הקשר שלכם עם המדריך

LordHorse

New member
ווהו.../images/Emo69.gif

אמ. יש לי מדריכה מצוינת,תהילה, ובגלל שיש לי קשרים בחווה אז היא המדריכה הקבועה שלי.., לכן אני יותר מתקדמת איתה, ויותר נקשרת אליה, כחברה לשיחה. במסגרת רגילה של השיעורים אנחנו ממש לא מדברות(חצי שעה, ויש עוד אנשים אחרי), אבל לפעמים אנחנו יוצאות לטיולים יחד אז יש המון(!) זמן לדיבורים.
אבל אני גם אוהבת אנשים מגניבים(שהיא אחת מהם), אז אם לא הייתי מסתדרת איתה זה היה מקרה חריג

הממממ

הייתי אומר שהמדריך שלי" לא סובל אותי", לא סומך עלי והערות רעות קללות וירידות זה עיקר הדברים שאני מקבל, בזמן האחרון בגלל מקרה כלשהו שהוא אומר לא לעשות משהו והוא עושה את זה בעצמו,הוא לא נותן לי הרבה מוטיווציה לרכב=\ הוא אחד האנשים שאני הכרתי בתור מדריך ובן אדם, אני לא מנסה י=שיצא לו שם רע כזה או אחר, יש אנשים שהוא נותן הכול ויש אנשים שלא. ויצא שאני אחד מהם...

למה לא תחליף אותו?

אם רע לך איתו, הוא מוציא לך את המוטיווציה והחשק לרכב, הוא לא מפרגן ורק מראה שליליות כל הזמן, אתה יכול לעשות שני דברים: 1) לדבר איתו. 2) להחליף אותו. אני מציעה לך לנסות לדבר איתו, בין אם תחליט להחליף אותו ובין אם לא. אם אתה מחליט להחליף אותו, קודם תדבר איתו. ואולי אתה לא רוצה להחליף אותו אתה לא רוצה בגלל שאתה מתקדם איתו הרבה?

Ride Or Die

New member
וואי

אממ המדריך שלי הוא יותר חבר שלי מאשר המדריך שלי אין סיכוי שאני ארכוב אצל מישו אחר אני הכי סומך על מה שהוא אומר אממ אני יכול לדבר איתו על הכל כולל דברים שלא קשורים בכלל לסוסים ואני יודע שהוא סומך עלי עד הסוף אממ וזהו..

SNTQ

New member
../images/Emo6.gif

אבל ניצני עם אבא לא מדברים על ה-כל! והכוונה לסיפור ההוא אם לא הבנת

lions queen

New member
../images/Emo118.gifכן הבנתי..

טוב, הוא לא יכול להיות חבר של כולם אה..?

SNTQ

New member
לא,הוא צריך להיות מניאק גם מתישו../images/Emo3.gif

אבל מה,היו לך ציפיות גבוהות מדי בשבילו? הכל להשאיר בשקט?
אוהבתך ומחכה לסופש!

lions queen

New member
../images/Emo118.gifבלע.. לא פה..

גמני, מחכה למחר ליתר דיוק =) ולסופ"ש כי אני צריכה מסיבה מהר

דיה דיה

New member
המדריך שלי הוא אח שלי

ככה שהקשר בנינו הוא שונה אבל באופן כללי יוצא לתלמידי לדבר איתו המון הוא קובע לנו ימי פעילויות לגיבוש ולכייף ומגש אותנו לחברה קטנה הפתיחות בינו לבין התלמידים היא גדולה מה גם ששואלים אם יש בעיות

אני מתה על אח שלך

הוא היה מדריך שלי באלונים, ואני פשוט אוהבת אותו-הוא מדריך מצויין, וגם בן אדם מצויין. תספרי לו ד"ש חם מעמית טרופ.

למעלה