הקשר שלכם עם המדריך

קשר טוב בסך הכל

מן הסתם בגלל שאני נמצאת בחווה הרבה שעות ביום ולא בדיוק מגיעה לשיעור והולכת..אז זה בא ביחד. הוא סומך עליי(נראה לי
), ומרגיש בנוח לידי חח אחרי הכל, אני נוסעת איתו הביתה בכל יום כמעט, נוסעים ביחד לרו התחרויות, הגיוני שהקשר הוא מעבר לשיעור עצמו. ככה זה כשיש חווה קטנה ושורצים בה המון
אז מדברים על הכל, לא רק על סוסים אלא גם על החיים האישיים, אחרי כל כך הרבה שנים זה כבר חלק מהקטע.

PinkHorse

New member
אני אעתיק את מה שכתבתי מפורום סוסים

הקשר עם המדריך שלי הוא הקשר הכי חשוב שיש לי. המדריך שלי הוא הבן אדם שאני הכי מעריכה מכל האנשים שאני מכירה. בתור אחת שעברה 9 מדריכים בחיים שלי בלי לחשוב פעמיים אני יכולה לומר "זה האחד" אני מתאמנת אצלו רק שנה 11 חודשים ו8 ימים שזה לא הכי הרבה שיש אבל זה עבר מהר.. כל שיעור הוא נכנס לי עמוק למוח וגורם לדברים להיות מובנים, יש גם הברקות מדי פעם שמועילות לרכיבה ואת האמת- אף מדריך עוד לא הצליח לעשות את זה. הוא שיפר לי את הישיבה, את הגישה, הרכיבה, העבודה, הוא קידם אותי, הוא שינה אותי לטובה ועשה אותי בן אדם טוב יותר... ששואף ליותר, יוזם ליותר, חולם ומגשים את החלום.. עכשיו כשאני כותבת את זה עולות לי דמעות בעיניים.. ההערכה שלי כלפי הבן אדם הזה היא כ"כ גדולה שאני לא יכולה לתאר אותה בכלל. הוא סומך עליי עם הסוסים שלו אם זה לטפל, לרכב או להתעסק בהם כשהוא בחו"ל ואני מתמסרת לגמריי ולמרות הלימודים מנסה לבוא ולהשקיע עוד יותר כי אני יודעת שיש תמורה ולא מנצלים אותי. חוצמזה שאני לומדת מזה וזה עוד ניסיון לחיים בתחום הסוסים. אני סומכת עליו בעיניים עצומות. הוא לא אכזב אותי בתחום הזה אפילו פעם אחת ואני לא חושבת שהוא גם יאכזב. הוא מסוג האנשים האלה שלא פוגשים בכל יום, בעצם כל אחד שמכיר אותו יכול להעיד שהוא בן אדם טוב. אני מדברת איתו הרבה, אם זה במהלך השיעור, לפני השיעור, אחרי השיעור, בין השיעורים שהוא מדריך, באורווה, בטלפון, כשהוא בחו"ל וגם לצערו אני מציקה מדי פעם בשבתות וחגים P= אבל מה לעשות? הוא מדריך קרציה שכמותי:). הוא מייעץ לי הרבה בתחום הרכיבה גם כשאני לא בשיעור איתו (רכיבה לבד) וגם כשיש לי בעיה שלא קשורה לסוסים בכלל הוא יודע להקשיב.. ובכלל אני באמת רוצה לציין לשווח את החווה שלנו כי עד עכשיו גם אלינור המדהימה ורוני המתוקה הקשיבו לי בכל דבר.. ואלינור שעכשיו היא בחו"ל עדיין סובלת מהאימיילים האין סופיים שאני שולחת לה ומהשיחות שאני מנהלת איתה.. אני בן אדם נקשר למשהו, אבל למשהו ששווה את זה.. והוא ללא ספק שווה את זה. אני חושבת שבקשר שלי עם המדריך אני משקיעה המון, ועל הקשר הזה קרעתי את התחת הרבה אבל מה שאני מקבלת ממנו בתמורה זה הרבה הרבה יותר.. אני לא יכולה לבקש יותר. הוא מדהים ולא הייתי משנה אותו, פשוט קשה לי לראות את המשך תחום הרכיבה בלעדיו.. יש לו כ"כ הרבה ידע ורצון..

למעלה