתן הן כמובן החברה שבזמנו אימנה אותי בחווה קטנה בבאר שבע ושלוות נור. מדריכה רגישה וחכמה וכן אני מתיעצת איתה עד היום בהכל סוסים ומעבר לסוסים. טוענים שכשרואים אותנו ביחד ה כמו לראת נשמות תאומות. וכמובןן שקטי המהממת הנסיכה שלי שלא רק בסוסים. אנחנו מדברות על הכל צוחקות נהנות מבלות מפגש משפחות וכו. וברור לי שאם אני מחפשת מקור לעצה טובה אז כמובן שהכתובת היא קטי. אין ספק שכימיה ואהבה הדדית בין המאמן למתאמן תמיד עוזרת ורק כך היצלחתי להתקדם בחיי!

horse 1212

New member
הממ..

אני מרגישה שהמדריכה שלי(אורנה) באמת מבינה אותי,היא מספיק קשוחה,ורגישה שצריך. מדי פעם אנחנו מדברות על כל מיני דברים שקורים בקיבוץ(כי היא גרה באותו קיבוץ שאני גרה). בסה"כ היא לגמריי סבבה והיא מקדמת אותי המון, ואני מאוד מרוצה ממנה
.

כיף כיף כיף

LOL המדריכה שרכבתי איתה- סיוון- סמכה עליי. הקשר התחיל אחריש אני כבר התנדבתי באורווה ועזרתי, אבל לעיתים די רחוקות, אז היא ידעהש אפשר לסמוך עליי. כשהתחלתי לרכב איתה, אז הקשר עוד יותר התהדק. אבל מסיבות שאינן בשליטתי, וגם לא בגלל ההורים שלי, לא רכבתי ולא הייתיי בחווה קרוב לחודש (!!!. והרגשתי הרוסה אבל לא משנה). עכשיו אני עומדת לחזור לרכב שוב, ולחזור לבוא לחווה שוב (כך לפחות אני מתכננת, נראה אם זה יסתדר), ואפשר לומר שזאת סוג של התחלה חדשה. אני לא יודעת עם מי אני ארכב, ואני לא שואלת, אני רוצה שזאת תהיה מן הפתעה. אז אם יהיה מדריך חדש או מדריכה חדשה, אז מי יודע מה יהיה. אולי סוג קשר אחר, אולי יותר הדוק.

ram ram

New member
חחח...

ממש כמו אבא שני שלי... בדיוק דיברתי על זה לפני כמה זמן... ממש אבא שני שלי..!! תמיד בודק שהכל בסדר, שיש לי איך להגיע, שהכל עובד חלק, מרגיע אותי לפני המקצים [או לפחות מנסה..], שאין לי איך להגיע אז הוא מביא אותי... ושמישו אמר לו שאחד מהליגה נדלק עלי [בתחילת העונה...] הוא ממש ממש התנהג כמו אבא שלי...! הוא אומר לי כזה: "עד שאני לא בודק לך אותו את לא מקבלת אישור ממני!!" והוא היה מזה רציני...:p הייתי מעלה את התמונה אבל היא גדולה מידי....

סוני DSCH1

New member
חח

מי זה?אני יגיד לך עם הוא בסדר או לא חח ואצלך הוא רציני אצלי המדריך שלי מעצבן הוא צוחק עליי פעם היה שמוע שאני יוצאת עם מישהו אז הוא התחיל לצחוק עליי מעצבן אבל מצחיק

ram ram

New member
חחח... אני לא יגיד מי זה...

כי במילים עדינות "אני לא אוהבת אותו..] לא שיש לי בעיה איתו אני פשוט לא אוהבת את האופי שלו... ויש לי כבר חבר....

סוני DSCH1

New member
חחחח

אבל טוב אני החלטתי בעם אני ועוד כמה שאנחנו לא יוצאים עם גברים עד גיל מסויים שהיה להם שכללללללללל

סוני DSCH1

New member
חחח

כן, עכשיו שמתי לב שפיספסתי כמה אותיות ומילים.אז ככהאמרתי שאני ועוד כמה בנות החלטנו שאין יותר בנים.נגמר הבנים בגילנו קטנים מידי,והגדולים לא בשבילנו.אנחנו מתנזרים

ה ד ר ו ס

New member
../images/Emo8.gifבבררוווררר

אני והמדריך שלי (שהוא גם אבא של חברה שלי) כל הזמן מדברים על הבעיות שלו ולא מיזמן הוא עזר לי ליפטור את הבעיה הכי קשה שהייתה לי בחיים אני חושבת שרוב המדריכים הם האנשים הכי חכמים שיש

למעלה